FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako ista pozitivno ima u vecerasnjoj pobijedi Sarajeva. To jenizjava trenera Mladosti.
“Još nisam imao priliku voditi ekipu protiv Željezničara, ali Sarajevo je svakako apsolutno najbolja ekipa protiv koje sam igrao otkako sam u Premijer ligi BiH”
Pa gdje ces im to uradit covjece.
“Još nisam imao priliku voditi ekipu protiv Željezničara, ali Sarajevo je svakako apsolutno najbolja ekipa protiv koje sam igrao otkako sam u Premijer ligi BiH”
Pa gdje ces im to uradit covjece.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 30 okt 2020, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Amar je cudo vjeruj mi. A cuda se desavaju. Koliko god izgledalo da cemo najebati,rekoh ti onisu toliko samouvjereni,a u tekmu ulaze sa zeljom,ne da nas pobijede i osvoje 3 boda,nego da pokazu da su klasa za nas.KANA je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:17Bruda onda si ga bas zakomplikovaoBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:13Nisi me shvatio ,a i ja sam malo zapetljao.Mislio sam na onaj derbi 0-3 da je ista situacija kao sada u smislu da im slabo vjerujem . A izmedju sam naveo 2 derbija koja smo dobili,a nismo puno jaci bili u odnosu na onaj 0-3,ali i taj 1-3 smo isli nakon sto smo se dobro isfurali. Malo sam ga zakomlikovao.KANA je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:01
Hajde sve se mogu sloziti ali da je slicna situacija kad smo ih dobili 3 -1 na kosevubrate mi smo igrali protiv Sirokog kojeg smo demolirali I prosto je nemoguce kako smo izgubili tu utakmnicu,ekipu tada koju smo imali je bila bolja tri puta od ove sad (veseli u formi,alispahic,stila,krpic,sadikovic,koliko god osporavan ramovic je za ove sad igracina,pavic je za sehica bek ,sinise necemo imati itd)bukvalno samo nam je mujezinovic u nekoj formi sve ostalo da bog sacuva. Ukratko mi tri puta losiji dok su pitari prosle godine igrali uzasan fudbal, ove godine tako lake pobjedjuju ,biti ce odmorniji itd ja ne vidim nista osim naseg poraza I to laganog
Uglavnom htio sam reci da sam igracki gledano ,u slicnom razmisljanju kao i onda kad je bilo tri razlike. Ne vidim nacin kako,bez krila ,bez Zeca,bez Stile,bez napadaca koji zna zadrzati **** loptu 2 sekunde kod sebe.
Vise bi volio Juricic da igra u srijedu nego Lendric.znaci tricak nam ne gine
![]()
Eno i Vladan vec slicno najavljuje. A znas i sam kako se ko kakve kurave vole kurcit po instagramu. To je nasa sansa.
E jesi me utjesioBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:22Amar je cudo vjeruj mi. A cuda se desavaju. Koliko god izgledalo da cemo najebati,rekoh ti onisu toliko samouvjereni,a u tekmu ulaze sa zeljom,ne da nas pobijede i osvoje 3 boda,nego da pokazu da su klasa za nas.KANA je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:17Bruda onda si ga bas zakomplikovaoBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:13
Nisi me shvatio ,a i ja sam malo zapetljao.Mislio sam na onaj derbi 0-3 da je ista situacija kao sada u smislu da im slabo vjerujem . A izmedju sam naveo 2 derbija koja smo dobili,a nismo puno jaci bili u odnosu na onaj 0-3,ali i taj 1-3 smo isli nakon sto smo se dobro isfurali. Malo sam ga zakomlikovao.
Uglavnom htio sam reci da sam igracki gledano ,u slicnom razmisljanju kao i onda kad je bilo tri razlike. Ne vidim nacin kako,bez krila ,bez Zeca,bez Stile,bez napadaca koji zna zadrzati **** loptu 2 sekunde kod sebe.
Vise bi volio Juricic da igra u srijedu nego Lendric.znaci tricak nam ne gine
![]()
Eno i Vladan vec slicno najavljuje. A znas i sam kako se ko kakve kurave vole kurcit po instagramu. To je nasa sansa.

Sutra je utakmica protiv Radnika, nije sutra derbi. Treba Radnik da pobijedimo pa tek onda da razmisljamo o derbiju..
-
- Kontakt:
Zeljo dize formu, protiv sarajeva ce to potvrditi.
Više me brine Radnik, nego Sarajevo.
Lahko ćemo sa konama, derbi je derbi, ne znači ti ništa forma, ako igrači nisu spremni da poginu jedni za druge.
Najbolji primjer kad je Tiago zabio gol, oni prvaci svemira, mi ih pojedemo na terenu.
Prošli derbi također, izgubili od Širkog, tamo ih rutinski uzeli i to preokrenuli rezultat.
Derbi 5 - 2, nafurani bili da će nas uzeti ponovo 0 - 3 ili čak i više, a ono petica.
Sutra pobjediti Radnika, to nam je prioritet!
Lahko ćemo sa konama, derbi je derbi, ne znači ti ništa forma, ako igrači nisu spremni da poginu jedni za druge.
Najbolji primjer kad je Tiago zabio gol, oni prvaci svemira, mi ih pojedemo na terenu.
Prošli derbi također, izgubili od Širkog, tamo ih rutinski uzeli i to preokrenuli rezultat.
Derbi 5 - 2, nafurani bili da će nas uzeti ponovo 0 - 3 ili čak i više, a ono petica.
Sutra pobjediti Radnika, to nam je prioritet!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma samo Radnik je sada bitan. Pobijediti tu, učvrstiti se u top 3 i onda na ove dvije utakmice šta bude, biće. I da obje kiksamo tu smo u krugu koji vodi u Evropu, ne treba shvatiti kao kraj svijeta. Ja i dalje tvrdim da je uz sve naše probleme kroz koje prolazimo i koji nam se gomilaju, Evropa fenomenalan uspjeh.
-
- Kontakt:
Ma laganice ide derbi vjerujte vazda je ovako kad se oni uzdignu a mi pesimisticni,samo sutra dici debelog ko plitak potok
............... Eric
Blazevic Miletic Ikic Milicevic
............... Bojo Alispahic
........... Zec Bekric/Zec2 Veselinovic
............ Juricic
Ja bih ovako sutra. Uigrani svakako nismo, rotirati smo naucili.
Neka na klupi i Mujezinovica, Sehica, Stilica, Lendrica, Hajdarevica i Kosorica jer vec pred kraj se poceo savijati od bolova, da se ne preforsira. Ovo sve pod uslovom da Alispahic i Juricic mogu tj. da su spremni za sutra. Najvise su ovi na klupi zbog kartona. Ko sto neko rece zbog silnih izostanaka, igraca koji nisu spremni mi nemamo luksuz do pauze za reprez. vise nikog da izgubimo ni za prvih 11 ni za klupu zbog kartona.
Ikicu, oprosti, ali ti svaku moras igrati.
Blazevic Miletic Ikic Milicevic
............... Bojo Alispahic
........... Zec Bekric/Zec2 Veselinovic
............ Juricic
Ja bih ovako sutra. Uigrani svakako nismo, rotirati smo naucili.

Neka na klupi i Mujezinovica, Sehica, Stilica, Lendrica, Hajdarevica i Kosorica jer vec pred kraj se poceo savijati od bolova, da se ne preforsira. Ovo sve pod uslovom da Alispahic i Juricic mogu tj. da su spremni za sutra. Najvise su ovi na klupi zbog kartona. Ko sto neko rece zbog silnih izostanaka, igraca koji nisu spremni mi nemamo luksuz do pauze za reprez. vise nikog da izgubimo ni za prvih 11 ni za klupu zbog kartona.
Ikicu, oprosti, ali ti svaku moras igrati.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lendric nikad nije pogodio na derbiju?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da bravo. Kakva je to golcina bila.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Braconi, gdje je ono tvoje pred utakmicu? Ti rece da ces spremiti specijalno za ovaj vikend. 

Ne mogu vjerovat kolko se o torpedu piše na Željinom forumu. Strašno!!!
I da neko gleda njihove utakmice. Djece mi ne bi ih ja pogledo milju neko da mi da.
I da neko gleda njihove utakmice. Djece mi ne bi ih ja pogledo milju neko da mi da.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sutra radnika rutinski dobiti a onda ćemo naplatiti sve nedaće 5etarima i jagodicu.
moSa ljoŽe
Moze sutra 1:0 i ako kako moze da niko ne otpadne iz konkurencije do pauze za reprez.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 okt 2020, 21:00Sutra radnika rutinski dobiti a onda ćemo naplatiti sve nedaće 5etarima i jagodicu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.