FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sve je potvrdjeno osim Sarra za sad, ne znam zasto njega jos nisu potvrdili zvanicno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čekaj dok propadne Cuisanceov ljekarski.Bundesliga je napisao/la: ↑05 okt 2020, 16:47Sve je potvrdjeno osim Sarra za sad, ne znam zasto njega jos nisu potvrdili zvanicno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Bundesliga
- Kontakt:
Edit: evo potpisao je.
Juventusu je ovo bio cilj, da se otarasi plata Higuaina, Matuidia, Khedire, De Sciglia itd. jer knjige ne izgledaju bajno. Ne bi se transfer ni desio u ovom modalitetu (klasična posudba) da nije Bayern pristao plaćati njegovu platu i tako otvorio Juventusu šansu da dovede Chiesu.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:28Spox pise da ce Bayern preuzeti cjelokupni iznos plate za Costu, bruto 10 -12 mil eura. Previse je to novca za igraca koji ce odigrati deset utakmica u sezoni.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- farinelli123
- Kontakt:
Eric Maxim Choupo-Moting je solidan izbor za back up špica, a može i da igra krilo 
Šalu nastranu, mladi Zirkzee ne moze da ponudi dovoljno u ovom trenutku i pored ona 2 gola i po kojeg dobrog poteza. Da li to sto je Lewandowski toliko superioran ili što je ovaj još zelen, to je pitanje. Ne treba biti prestrog prema njemu, on ce nam biti koristan isto koliko i Perisic. Najvaznije je da ume da igra s loptom. Sa ovim igracima uz sebe zabice 10 golova. To je dosta.
Šalu nastranu, mladi Zirkzee ne moze da ponudi dovoljno u ovom trenutku i pored ona 2 gola i po kojeg dobrog poteza. Da li to sto je Lewandowski toliko superioran ili što je ovaj još zelen, to je pitanje. Ne treba biti prestrog prema njemu, on ce nam biti koristan isto koliko i Perisic. Najvaznije je da ume da igra s loptom. Sa ovim igracima uz sebe zabice 10 golova. To je dosta.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sarr ce biti zvijer u Bayernu 
Eto završen je prelazni rok a i razne špekulacije sad se napokon možemo posvetiti igrama na terenu.
S božijom pomoći u odbranu triple.
S božijom pomoći u odbranu triple.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pavard neka izabere poziciju na klupi
Na kraju ispade sve dobro, može se mnogo sa ovom ekipom, naravno ako ne bude povreda.
Flick mora napokon odlučiti da li će Alaba igrati stopera ili ne. Očigledno je da ga stavlja na tu poziciju, jer nema šta tražiti na bekovskoj poziciji kraj Alphonsa.
Na kraju ispade sve dobro, može se mnogo sa ovom ekipom, naravno ako ne bude povreda.
Flick mora napokon odlučiti da li će Alaba igrati stopera ili ne. Očigledno je da ga stavlja na tu poziciju, jer nema šta tražiti na bekovskoj poziciji kraj Alphonsa.
Da stavimo anketu o radu uprave za prosli transfer rok ( smatram da je vecina nezadovoljna i da je to jasno ) ili imate bolju ideju?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ispade ovaj transfer rok bolji od prošlog.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nubel, Nianzou, Boateng, Alaba, Sarr, Javi, Roca, Tolisso, Coman, Costa, Moting.
Gledaj klupe.
Gledaj klupe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stvarno kad covjek pogleda klupu Bayerna, djeluje nestvarno...sad se bukvalno imaju po 2 dobra igraca na svakoj poziciji..na kraju ispade dobro odradjen prijelazni rok..jest da je bila igra sa zivcima al je sve ispalo dobro
- Centre forward
- Kontakt:
Stani loma, je li to Javi ost'o ? 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na kraju 42m € u minusu sto se transfera tice.
Prodali Thiaga a kupili Sanea, Sarra i Rocu. Sve ostalo free transferi..
Prodali Thiaga a kupili Sanea, Sarra i Rocu. Sve ostalo free transferi..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bezveze je jedino sto se po Douglasu palilo kako je Söldner itd. I sad ga vracas ali na kraju se dobilo na sirini. Chupo je igrao u lp vise nego solidno, Douglas moze sam rijesiti utakmicu svojom kreativnoscu. Roca nisam dovoljno pratio ali citam raja ima pozitivno misljenje. Sarr me raduje jer u zadnje vrijeme Pavard djeluje indisponirano i umorno. Ja sam pod svim okolnostima ipak zadovoljan prelaznim rokom, jedino los utisak ostavlja to sto nas je onaj mali iz Chelsea svije godine vukao za nos to se ne smije dogadjati.
Nur der FCB
Evo fino objašnjeno kako nas ljudi iskorištavaju preko Alabe i Daviesa. Visoke lopte na lijevu stranu i odbrana izgubljena. Protivnici nemaju šanse po zemlji jer imamo najbržu odbranu na svijetu, koja očigledno ne zna igrati glavom.
Protiv Herthe:
- prvo gol iz prekida glavom(Alaba kratak pogledajte slobodno snimak),
- treći gol ubačak na stranu Daviesa, statično posmatra putanju lopte,
- drugi gol izigran Alaba, ali nije on kriv nego Davies koji je statično samo pogledom ispratio šta se dešava.
Što će reći da je Daviesov honeymoon završen i da ga se protivnici više ne plaše, jer kolko god puta on probije toliko ga puta mogu nasankat na skok igru. Što se mene tiče Hernadez bi trebao se vratiti na štopera, a Alaba na beka, ne ide ovo ovako, previše golova primamo.
Protiv Herthe:
- prvo gol iz prekida glavom(Alaba kratak pogledajte slobodno snimak),
- treći gol ubačak na stranu Daviesa, statično posmatra putanju lopte,
- drugi gol izigran Alaba, ali nije on kriv nego Davies koji je statično samo pogledom ispratio šta se dešava.
Što će reći da je Daviesov honeymoon završen i da ga se protivnici više ne plaše, jer kolko god puta on probije toliko ga puta mogu nasankat na skok igru. Što se mene tiče Hernadez bi trebao se vratiti na štopera, a Alaba na beka, ne ide ovo ovako, previše golova primamo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sarr dobio Bracinu dvadesetku. 
Ocekujem da Pavard kroz mjesec dana postane najbolji desni bek lige.
Ocekujem da Pavard kroz mjesec dana postane najbolji desni bek lige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ostao Javi a već mu spremili kofere, gol protiv Seville prelomio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.