a posto nema Chelsea,ostavit ovo isto i podebljat uplatu i jedan manje par za nervirat se

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
a ja se nameračio na kecaOTNYS_YNWA je napisao/la:Jeste.Man3 je napisao/la:chelsea je ja mislim odgodjen...
Na 1.tiketu šta sam sve poskidao,to je za nepovjerovati,i cijelo vrijeme starim govorim sje?ati će me Barca i eto,ona me sje?a.volimliverpool je napisao/la:
Werder-K'lautern PS 1 1.55![]()
Frankfurt-Dortmund (zg) 0-3 1.40![]()
Villareal-Mallorca PS 1 1.65![]()
Fenerbahče-Sivaspor (zg) 0-3 1.45![]()
Rennes-Valenciennes 0-2 1.55![]()
Lierse-Genk PS 1 1.65![]()
Espanyol-Barcelona (zg) 0-3 1.45![]()
Den Haag-Willem II (zg) 0-3 1.50![]()
R.Sociedad-Valencia 1 2.65![]()
76.53 Ulog 1.50KM
Schalke-Koln 1 1.45![]()
FC Dundee-Stirling 1 1.45![]()
Benfica-Rio Ave (h.0:1) 1 1.50![]()
Heerenveen-De Graafschap 1 1.35![]()
St.Etienne-Arles 1 1.35![]()
AC Milan-Roma (F.S.) 1 1.90![]()
PSG-Monaco 1 1.45![]()
15.83 Ulog 2.50KM Mogući dobitak 39.58KM
Možda je kasno,ali da kažem šta mislim da će proći večeras(malo i duhova):
Villareal-Mallorca x2
Nemam neke analize,jer sve ide na stranu Villareala koji kod kuće ima 6 pobjeda 1 neriješenu i nema poraza uz gol razliku 15:2,dok Mallorca u gostima igra promjenljivo(čas izgubi,čas dobije).Mallorca je zadnje dvije izgubila,ovdje će prekinuti taj crni niz,čak očekujem pobjedu gostiju.
PSG-Monaco 1
Ne mogu da vjerujem da to NIKO nije odigrao.PSG je u ove sezonu ušao sa šampionskim ambicijama i trenutno su 2. sa bodom manje od Lilla.Kod kuće imaju 5 2 2 što znači da nisu nešto uvjerljivi,ali zadnje 3 pobjede kod kuće,odnosno 2 uzastopna poraza Monaca u gostima znače da će ovdje PSG ovo lako dobiti,čak mislim sa hendikepom.Monaco je čak 17. uz 1 4 3 u gostima i +1 gol razliku što malo spori keca ovdje,ali za mene je ovo sigurica-pa vidite.
R.Sociedad-Valencia 1
R.Sociedad je trenutno na 9.mjestu uz 5 0 2 kod kuće i +5 gol razliku.Valencia pada sve niže i niže,trenutno je na 5.mjestu 3 1 3 u gostima i gol razlika je 0.U gostima Valencia nije vidjela pobjede zadnje 4 utakmice,3 je izgubila i jednu remizirala,samopouzdanje im je dodatno poljuljano nakon prosutih bodova na Mestalli protiv Osasuna i velikog vodstva kojeg su ispustili.Keca bez premca.
Nice-Brest X
Nice remija kod kuće nisu vidjeli već 6 utakmica,mislim da je vrijeme za to.Brest kod kuće iz 8 utakmica ima 5 neriješenih rezultata,a u gostima iz 9 utakmica nema nijedan neriješen rezultat.Definitivno je vrijeme za 1.
25KM.volimliverpool je napisao/la:
Bielefeld-Aachen 2 2.00![]()
Trabzon-Kardemir(zg) 0-3 1.40![]()
Danska(18)-Francuska(18) 1 1.35![]()
G.A. Eagles-Veendam PS 1 1.50![]()
Telstar-Waalwijk PS 1 1.50![]()
Braga-A.Coimbra (F.S.) 1 1.85![]()
Atlanta-Charlotte 1 1.40![]()
Dallas-Phoenix 1 1.30![]()
28.64 Ulog 2KM
Utakmice pod upitnikom su odgođene.
Ko da ih ima punoOTNYS_YNWA je napisao/la:Španija, prošli PSovi.
Svake sedmice u nekoj ligi i domaćini i gosti daju. Samo treba pogoditi koja je.
meni dosta efendijahodža je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ma sića...
Eh, da je pobjedio PSG opet bi rekao da si kloc jer si mogao stoju u džep... tako je to.hare_king je napisao/la:Koji sam ja kloc, umjesto da uzmem sigurnu petobanku ja hocu da cekam one **** PSG![]()
![]()
Bravo stari, gledam ove postove na zadnjih desetak stranica čini mi se da si jedino ti dobio danas.Interista je napisao/la:napokon i ja nesto da dobijem![]()
siroki-igokea 1
wolfsburg-hoffenheim ps 1
villareal-mallorca 1
buducnost-cibona 1
sunderland-bolton 1
nottingham-c.palace 1
st.entiene-arles 1
schalke-koln 1
dobitak:30.37
nisam vjerovao da ce proci panisam uplatio vise..
RiNo je napisao/la:Eh, da je pobjedio PSG opet bi rekao da si kloc jer si mogao stoju u džep... tako je to.hare_king je napisao/la:Koji sam ja kloc, umjesto da uzmem sigurnu petobanku ja hocu da cekam one **** PSG![]()
![]()
Bravo stari, gledam ove postove na zadnjih desetak stranica čini mi se da si jedino ti dobio danas.Interista je napisao/la:napokon i ja nesto da dobijem![]()
siroki-igokea 1
wolfsburg-hoffenheim ps 1
villareal-mallorca 1
buducnost-cibona 1
sunderland-bolton 1
nottingham-c.palace 1
st.entiene-arles 1
schalke-koln 1
dobitak:30.37
nisam vjerovao da ce proci panisam uplatio vise..
Nafakas covjek vidis libo ga racku za sve samo se opija covjekSPY je napisao/la:zer0 dobija skoro svaki dan.![]()
Puno lakše je dobiti na veće uplate, manje parova manji rizik. Ali treba stisnut muda pa uplatit veće pare.![]()
Čestitke obojici.
pu pu daleko bilo,forum ne bi bio isti bez jarugehodža je napisao/la:nema jaruge![]()
![]()
![]()
da ga nije srce opalilo čekajući da espanjol zabije![]()
![]()
da ga nije naguzio Espanjolhodža je napisao/la:nema jaruge![]()
![]()
![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:pu pu daleko bilo,forum ne bi bio isti bez jarugehodža je napisao/la:nema jaruge![]()
![]()
![]()
![]()
ma covjek slavi,i ja bi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.