FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2020, 14:28

skoroalen je napisao/la:
07 nov 2020, 14:20
Ne kontam vas koji hoćete sve informacije, majke mi. Evo, šta vama kao navijačima znači ako klub izbaci informaciju odmaj, ko je zdrav a ko ne? Meni to ne znači ništa, ne slažem ja ekipu, ne bavim se taktikom... Vidite kakve se medijske hajke dižu na nas, svaku vijest iz kluba bi zli jezici povezali sa koronom, krenule bi priče da su momci zaraženi igrali, a i protivnik bi bio spremniji. Evo, mi imamo informaciju da Tuzli fali pola ekipe, i možemo spremat taktiku prema tome. Oni ne znaju ko nama fali, i može ih sutra dočekat na stoperskoj poziciji i Bešić i Miličević i Adukor. Tri različita igrača različitih karakteristika. Ne mora svako bit upućen u sve, realno.
Sta je tvoj zakljucak i sta branis time ne kontam?

Dobro je da se nezna ko moze igrati sutra? Sta onda treba da znamo mi kao navijaci,po tvom izlaganju samo da pratimo 90 min i kasnije nas nista netreba zanimati.

To su osnovne informacije,kakve crne SVE? Ako se to nesmije znati reci mi onda sta mi kao publika trebamo znati.To je osnova valjda fudbala kao igre.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 nov 2020, 14:31

skoroalen je napisao/la:
07 nov 2020, 14:26
Moralo se desit, kad tad. Šta ćeš, stisnut zube i pregurat nekako.
Ljudi koronu dozivljaju kao presudnu bolest kao, da ce umrijeti tsj igrač nedaj Bože.
Za nasu ekipu je dobro sto se cesto igraci testiraju pa tako onaj koji ima odmah se izoluje, da neokuzi i ostale. Sto nije bio slučaj sa Mladosti, SB i konama jer se nisu ni testirali dok stvarno nisu morali. Onda je kasno jer je taj jedan igrač okužio pola ekipe recimo.

Tako da take it easy i tako ide pauza 14 dana taman, da se vrate nazad svi spremni.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 07 nov 2020, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 nov 2020, 14:32

miky_hz je napisao/la:
07 nov 2020, 14:28
skoroalen je napisao/la:
Ne kontam vas koji hoćete sve informacije, majke mi. Evo, šta vama kao navijačima znači ako klub izbaci informaciju odmaj, ko je zdrav a ko ne? Meni to ne znači ništa, ne slažem ja ekipu, ne bavim se taktikom... Vidite kakve se medijske hajke dižu na nas, svaku vijest iz kluba bi zli jezici povezali sa koronom, krenule bi priče da su momci zaraženi igrali, a i protivnik bi bio spremniji. Evo, mi imamo informaciju da Tuzli fali pola ekipe, i možemo spremat taktiku prema tome. Oni ne znaju ko nama fali, i može ih sutra dočekat na stoperskoj poziciji i Bešić i Miličević i Adukor. Tri različita igrača različitih karakteristika. Ne mora svako bit upućen u sve, realno.

Dobro je da se nezna ko moze igrati sutra? Sta onda treba da znamo mi kao navijaci,po tvom izlaganju samo da pratimo 90 min i kasnije nas nista netreba zanimati.

To su osnovne informacije,kakve crne SVE? Ako se to nesmije znati reci mi onda sta mi kao publika trebamo znati.To je osnova valjda.
Ne branim ništa, al znači l' ti išta ako znaš ko može igrat a ko ne? Evo, i ovako na društvenim mrežama i forumima procuri sve. Klub se nije oglasio o koroni a već 10 momaka piše da imamo pozitivnih igrača. Meni je vala svejedno ko će zaigrat, bitno je da osvojimo tri boda sutra, a meni je svejedno da li će ih donijet Adukor, Bešić, Miličević, Džafić...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 nov 2020, 14:33

Šteta gledam Olimpic gubi, a ostaju ove seljačko grubijanske ekipe Krupa, Sloboda, Radnik itd.Uvijek imaš 3 boda,kad god treba Otoka ili Koševo.Ne znam al i kone i mi smo ih trebali gurati.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 nov 2020, 14:34

Ponovo onaj Alic iz slobodnog pogodio za Mladost!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2020, 14:34

Ja ne ocekujem prvih 11 da nam otkriju ili kolike su plate i te neke informacije koje nisu za javnost. Ali ocekujem da znam koji 18 su kandidati za utakmicu i ko je povredjen.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 nov 2020, 14:35

bordobijeli je napisao/la:
07 nov 2020, 14:34
Ja ne ocekujem prvih 11 da nam otkriju ili kolike su plate i te neke informacije koje nisu za javnost. Ali ocekujem da znam koji 18 su kandidati za utakmicu i ko je povredjen.
Bravo za komentar.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 nov 2020, 14:38

Sutra u 12:00h nova epizoda bordo sedmice pa cete saznat
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2020, 14:40

skoroalen je napisao/la:
07 nov 2020, 14:32
miky_hz je napisao/la:
07 nov 2020, 14:28
skoroalen je napisao/la:

To su osnovne informacije,kakve crne SVE? Ako se to nesmije znati reci mi onda sta mi kao publika trebamo znati.To je osnova valjda.
Ne branim ništa, al znači l' ti išta ako znaš ko može igrat a ko ne? Evo, i ovako na društvenim mrežama i forumima procuri sve. Klub se nije oglasio o koroni a već 10 momaka piše da imamo pozitivnih igrača. Meni je vala svejedno ko će zaigrat, bitno je da osvojimo tri boda sutra, a meni je svejedno da li će ih donijet Adukor, Bešić, Miličević, Džafić...

Naravno da mi znaci ko moze igrati.Kakvo je to pitanje.Naravno da mi znaci da su svi tu i da svi konkurisu.Onda se netrebamo ni sikirati ni kada nekome odu ligamenti ni dali ce skipiti 3 zuta, nema veze igrat ce neko,svi nek se povrijede ma sta nas to zanima,igrat ce juniori.Bitno je po tom da neko igra,pa sta ce biti vidjet cemo.Izvini ali prvi put od kad pratim fudbal da cujem da je tako neko rekao da mu je svejedno koja ce ekipa igrati.

Sam po sebi si kontadiktoran sa tim sto si napisao.Hoces tri boda a svejedno ti je dali ce igrati "najbolji" ili neki "junior"(primjer) .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 nov 2020, 14:48

@miky kako sam kontradiktoran? Zanima me ono što se dešava između prve i zadnje minute utakmice. Cilj mi je da moj klub zabije što više a primi što manje golova. A ostalo... Svakako na to ne mogu uticat, mogu se samo sekirat bezveze. I šta bi promijenilo da znamo da sutra Miličevića i Adukora nema 100%? Ništa, u oba slučaja nas čeka Hamza na stoperu, samo bi se ispisalo par stranica više na forumu o tom kako će Hamza odigrat, da li će se prepast ili ne, i slično.

Na kraju krajeva, što momak iznad kaže, zato su i napravili emisiju Bordo sedmica, da sve informacije iznesu u toku emisije. Kad bi se iznosilo ranije, pola tema za emisiju bi propalo. Valja pričat o nečemu sat vremena.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 nov 2020, 14:53

Kurdić i Resić starteri za Novi Pazar.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2020, 14:53

Opet pravljenje drame oko banalnih stvari.. Ne kontam šta je bitno hoćeš li saznati ko je povrijeđen i odsutan za određenu tekmu sedam dana prije iste, dva ili na dan tekme? Na koji način to mijenja stvari? Isto kao da se vi nešto pitate i slažete ekipu za sutra, pa vam bitno u kakvom je stanju svaki pojedinac.

Sutra je tekma, znaćete sat vremena prije sastav i gotovo. Trebam se zamarati ko je na klupi, ko je na tribinama, ko je otpao zbog tehničke odluke trenera i ostao u Sarajevu, dajte. Hajde da to mijenja nešto, doslovno sve isto ostaje znao ti roster pet dana prije ili saznao na dan tekme.

Sutra je bitno da odigramo dobro kao inače, pobijedimo i to je sve što nas treba zanimati. Bitno mi je da to vidim, da uživam 90 minuta, a to ko je otputovao boli me qurac, niti mi Klub treba polagati izvještaje. Da tražimo onda i koga je Hadžibajrić danas izmasirao, kojom kremom, da li je Deep Reliefom itd.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2020, 14:55

Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2020, 15:03

skoroalen je napisao/la:
07 nov 2020, 14:48
@miky kako sam kontradiktoran? Zanima me ono što se dešava između prve i zadnje minute utakmice. Cilj mi je da moj klub zabije što više a primi što manje golova. A ostalo... Svakako na to ne mogu uticat, mogu se samo sekirat bezveze. I šta bi promijenilo da znamo da sutra Miličevića i Adukora nema 100%? Ništa, u oba slučaja nas čeka Hamza na stoperu, samo bi se ispisalo par stranica više na forumu o tom kako će Hamza odigrat, da li će se prepast ili ne, i slično.

Na kraju krajeva, što momak iznad kaže, zato su i napravili emisiju Bordo sedmica, da sve informacije iznesu u toku emisije. Kad bi se iznosilo ranije, pola tema za emisiju bi propalo. Valja pričat o nečemu sat vremena.
Kontadiktoran si jel govoris da ti je svejedno ko ce igrati a hoces rezultat. Nikako nemogu ocekivati da ce ekipa biti na istom nivou ako ce igrati Besic ili Milicevic jel je drugi kvalitetniji(neznaci da mali nece dobro igrati da se ogradim).

Nemogu da duzim jel sebe mucim stvarno sa ovim pisanjem gdje pokusam mlijeku da dokazem da je bijelo,ali jednostavno nema mi smisla da nekog ne zanima sta se desava oko ekipe i da ga zanima samo 90.

I spomenuo si to portali,mahalanje sto si spomenuo u posti prije.Upravo je i ovo jedan od razloga tih prica jel im dajes materijal da svi sami smisljaju price .

Sve crno na bijelo sve transparentno i apsolutno nikom neces dati razlog da "mahala" i izmislja.

Da ne duzimo vise ziv bio.I ja sam haman pozitivan,oznoji me ovo jos vise :)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 nov 2020, 15:05

miky_hz je napisao/la:
07 nov 2020, 15:03

Da ne duzimo vise ziv bio.I ja sam haman pozitivan,oznoji me ovo jos vise :)
Naravno, da ne trujemo temu bezveze. :thumbup:
Poslao sam ti jedan PP, da ti makar pokušam "opravdat" svoj stav oko ovog. :mrgreen:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 07 nov 2020, 15:10

Da smo ozbiljni kao sto mi mislimo da jesmo, veceras bi izasla vijest Nedim Hadzic kaparisan od strane sampiona drzave... 6 golova mali 6 golova Rahmanovic recimo, a gdje ko igra... pametnom dosta! Ozbiljan igrac za buducnost, mali je vec poceo u ovoj ligi redom davat ne treba tu puno razmisljat!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2020, 15:11

bordobijeli je napisao/la:
07 nov 2020, 14:55
Nista nije drama. Forum je da se diskutuje, da bi mogli pricati o sutrašnjoj utakmici moramo znati koji 18 otišlo za Tuzlu.
Evo samo mi izvedi dvije analize pred Tuzlu na osnovu dvije stvari:

1. Igramo s Miličević, Sušićem, Adukorom
2. Igramo bez Miličevića, Sušića i Adukora

Eto, samo mi objasni koja je razlika, kad i bez dotične trojice si favorit i imaš igrače koje ih mogu zamijeniti. Miličević jeste jedan od najbitnijih i najboljih u ekipi, ali sam siguran da ga protiv Tuzle može zamijeniti Bešić. Sušić nije toliki hendikep, jedino po pitanju širine i opcija s klupe, trenutno ga Đokanović jede po tom pitanju. Za Adukora isto važi, trenutno jedino bitan za širinu.

Dalje.. Otpadaju ti dvojica veznjaka, tekmu će početi tandem Đokanović-Pejović. U slučaju, ne do bog, neke povrede imaš Mustedanagića i Krstea u krajnjoj varijanti, koji mogu odgovoriti u tim momentima. Uz njih, čak se i Rahman može povući malo nazad, po potrebi. U odbrani kao što rekoh imaš Bešića, koji je protiv Olimpica čini mi se, odigrao odličan meč.

Eto završeno. Da su dostupni Miličević, Sušić i Adukor, opet bi bila ista diskusija, jer si i bez njih favorit i bez njih se očekuje pobjeda, jer šta? Imaš i ovako kvalitetan kadar i odlične igrače.

Kovačević
Oremuš Dupovac Bešić Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Rahman Tatar
Handžić

Jedinu bih izmjenu napravio uvođnjem Fanima umjesto Velkoskog. Čisto radi brzine i proboja po krilima, a da je u nekoj zavidnoj formi Fanimo, daleko od toga. Ušao na derbiju i pokazao ništa. Nije ni čudo što ga je Krste izbacio iz prve postave.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2020, 15:16

Znači, nismo ozbiljan klub ako odmah ne kaparišemo određenog igrača, koji je želja određenog procenta forumaša/navijača? Kad bi se tako dovodili igrači i uslišavale želje, vratili bi se mi u čuveni period zvani 'viršle'. Sreća pa se ne ništa ne pitamo, nevezano je ovo za malog Hadžića.

Mi da smo ozbiljan klub kakvim se smatramo, iskoristili bi situaciju i doveli Balotellija. Nemojte mi pričati da smo se izdigli od ostatka, kad nismo. Hadžija picko.. :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 nov 2020, 15:17

@Nobel Deba ima kartone, tako da ćemo vjerovatno Velkoskog vidjet u špicu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 nov 2020, 15:19

skoroalen je napisao/la:
07 nov 2020, 15:17
@Nobel Deba ima kartone, tako da ćemo vjerovatno Velkoskog vidjet u špicu.
Ja dobro si, ja zaboravio.
Sve isto, samo onda Krste u napad.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”