Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Sa Morantom se baš srdačno pozdravio poslije utakmice, i preko twittera ga je hvalio, kao da bi ga volio za saigrača.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To jedino ako bi Juka otisao tamo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bravo za C.J objasnio padobrancima.
Juka No comment!
Juka No comment!
Valja sad gledati Davisa kako ga siluje iz utakmice u utakmicu 

-
- Kontakt:
Ma pusti ga ,došao da trola niko mu nije odgovorio nemoj ni ti ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Davis je kosarkas kojeg niko ne moze braniti, tako da je besmisleno ocekivati da ce ga Nurkic zaustaviti. Ja opet mislim da ce Juka tu biti i vise nego korektan, pogotovo sto ima ono jedno lose iskustvo iz PO kad su ih AD i kompanija pomeli. Vjerujem da je naucio nesto iz toga i da ce to primijeniti vec u utorak aBd.
nece on biti na davisu da ne nabere dva faula u minuti...ali ce ga morat i preuzimat tokom utakmice. niko osim giannisa i mozda jos par igraca ne mogu zaistavit davisa...mogu ga samo fizicki trosit pa da u zadnjoj cevrtini pocne fulat sa poludistance i sa trice ako je uzimo
ako melo dobije duel sa lebronom, prolaze
ako melo dobije duel sa lebronom, prolaze

Nemaju sta izgubiti .Njega ce Nurkic namuciti u Low- Postu,nadam se da ce dobiti prva 3,4 napada loptu.Ghuraba je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:20Davis je kosarkas kojeg niko ne moze braniti, tako da je besmisleno ocekivati da ce ga Nurkic zaustaviti. Ja opet mislim da ce Juka tu biti i vise nego korektan, pogotovo sto ima ono jedno lose iskustvo iz PO kad su ih AD i kompanija pomeli. Vjerujem da je naucio nesto iz toga i da ce to primijeniti vec u utorak aBd.
- MocMahale444
Samo što ce njega Davis pustit da poentira, a ovaj svakih 30 sekundi po jednu licnu.lumani je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:26Nemaju sta izgubiti .Njega ce Nurkic namuciti u Low- Postu,nadam se da ce dobiti prva 3,4 napada loptu.Ghuraba je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:20Davis je kosarkas kojeg niko ne moze braniti, tako da je besmisleno ocekivati da ce ga Nurkic zaustaviti. Ja opet mislim da ce Juka tu biti i vise nego korektan, pogotovo sto ima ono jedno lose iskustvo iz PO kad su ih AD i kompanija pomeli. Vjerujem da je naucio nesto iz toga i da ce to primijeniti vec u utorak aBd.
Nije A.D Rang M.J ,Kobea da siluje igrace.AD je najbolji visoki,ali lopta je okrugla.
Ne zna se odbrana,mozda ce Collins na njega..90minut je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:27Samo što ce njega Davis pustit da poentira, a ovaj svakih 30 sekundi po jednu licnu.lumani je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:26Nemaju sta izgubiti .Njega ce Nurkic namuciti u Low- Postu,nadam se da ce dobiti prva 3,4 napada loptu.Ghuraba je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:20Davis je kosarkas kojeg niko ne moze braniti, tako da je besmisleno ocekivati da ce ga Nurkic zaustaviti. Ja opet mislim da ce Juka tu biti i vise nego korektan, pogotovo sto ima ono jedno lose iskustvo iz PO kad su ih AD i kompanija pomeli. Vjerujem da je naucio nesto iz toga i da ce to primijeniti vec u utorak aBd.
koja istina? imas neki kompleks od mene, ili si lose raspolozen sto si musu dizao u nebesa a ovaj totalno podbacio
niko ne negira da je CJ clutch i da moze rjesit tekmu. lani je rijesio sedmu sa denverom isto ovako. ti ces nekog indirektno prozivat, levatu

fokus je na odbrani i na nedostatku razigravackog elementa... a to je istina koju niko ne moze porec
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 15 avg 2020, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek ga je silovao tako da nece ni ovaj put izostati silovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.