FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Trebao bi Pjanića ili eventualno Puiga ubaciti umjesto Busia na startu drugog.
ovaj de jong je malo veća prevara, ne znam zašto ga se toliko uzdiže, busqets sa 32 je bolji od njega trenutno. pjanić ga nadigrao nedavno u zenici i opet mu mora grijati klupu samo jer je holanđanin trener barce.
Ma kako brate nije, nevidljiv skroz. Cim ga na krilo stavis on lici na Tatara.
@igrajlopte 🐦
Al nece. Toplo se nadam da je onaj gore sarkastican.
On stabilnost unosi samo Rejalu, stvarajuci im 100 % sanse.
Haj sto je covjek kilav i sto je dizelas, ali sad je i pristup za horora, nece covjek da potrci.
SVAKI igrac na klupi zasluzuje igrat ispred njega.
On stabilnost unosi samo Rejalu, stvarajuci im 100 % sanse.
Haj sto je covjek kilav i sto je dizelas, ali sad je i pristup za horora, nece covjek da potrci.
SVAKI igrac na klupi zasluzuje igrat ispred njega.
27.10.2020
Buskec je bio tehnički epitom koji je dominirao u veznom redu u dominaciji Barce protiv Reala u periodu 2010 pa do danas, tako sa njegovim iskustvom Barca samo dobija na kvaliteti, laički gledano i sa puno emocija uloženih u utakicu teško je primjetiti njegov rad na terenu, bez lopte pogotovo.
Frenki odličan....da igra po centru (kako Bog zapoveda) bio bi još bolji...
- jasonstatham
- Kontakt:
Penal je kad odneseš i loptu, a i igrača u trenutku šuta.
Pedri ništa, Coutinho na onoj poziciji ništa, on mora u sredinu, kriminalno loš pas sada u dubinu prema Fatiju. Na krampu nr. 5 ne želim trošiti riječi, sramota od igrača.
Dembele mora ući i da troši njihove bekove, ima tu prostora.
Nepredvidljivi i jedni i drugi, mislim da bi oba tima bili zadovoljni i ovim, samo da ne izgube.
Pedri ništa, Coutinho na onoj poziciji ništa, on mora u sredinu, kriminalno loš pas sada u dubinu prema Fatiju. Na krampu nr. 5 ne želim trošiti riječi, sramota od igrača.
Dembele mora ući i da troši njihove bekove, ima tu prostora.
Nepredvidljivi i jedni i drugi, mislim da bi oba tima bili zadovoljni i ovim, samo da ne izgube.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dest obećava, za sada baš fino igra. Napokon, dobra opcija na beku nakon Alvesa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma Cou se vraca polako u letargicno stanje, u svakom duelu je dojnji. Samo da ne udje Griz, jer onda je fakticki bez igraca. Pedri impresioniran previse, a ne pomaze ni to da se ne igra na njegovoj strani nikako pa nije mogao dobro uci u utakmicu, mlad je i to je logicno.
⚽FK Garaže⚽
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Posten rezultat na poluvremenu, treba ove nase posdjeriti da igraju kod kuce,
Treba uskoro Dembelea ubaciti da imamo jos jednog brzog igraca jer prostora fakat ima,
Po meni ono nije penal posebno zbog tezine utakmice,
Kako messi traljavo-mlako osuta u onoj prilici,
Treba uskoro Dembelea ubaciti da imamo jos jednog brzog igraca jer prostora fakat ima,
Po meni ono nije penal posebno zbog tezine utakmice,
Kako messi traljavo-mlako osuta u onoj prilici,
Na kraju krajeva Buskec ima 14 pobjeda samo u El-Classicima kada su najintenzivniji i najzahtjevniji bili. Ne bih ja, a ni jedan trener na svijetu prednost davao neiskusnom Pjaniću, u ovim tekmama.
Griezmann - Coutinho i Ansua vratiti na krilo. Necemo nista dobiti u sredini, ali zato hocemo na krilu. I naravno Dembele - Pedri.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mene podsjeca na Adriana ako ga se iko sjeca vise. A i on je znao igrati i lijevog i desnog beka.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:58Dest obećava, za sada baš fino igra. Napokon, dobra opcija na beku nakon Alvesa.
@igrajlopte 🐦
Likom da...ReX je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:00Mene podsjeca na Adriana ako ga se iko sjeca vise. A i on je znao igrati i lijevog i desnog beka.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:58Dest obećava, za sada baš fino igra. Napokon, dobra opcija na beku nakon Alvesa.![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otkad ga niko nije spomenuo, a bio strašno koristan igrač.ReX je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:00Mene podsjeca na Adriana ako ga se iko sjeca vise. A i on je znao igrati i lijevog i desnog beka.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:58Dest obećava, za sada baš fino igra. Napokon, dobra opcija na beku nakon Alvesa.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A logicno da ne mijenja na poluvremenu...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.