AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 18 nov 2020, 23:17

Žuti karton i desetak sekundi na terenu. :mrgreen:

Ma yebo to, bitno da je većina igrača stigla malo odahnuti u ove dvije hefte. Jedino su Kessie, Benaser i Hakan regularno igrali koliko sam uspio ispratiti, ovi ostali se i nisu pretrgali.

Nema ni povreda, a nadam se ni zaraženih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 nov 2020, 23:27

rope11 je napisao/la:
18 nov 2020, 23:17

Ma yebo to, bitno da je većina igrača stigla malo odahnuti u ove dvije hefte. Jedino su Kessie, Benaser i Hakan regularno igrali koliko sam uspio ispratiti, ovi ostali se i nisu pretrgali.

Nadam se da Hakan ide u januaru, ne mogu ga vise gledati.Prosjecan fudbaler kojeg se dovelo kad ga niko nije htio i na kojeg se čekalo toliko vremena da bi odigrao 10 tekmi dobro i jos trazi 6+ miliona platu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 nov 2020, 11:22

Pominje se mogući swap deal u januaru Hakan-Eriksen
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 nov 2020, 12:43

Ja bih još i pristao na to. :mrgreen: Iako je to sve rekla-kazala, ko zna ima li istine u ovim pričama.

Hakan je veća radilica što bi Cunteu odgovaralo, a sve ostalo što bi jedna desetka trebala posjedovati je na strani Eriksena (doduše, ovdje pričam o onom Eriksenu od prije minimum godinu dana).
Čak i na stranu ovu njegovu epizodu u Interu gdje je nestao sa fudbalskog radara i gdje iz samo njima znanih razloga guraju Gagliardinija prije njega, on je još i u Totenhemu krenuo stagnirati. Ali i dalje mislim da ima kuveta u njemu i da bi sa gledišta ofanzivne igre bio daleko korisniji od Kakana na ovoj poziciji.

Mada treba prvenstveno pokušati sa Soboslajem, ako ikakve šanse ima.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 nov 2020, 13:56

Ipak nije moglo proći bez povreda, Leao se povrijedio. Bezvezne utakmice ali eto, sa nestrpljenjem čekamo Milan.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 19 nov 2020, 16:33

rope11 je napisao/la:
18 nov 2020, 23:17

Povrijedio se Leao s Portugalom, upitan je za Napoli

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 nov 2020, 19:16

Zadnjih mjeseci je Hakan nosio ekipu!!!! (samo kazem)
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 nov 2020, 20:35

rope11 je napisao/la:
19 nov 2020, 12:43
Mada treba prvenstveno pokušati sa Soboslajem, ako ikakve šanse ima.
Otkupna klauzula mu je 24/25 Milion eura, tako sto se tiče finacijske stranje to ne bi trebao biti problem za Milan.Arsenal,Liverpool,Real Madrid i Leipzig su navodno zainteresovani. Liverpool ce se fokusirati na odbranu u januaru jer ne vidim da će imati toliki budžet da i njega dovedu, u Realu ne bi imao garanciju da će igrati, a sa Leipzig je uvijek ista prica kad je u pitanju neki wonderkid iz Salzburga i samo po tome Milan je idealna opcija ako Hakan ode jer ce trebati zamjena i s obzirom da je Milan prvi i da ima sanse da igra LP iduce sezone a da ne spominjem renome kluba.
koraj je napisao/la:
19 nov 2020, 19:16
Zadnjih mjeseci je Hakan nosio ekipu!!!! (samo kazem)
Niko to ne porice ali opet 10-ak utamkica je odigrao kako se ocekuje od njega i evo opet se polako vraca na ono kako je igrao prije.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 nov 2020, 21:20

U tri sezone, ukazao se na desetak utakmica i opet vratio u sivilo, čim se malo zakuhalo oko ugovora. Goni govedo, sa prvim povratkom publike na tribine će se još dodatno raspasti.

Ne znam šta su koji klinac slali Lea i Romagnolija na okupljanja, obojica su povrijeđeni otišli, a sad se evo i vratio sa još gorom povredom. :roll:
Ako ništa, bar će sad biti prilike za Haugea da se pokaže iako je povreda Lea prilično problematična jer je konačno počeo donositi neku razliku na terenu.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2020, 21:32

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Da li ce Hauge dobiti prostora pored Rebica, vidicemo. A voli Pioli gurnuti i Radeta lijevo, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 nov 2020, 14:24

Ma ako nije povrijeđen Rebić sigurno igra. Još nije igrao na ovoj pauzi tako da je mogao da povrati snagu i da igra od početka.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 nov 2020, 14:34

Ko preživi, pričati će. :mrgreen:

Doduše, nije toliko strašan raspored u smislu jačine utakmica, ali ovaj ritam gdje se igra skoro svaka tri dana je dušu dao za umor i povrede. Sad će širina ekipe doći do izražaja, a srećom svi su spremni osim Lea koji ne bi trebao biti odsutan duže od deset-petnaest dana.
Maldini mora na zimu izmisliti nekog centralnog/defanzivnog veznog, pa osim Tonalija (koji je osjetno slabiji od onog dvojca) faktički nemaš nijednu zamjenu.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 nov 2020, 20:12

Užasan raspored, ne zbog protivnika samih po sebi, već zbog izuzetno zgusnutog rasporeda.

Pozdrav novim članovima koji su ovdje. Zbog bolesti rijeđe pišem zadnjih dana, ali inshallah biće sve bolje ubrzo. Pozitivan sam na covid, ali uz najblaže moguće simptome. Hvala Allahu, osim povremeno povišene temperature i malaksalosti prvih dana, sad je sve bolje. Kašlja nema, čula okusa i mirisa su tu. Tako da nadam se da ću za par dana biti potpuno zdrav.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 nov 2020, 20:14

Upravo do ove tekme sa Laziom cemo znati na cemu smo jer ce ovo biti iscrpljujuce za nas, a vidimo i da korona uzima sve vise maha medju igracima.
Da su pametni pa u Lille poslati 2. postavu, protiv Celtica ganjati siguran prolaz.

Rom izdrzi druze i sto dalje od roditelja. Da ti Allah olaksa u savladavanju gripe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 nov 2020, 20:22

Rom želim ti brz oporavak, biće sve dobro aBd.

I ja sam u samoizolaciji, čekam rezultate testiranja (temperatura dva dana i užasan stomačni virus). Pa sad ne znam jel to zaista zbog Covida ili nešto drugo.

Napoli pa taj Lille, zaista nezgodno ali šta da se radi. Bio bi zadovoljan bodom u Francuskoj a Napoli se može pobjedit. Rebić normalno umjeto Leaoa, nedostajao je onaj pravi Rebić sa svojim karakterištičnim lažnjacima i probijanjem te lijeve strane. Baš nam takav raspoložen treba za nastavak..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 nov 2020, 20:46

Pa bjezite nam sa foruma nemojte siriti dalje :) sala na stranu,brz oporavak i da nam Milan pobjedi pa da vam olaksa i ubrza oporavak

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 nov 2020, 20:50

Rom što brži oporavak tako da nam ponovo učvrstiš odbranu. A i svima koji su loši da se oporave.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 nov 2020, 23:14

Romagnoli13 je napisao/la:
20 nov 2020, 20:12
Užasan raspored, ne zbog protivnika samih po sebi, već zbog izuzetno zgusnutog rasporeda.

Pozdrav novim članovima koji su ovdje. Zbog bolesti rijeđe pišem zadnjih dana, ali inshallah biće sve bolje ubrzo. Pozitivan sam na covid, ali uz najblaže moguće simptome. Hvala Allahu, osim povremeno povišene temperature i malaksalosti prvih dana, sad je sve bolje. Kašlja nema, čula okusa i mirisa su tu. Tako da nadam se da ću za par dana biti potpuno zdrav.
Na hajr brate. Ja sam tek nakon 5-6 dana izgubio čula mirisa i okusa.
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 nov 2020, 23:55

Rom ne daj se. Jos si ti jak,bit ce to aBda dobro sve

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 nov 2020, 05:57

Brz oporavak drugovi. I ja cekam rezultate testiranja napokon idem kuci posle 10 mjeseci. Neki dan sam bio negativan nadam se i danas da cu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []