FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ne postoji nikakva sansa da Spalletti napusti Zenit,vjerujete mi.On je tamo doveden kao dugorocno rijesenje i ima tako sjajan odnos sa svima da nema teorije da tek tako odustane od velikoga projekta u koji je ukljucen.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- GrandeJuve
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ne postoji nikakva sansa da Spalletti napusti Zenit,vjerujete mi.On je tamo doveden kao dugorocno rijesenje i ima tako sjajan odnos sa svima da nema teorije da tek tako odustane od velikoga projekta u koji je ukljucen.
Trener Zenita iz Sankt Petersburga, Lućano Spaleti, dobio je punu podršku od uprave ruskog šampiona da mnogo pojača igrački kadar ove zime.Veruje se da će Italijanu biti dato oko 76 miliona evra za nove igrače, a mediji misle da će ga to sprečiti da razmišlja o povratku u domovinu i preuzimanju Intera.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zasto bi se vracao u Italiju? Ovakvu sansu vise nikada nece imati u zivotu. Sa 76mE mogu da se prave nevidjene perverzije po Rusiji i Evropi sa Zenitom. Sa druge strane ga cekaju zasiceni, matori igraci + predsednik koji bi rezultate, ali bez ulaganja. Nevazmozhna za vazvrashchenije v Italiju.GrandeJuve je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ne postoji nikakva sansa da Spalletti napusti Zenit,vjerujete mi.On je tamo doveden kao dugorocno rijesenje i ima tako sjajan odnos sa svima da nema teorije da tek tako odustane od velikoga projekta u koji je ukljucen.
Trener Zenita iz Sankt Petersburga, Lućano Spaleti, dobio je punu podršku od uprave ruskog šampiona da mnogo pojača igrački kadar ove zime.Veruje se da će Italijanu biti dato oko 76 miliona evra za nove igrače, a mediji misle da će ga to sprečiti da razmišlja o povratku u domovinu i preuzimanju Intera.
nista rafa nije kriv za ovu nastalu situaciju,on je radio sta je mogao i sa cim je raspolagao,jedini krivac za ovo je moratti koji bi da se **** a da mu ne udze,nemoze tako,tata moratti ako hoces jaku ekipu i dobre rezultate daj nam evra na stol pa da kupujemo igrace koji ti mogu donijeti rezultate,nemoj tata skrtarit i krpit se za sve one sezone kada si bacao stotine miliona u nebesa a sve uzaludno sirovo i nepromisljeno,nisi sada tata trebao skrtarit i sanirati sve one gubitke iz proslih godina,tata ti nama moras uvjek pomalo evra davati da bi mi mogli ostati veliki klub,ukoliko nastavis ovako vrlo brzo ces unistiti sve ono sto je mourinho izgradio a ti tata to nisi mogao za 2 deceneije svoje vladavine,sto je profesor iz setubala za 2 god napravio ti tata srusi za 2 mjeseca,e nece tako moci tata,da si mi otac inter vise volim od tebe,ako smjenis rafu odricem te se tata

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
Spalletti je definitivno prvi pik...kontaktiran je vec i on,al i Capello i Leonardo...vjerovatno ce se u srijedu znat ko ce bit novi trener Intera... ( jer kako sad stvari stoje odlazak Rafe je sigurna stvar )
Gianluca Di Marzio (jedan od najvecih eksperata za transfere u Italiji) kaze da je Spalleti reko Interu da ako ga oslobode od Zenita on dolazi... Gazprom i Moratti imaju jako dobre odnose tako da nije nemoguce da Spalletti dodje...vidjet cemo,al teeesko da ce ga rusi pustit. ja se nadam da hoce
btw Eto'o je izabran za najboljeg igraca Afrike
Gianluca Di Marzio (jedan od najvecih eksperata za transfere u Italiji) kaze da je Spalleti reko Interu da ako ga oslobode od Zenita on dolazi... Gazprom i Moratti imaju jako dobre odnose tako da nije nemoguce da Spalletti dodje...vidjet cemo,al teeesko da ce ga rusi pustit. ja se nadam da hoce

btw Eto'o je izabran za najboljeg igraca Afrike

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Interista di cuore
- Kontakt:
nasi su valjda vec obavijestili Rafu da vise ne planiraju s njim i trazili od njega da sam da otkaz,sto je on odbio...sad se radi na uslovima razlaza,moguc je sastanak Morattia ( koji je u Madridu ) i Rafinog agenta vec danas,tako da bi danas il sutra trebalo bit zvanicno da Rafa odlazi... 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
razlog za boldano?Interista di cuore je napisao/la:nasi su valjda vec obavijestili Rafu da vise ne planiraju s njim i trazili od njega da sam da otkaz,sto je on odbio...sad se radi na uslovima razlaza,moguc je sastanak Morattia ( koji je u Madridu ) i Rafinog agenta vec danas,tako da bi danas il sutra trebalo bit zvanicno da Rafa odlazi...
da pita morinja koga da postavi za trenera, da dovede nekog igrača ili turistički

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ima posla nekog,ne znam tacno...
Rafin agent je takodjer tamo tako da se danas ocekuje taj sastanak.
a da je pametan da usput i pita Moua koga da dovede za trenera...sinoc je valjda s njim bio na veceri,ne znam kolko je ovo tacno...

a da je pametan da usput i pita Moua koga da dovede za trenera...sinoc je valjda s njim bio na veceri,ne znam kolko je ovo tacno...
Necete se vi tek tako lako rijesit strucnjaka 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
znaci covjek da ne povjeruje
nas vrli Presjednik izjavi da razmislja da otpusti Rafu i dovede novog trenera da se ne kupuju igraci sad u januaru vec da se pare cuvaju za ljeta jer je kao vec sad izgubljeno i prvenstvo i LP
. Ja stvarno ne znam jel se on poceo drogirati nekim cudnim materijama il sta vec
??? pa zaostajemo za Milanom 7 bodova(nista al bas nista kad znamo da nas je Roma stizala i na -12) a u LP dobili smijesni Bayern i to se igra za 2 mjeseca pa brate za to vrijeme mozes klub promjeniti iz temelja a ne vec postojecu malo zahrđalu masineriju pojacati s 2-3 kvalitetna igraca i juris.
Jasno je da je Rafa malo prenaglio sa ovim izjavama al moze mu se oprostiti taj gaf kad se zna odakle je dosao- iz lige gdje je to normala da trener napada predsjednika da predsjednik napada navijace da navijaci mjenjaju klubske boje samo zbog presidentea koji je neki yankee il seik pa nema dvije ciste o fudbalu, da se rasprava sa predsjednikom vodi preko novina....
istjeraj Rafa svoje pa kud puklo

nas vrli Presjednik izjavi da razmislja da otpusti Rafu i dovede novog trenera da se ne kupuju igraci sad u januaru vec da se pare cuvaju za ljeta jer je kao vec sad izgubljeno i prvenstvo i LP

Jasno je da je Rafa malo prenaglio sa ovim izjavama al moze mu se oprostiti taj gaf kad se zna odakle je dosao- iz lige gdje je to normala da trener napada predsjednika da predsjednik napada navijace da navijaci mjenjaju klubske boje samo zbog presidentea koji je neki yankee il seik pa nema dvije ciste o fudbalu, da se rasprava sa predsjednikom vodi preko novina....
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
- Kontakt:
7??neroazzurni je napisao/la:znaci covjek da ne povjeruje![]()
nas vrli Presjednik izjavi da razmislja da otpusti Rafu i dovede novog trenera da se ne kupuju igraci sad u januaru vec da se pare cuvaju za ljeta jer je kao vec sad izgubljeno i prvenstvo i LP. Ja stvarno ne znam jel se on poceo drogirati nekim cudnim materijama il sta vec
??? pa zaostajemo za Milanom 7 bodova(nista al bas nista kad znamo da nas je Roma stizala i na -12) a u LP dobili smijesni Bayern i to se igra za 2 mjeseca pa brate za to vrijeme mozes klub promjeniti iz temelja a ne vec postojecu malo zahrđalu masineriju pojacati s 2-3 kvalitetna igraca i juris.
Ti uračunao ove 2 zaostale kao pobjede jel

-
- Kontakt:
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:7??neroazzurni je napisao/la:znaci covjek da ne povjeruje![]()
nas vrli Presjednik izjavi da razmislja da otpusti Rafu i dovede novog trenera da se ne kupuju igraci sad u januaru vec da se pare cuvaju za ljeta jer je kao vec sad izgubljeno i prvenstvo i LP. Ja stvarno ne znam jel se on poceo drogirati nekim cudnim materijama il sta vec
Ti uračunao ove 2 zaostale kao pobjede jel
MALI napari s tim ciničnim opaskama
ili
VELIKI ponašaš se ko mali
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Talijanski mediji su se raspisali i spominju odštetu , u slučaju da Inter otpusti Beniteza ,od 8 miliona eura.
Izgleda da je novi trener Intera Leonardo. Mala vendetta Morattija Berlusconiju za Ibrahimovica. Mislim da je to lose resenje.
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... ao+Benitez
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=41409
http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... ao+Benitez
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=41409
- Unforgotten
- Kontakt:
Svaka čast Moratti, doveo si trenera koji ima ogromno iskustvo i koji će biti tvoja marioneta, ispunjavati će sve tvoje želje i stalno će ti se uvlačit u pakaš.
Svaka čast još jednom
Svaka čast još jednom

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Onda je omanuo u tome, jer se Leonardo razisao sa Berlusconijem upravo oko toga - nije mu se uvlacio, vec je furao svoju pricu.Unforgotten je napisao/la:Svaka čast Moratti, doveo si trenera koji ima ogromno iskustvo i koji će biti tvoja marioneta, ispunjavati će sve tvoje želje i stalno će ti se uvlačit u pakaš.
Svaka čast još jednom
Mogu da zamislim Inter u agresivnoj 4-2-2-2 formaciji - koje ce to takticko resenje da bude. Ovo je 1 pocetak (ili nastavak, zavisi kako ko gleda) destrukcije Intera.
E sada mene samo zanima koji li ce biti novi klub Rafe Beniteza, posto takav strucnjak ne moze biti duze od 2 tjedna a da ne dobije posao, jeli moguc povratak u Liverpool? Spekulise li se sta?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma mogao bi on mancinijev recept primjeniti, imao ugovor sa interom na velike novce, nije lud se toga odreći, lagano odmara, malo putuje, čeka neku pravu ponudu a morati sve to fino plaća, i to skupoPortillo je napisao/la:E sada mene samo zanima koji li ce biti novi klub Rafe Beniteza, posto takav strucnjak ne moze biti duze od 2 tjedna a da ne dobije posao, jeli moguc povratak u Liverpool? Spekulise li se sta?

ne mislim ja da je leonardo neki mega stručnjak al realno sa onim lanjskim milanom koji je bio poprilično limitiran treće mjesto je ipak uspjeh a do pred sam kraj prvenstva je bio i u borbi za scudeto.
meni ga je lično jako žao, jer otjeravši ga milan je izgubio najboljeg skauta za brazil kojeg je ikad imao.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
znaci 8 miliona ode u nepovrat
moglo se komotno za te pare kupiti 2 solidna igraca, al jok lakse dati otkaz 

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Interista di cuore
- Kontakt:
meni se Leo itekako svidja kao trenutno rijesenje,a i kao trener...po meni je odradio odlican poso sa Milanom prosle sezone i ja sam zadovoljan sa njegovim izborom...kad vec nije mogo Spalletti,Leo je jako dobro rjesenje... spominje se da ce se i Oriali vratit u klub ( velika je nepravda sto ga je rumeni otjero ) sto bi bilo odlicno.
dok je bio u Milanu uvijek je fino govorio o Interu i to se izgleda Morattiu itekako svidjelo...
kakogod,najvaznije je da rumeni odlazi
btw cisto sumnjam da ce dobit 8 miliona jer on ima ugovor jos godinu i po,a godisnja mu je plata oko 3,4 miliona eura,tako da ce dobit max 5 miliona ( sto je nista s obzirom da ga se rijesavamo )
dok je bio u Milanu uvijek je fino govorio o Interu i to se izgleda Morattiu itekako svidjelo...
kakogod,najvaznije je da rumeni odlazi

btw cisto sumnjam da ce dobit 8 miliona jer on ima ugovor jos godinu i po,a godisnja mu je plata oko 3,4 miliona eura,tako da ce dobit max 5 miliona ( sto je nista s obzirom da ga se rijesavamo )

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.