Zamisli tražiti haman milion maraka platu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zamisli tražiti haman milion maraka platu
Je li ovo necija licemjerna parodija ili sta? Kakve su ovo gluposti.
Ne bih ga dao ispod milion eura ni najrođenijem.
Sad kad pocnu opet mediji zbog ovog pisati gluposti.Zukanovic je napisao/la: ↑14 nov 2020, 14:42Anel Hadžić za "Avaz": Sarajevo je moj klub, ali nismo se našli finansijski
Povezivali su ga s dolaskom u redove aktuelnog bh. šampiona Sarajeva. Tvrdi kako su postojali kontakti i da je sve to bilo vrlo ozbiljno, ali da iz jednog razloga nije došlo do dogovora.
- Bili smo u ozbiljnim pregovorima i bio sam spreman da dođem kao što sam uvijek za Sarajevo, jer to je moj klub, ali nismo se našli sa finansijske strane. Nikad se ne zna. Možda se nekad i nađemo u budućnosti – otkriva Hadžić.
Andrej i ostali poput njega, ne mogu napredovati ako u ekipi nemaju igrače koji prave razliku, poput Rahmanovića, Tatara, Fanima isl. Mladi ne mogu napredak tražiti u utakmicama protiv drugih ekipa jer je 85% tih ekipa na nižem nivou po kvalitetu od njih samih. Sami u svojim redovima moramo stvarati jaku i zdravu konkurenciju da bi neko od igrača ostvario napredak. Zato treba probati što duže zadržati igrače koje sam nabrojao i njima slične po kvalitetu. I naravno, imati kvalitetnog trenera i ostatak struke gdje ne treba štediti.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 16:31Neka nama naseg Andreja koji igra sigurno za upola manju platu a nista losiji nije na terenu. Jos moze i napredovati.
Vjeruj da ima potencijala ogromnog, sjećam ga se sa 10-11 godina koliko i kako je trenirao i koliko je želio uspjeti.michplatini je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:30Što ne kažeš bivši AkademacDevedesetdeveti99 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:16Pozz,
Čitam forum dugo ali mi nisu priznali nalog.
Sto se tiče napadača, je li neko cuo za Semira Smajlagića?
U Novoj Gorici je sad,igrao sa onom lošom ekipom MDK.
Sta mislite o njemu, može li on biti drugi napadač?
Daleko je on od tog nivoa trenutno,a i kad je završio omladinski staž nije to bio nivo Hadžića i Rondića.
Ovo ko je pisao, ofiran je sa google translatorom, pa de bar engleski nauci ccc
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, riki46 i 48 gostiju.