RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

brandao
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la brandao » 16 okt 2020, 19:26

Je li vrijeme da Mulic proradi?Dva gola ocekujem danas :salut:
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 16 okt 2020, 20:13

brandao je napisao/la:
16 okt 2020, 19:26
Dobro je počeo bgm
Mostar u srcu, Velež do groba

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 16 okt 2020, 20:14

Je li iko upratio je li bio faul? Kasno sam se ukljucio
Forzza Velez

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 16 okt 2020, 20:45

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
16 okt 2020, 20:14
Puštena je bila prednost tako da to ide na dušu sudiji ako je pogriješio, ali realno prenapuhano kao i uvijek kada smo mi u pitanju
Mostar u srcu, Velež do groba

brandao
Kontakt:

Post Postao/la brandao » 16 okt 2020, 20:47

RASanticeva je napisao/la:
16 okt 2020, 20:13
brandao je napisao/la:
16 okt 2020, 19:26
Dobro je počeo bgm
Ide jos jedan do kraja
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 okt 2020, 21:16

Bravo Nemanja! :clap:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 okt 2020, 21:51

Dobra utakmica, rutinska pobjeda bez nekolicine važnih igrača. Baš lijepo.

Sloboda nikakva, ništa.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 okt 2020, 21:57

Nek smo skinuli maler odavno ih nismo pobijedili, iskreno nisu losa ekipa nece ispasti sigurno.
Vracaju li se Brandao i Zeljkovic za kup utakmicu?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 okt 2020, 22:00

Uh kako pametno odigrana utakmica. Bravo momci, bravo!!!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 okt 2020, 22:00

Prvo poluvrijeme tesko dosta. Mozda i ocekivano bez Guze i Samketa, a i teren nakon ovih kisnih dana nije bio za pohvalit.
Drago mi je sto je Andjusic zabio sada imamo tu sirinu u napadu. Vidljivo je da se Fejsal dize iz utakmice u utakmicu.
Samir Radovac :bow: :bow:
Idemo dalje!
#musvdg

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 okt 2020, 23:01

Kakav je Radovac ;)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 okt 2020, 23:06

Radovac je baš "bukn'o" ove sezone, jednostavno dominira dečko. Nikad nije bilo upitno da zna fudbal, važno je da je u glavi pravi.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 16 okt 2020, 23:14

Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:06
Radovac je baš "bukn'o" ove sezone, jednostavno dominira dečko. Nikad nije bilo upitno da zna fudbal, važno je da je u glavi pravi.
Brate ja sam kao navijac Zeljeznicara se ogulio braneci Radovca pred pitarima. Njihovo dijete , sa 21,22 godinom preko 100 utakmica za Sarajevo , prosao sve repke itd itd. Dzaba , nisam se mogao izboriti ali okej imali su i oni svoje razloge van zeleni terena i postujem. Ako na ikome uzmete pare u skorije vrijeme to je on jer je **** mozak i igracina!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 17 okt 2020, 00:17

Merhaba je napisao/la:
16 okt 2020, 23:14
Baader je napisao/la:
16 okt 2020, 23:06
Brate ja sam kao navijac Zeljeznicara se ogulio braneci Radovca pred pitarima. Njihovo dijete , sa 21,22 godinom preko 100 utakmica za Sarajevo , prosao sve repke itd itd. Dzaba , nisam se mogao izboriti ali okej imali su i oni svoje razloge van zeleni terena i postujem. Ako na ikome uzmete pare u skorije vrijeme to je on jer je **** mozak i igracina!
On kad je dosao u Mostar rekao je da je promijenio nacin zivota i da mu samo vjerujemo jer to ce se isplatiti, i gledaj kako nam frajer vrati. Svaka cast Radovcu, novi ugovor mu dati bez obzira na sve. Ponašanje van terena za deset, zalaganje na treningu, ponašanje i odnos za klub svaka čast. Ovaj momak je stvarno super.
Ti si naša ljubav jedina!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 okt 2020, 01:00

Meni licno je gorak okus ostao nakon onog gola. Mislim da je Fejsal trebao zaustaviti igru, bez obzira jel' bio prekrsaj. Mali Beganovic se odbio od njega i ostao da lezi. Nije simulirao nego se fakat udario. Nekako imam osjecaj da i sam Mulic nije vjerovao da ce lopta uci u gol.

Svejedno, davno sam napisao (u prognozi zadnjih 5 kola) da sam u pobjedu protiv Slobode uvjeren. Prvi razlog je taj sto su mnogo, ali bas mnogo nervozna ekipa i ako ne ide kako su zamislili (a cesto ne ide), postaju bas razdrazljivi, nervozni i prave neke nerezonske poteze na terenu. U ovoj utakmici nisu presli liniju 16, jer oni prakticno igraju bez napadaca, tako da im se vezna linija razvlaci na 3 fronta tokom cijele utakmice. To ni supermen ne bi izdrzao. Iako takvom formacijom i postavkon igre zadaju glavobolje protivnicima, to moze trajati max 50 minuta, kao i u ovoj utakmici gdje Velez nije imao rjesenje za takvu igru, a onda je doslo do ocekivanog pada kod Slobode sto je rezultiralo konacnim rezultatom od 3:0.

Andjusic je pokazao da ce biti pravo pojacanje. Jedan pravi potez i odmah pogodak. To je ono sto se trazi.

Radovac standardno dobar, lijepu akciju je krunisao pogotkom koji, ruku na srce, ide na dusu golmana Slobode.

Brz oporavak zelim fudbaleru Slobode kojem je pozlilo poslije utakmice. Nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se brzo vratiti kuci i na teren.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 17 okt 2020, 01:56

Da li igdje postoje snimke čitavih utakmica. Pošto mi se gleda ona protiv Zrinje.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 okt 2020, 07:45

Zoom088 je napisao/la:
17 okt 2020, 01:00
Meni licno je gorak okus ostao nakon onog gola. Mislim da je Fejsal trebao zaustaviti igru, bez obzira jel' bio prekrsaj. Mali Beganovic se odbio od njega i ostao da lezi. Nije simulirao nego se fakat udario. Nekako imam osjecaj da i sam Mulic nije vjerovao da ce lopta uci u gol.

Svejedno, davno sam napisao (u prognozi zadnjih 5 kola) da sam u pobjedu protiv Slobode uvjeren. Prvi razlog je taj sto su mnogo, ali bas mnogo nervozna ekipa i ako ne ide kako su zamislili (a cesto ne ide), postaju bas razdrazljivi, nervozni i prave neke nerezonske poteze na terenu. U ovoj utakmici nisu presli liniju 16, jer oni prakticno igraju bez napadaca, tako da im se vezna linija razvlaci na 3 fronta tokom cijele utakmice. To ni supermen ne bi izdrzao. Iako takvom formacijom i postavkon igre zadaju glavobolje protivnicima, to moze trajati max 50 minuta, kao i u ovoj utakmici gdje Velez nije imao rjesenje za takvu igru, a onda je doslo do ocekivanog pada kod Slobode sto je rezultiralo konacnim rezultatom od 3:0.

Andjusic je pokazao da ce biti pravo pojacanje. Jedan pravi potez i odmah pogodak. To je ono sto se trazi.

Radovac standardno dobar, lijepu akciju je krunisao pogotkom koji, ruku na srce, ide na dusu golmana Slobode.

Brz oporavak zelim fudbaleru Slobode kojem je pozlilo poslije utakmice. Nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se brzo vratiti kuci i na teren.
I ja lično da sam bio na Mulićevom mjestu bih izbacio loptu iz igre, nebitno jeli bio prekršaj ili samo to što je bio jači u duelu.A onaj gol Radovca je njegov specijalitet, zna je onako zavrnuti i uhvatiti golmana na krivoj nozi, svaku utakmicu je sve bolji i bolji.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 okt 2020, 11:48

Stvarno je tesko reci da li je bio faul. Nema sluzenja rukama i jedino je pitanje da li je Mulic prije dodirnuo loptu ili igraca slobode?
Kod postizanja gola, vidi se da niko ne lezi na travi, tako da nije bilo potrebe za izbacivanjem lopte.
Previse se gluposti pise, i necu da se obazirem previse. Neki su malo nervozni sto se velez dize iz ponora!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 okt 2020, 12:11

mozak je napisao/la:
17 okt 2020, 11:48
Previse se gluposti pise, i necu da se obazirem previse. Neki su malo nervozni sto se velez dize iz ponora!
Mah, ili su bubuljicari ili totalni idioti. Na postove traktorista iz Knina i ovih pristalica politickog abortusa iz Medjugorja se svakako ne treba obazirati.

Pogledaj temu Slobode i komentare forumasa, realno i objektivno su sagledali situaciju i utakmicu :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 17 okt 2020, 13:39

3 boda idemo dalje, trehnut željanu treba.
Velež do groba

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.