Sta je tvoj zakljucak i sta branis time ne kontam?skoroalen je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:20Ne kontam vas koji hoćete sve informacije, majke mi. Evo, šta vama kao navijačima znači ako klub izbaci informaciju odmaj, ko je zdrav a ko ne? Meni to ne znači ništa, ne slažem ja ekipu, ne bavim se taktikom... Vidite kakve se medijske hajke dižu na nas, svaku vijest iz kluba bi zli jezici povezali sa koronom, krenule bi priče da su momci zaraženi igrali, a i protivnik bi bio spremniji. Evo, mi imamo informaciju da Tuzli fali pola ekipe, i možemo spremat taktiku prema tome. Oni ne znaju ko nama fali, i može ih sutra dočekat na stoperskoj poziciji i Bešić i Miličević i Adukor. Tri različita igrača različitih karakteristika. Ne mora svako bit upućen u sve, realno.
Dobro je da se nezna ko moze igrati sutra? Sta onda treba da znamo mi kao navijaci,po tvom izlaganju samo da pratimo 90 min i kasnije nas nista netreba zanimati.
To su osnovne informacije,kakve crne SVE? Ako se to nesmije znati reci mi onda sta mi kao publika trebamo znati.To je osnova valjda fudbala kao igre.