Ma yebo to, bitno da je većina igrača stigla malo odahnuti u ove dvije hefte. Jedino su Kessie, Benaser i Hakan regularno igrali koliko sam uspio ispratiti, ovi ostali se i nisu pretrgali.
Nema ni povreda, a nadam se ni zaraženih.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nadam se da Hakan ide u januaru, ne mogu ga vise gledati.Prosjecan fudbaler kojeg se dovelo kad ga niko nije htio i na kojeg se čekalo toliko vremena da bi odigrao 10 tekmi dobro i jos trazi 6+ miliona platu.rope11 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:17Žuti karton i desetak sekundi na terenu.![]()
Ma yebo to, bitno da je većina igrača stigla malo odahnuti u ove dvije hefte. Jedino su Kessie, Benaser i Hakan regularno igrali koliko sam uspio ispratiti, ovi ostali se i nisu pretrgali.
rope11 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 23:17Žuti karton i desetak sekundi na terenu.![]()
Otkupna klauzula mu je 24/25 Milion eura, tako sto se tiče finacijske stranje to ne bi trebao biti problem za Milan.Arsenal,Liverpool,Real Madrid i Leipzig su navodno zainteresovani. Liverpool ce se fokusirati na odbranu u januaru jer ne vidim da će imati toliki budžet da i njega dovedu, u Realu ne bi imao garanciju da će igrati, a sa Leipzig je uvijek ista prica kad je u pitanju neki wonderkid iz Salzburga i samo po tome Milan je idealna opcija ako Hakan ode jer ce trebati zamjena i s obzirom da je Milan prvi i da ima sanse da igra LP iduce sezone a da ne spominjem renome kluba.
Niko to ne porice ali opet 10-ak utamkica je odigrao kako se ocekuje od njega i evo opet se polako vraca na ono kako je igrao prije.
Na hajr brate. Ja sam tek nakon 5-6 dana izgubio čula mirisa i okusa.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 nov 2020, 20:12Užasan raspored, ne zbog protivnika samih po sebi, već zbog izuzetno zgusnutog rasporeda.
Pozdrav novim članovima koji su ovdje. Zbog bolesti rijeđe pišem zadnjih dana, ali inshallah biće sve bolje ubrzo. Pozitivan sam na covid, ali uz najblaže moguće simptome. Hvala Allahu, osim povremeno povišene temperature i malaksalosti prvih dana, sad je sve bolje. Kašlja nema, čula okusa i mirisa su tu. Tako da nadam se da ću za par dana biti potpuno zdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.