Vico Zeljković - budući predsjednik N/FSBIH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Vico Zeljković - budući predsjednik N/FSBIH

Post Postao/la DamirT » 22 nov 2020, 11:39

Nisam ni ja za ove krimose tipa Vico,Begic itd.
Ali pojedini prerano sude Zeljkovicu,a da covjek jos nije ni postao predsjednik saveza.Tek poslije mozda godinu mu mozemo svi suditi i davati ocjebe za uradjeni ili neuradjeni rad...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 nov 2020, 15:39

Vidi se u koju ulicu ovo ide, Vico, Miske, Spaha
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 22 nov 2020, 16:08

Harise je napisao/la:
22 nov 2020, 11:21
mrAdislic je napisao/la:
22 nov 2020, 08:39
Harise je napisao/la:
22 nov 2020, 01:29

Jbg sta da ti kazem, nije naš "Bošnjak" jedini krivac u ovu pricu nego politika drzave. Gdje god bude pare tu bude kriminala iz svi strane. Plasirali smo se za Svijetsko Prvenstvo 2014 i gdje su ti pare na kraju završili? Tereni nisu mogli za 10% od zaradjeni pare izgraditi pa kamo u Infrastrukturi i organizacije!Milorad Dodik je cetnik isto njegova cijela porodica koji ima iza sebe Srpsku mafiju! Naša reprezentacija je u propast pogotovo sto Srbe svugdje imaju svoje prste u igri. Imaš ti jedan kompletan Savez od Republike Srpske gdje vladaju 100% samo Srbi još imaju trenutno više od 50% vlada u naš Savez. Srbe nas malo po malo kolonijaliraju dok glupi Bošnjo price pljuvati svoj vlastiti narod kao naprime izbeglice iz dijaspore, Sandzaklije i još ostali Bošnjaci oko Balkana. Neki su ponosni pljuvati svoj narod jer su ostali u BiH. Da budem iskren ja imam od svakog koji zivi u BiH jedan velki respekt. Nije lako negdje zivit gdje imaš sa sve strane probleme.
Necemo o politici nije taj forum, ali samo ispravak mali. Dodikova familija je hvaljena veoma u Jugi kao i Dodik odmah poslije rata. To je fina familija. Samo sto je Dodo promjenio pricu poslje rata kada je dobio vlast neku i da se zadrzi baca politicke price i suplje narodu da ga podrzi.

Vico je vjerovatno uz jacinu familije ili preko Dode dosao u savez tako da momak ima slicno politicko razmisljanje. Ispocetka dok dobije vlast med i mlijeko, ali poslje ce se vidjeti neko drugo politicko lice. Same old shit.

Ako bude momak imao neko drugacije razmisljanje, neka zadrzi svoje, ali da odrzi posao kako treba i eto uz Spahu, Misketa koji eto ima to neko fino razmisljanje i njihovo savjetovanje moze naoraviti fin posao bas u inat sto ga blate radi ujke.
Jesam to dobro razumio fina familija? Njegova familija podrzava ratnog zlocinca i ti kazeš fina familija! :facepalm:
Fina u smislu da je dizana za vrijeme Juge, a i Dodo je bio normalan i nije podrzavao zlocince dok nije dosao na vlast i skontao da sa huskanjem se moze zadrzati na polotickok sceni i zato je poceo podrzavat toliko rs odjednom.

Kazem ako Vico bude od politike ogradio i ne bude morao pozivat na mrznju za vlast..moglo bi nesto biti dobro, ali prosao je on Dodinu skolu tako da zna uoravljat narodom.
BašČelik!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.