Nisam ni ja za ove krimose tipa Vico,Begic itd.
Ali pojedini prerano sude Zeljkovicu,a da covjek jos nije ni postao predsjednik saveza.Tek poslije mozda godinu mu mozemo svi suditi i davati ocjebe za uradjeni ili neuradjeni rad...
Vico Zeljković - budući predsjednik N/FSBIH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković - budući predsjednik N/FSBIH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidi se u koju ulicu ovo ide, Vico, Miske, Spaha
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Fina u smislu da je dizana za vrijeme Juge, a i Dodo je bio normalan i nije podrzavao zlocince dok nije dosao na vlast i skontao da sa huskanjem se moze zadrzati na polotickok sceni i zato je poceo podrzavat toliko rs odjednom.Harise je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:21Jesam to dobro razumio fina familija? Njegova familija podrzava ratnog zlocinca i ti kazeš fina familija!mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2020, 08:39Necemo o politici nije taj forum, ali samo ispravak mali. Dodikova familija je hvaljena veoma u Jugi kao i Dodik odmah poslije rata. To je fina familija. Samo sto je Dodo promjenio pricu poslje rata kada je dobio vlast neku i da se zadrzi baca politicke price i suplje narodu da ga podrzi.Harise je napisao/la: ↑22 nov 2020, 01:29
Jbg sta da ti kazem, nije naš "Bošnjak" jedini krivac u ovu pricu nego politika drzave. Gdje god bude pare tu bude kriminala iz svi strane. Plasirali smo se za Svijetsko Prvenstvo 2014 i gdje su ti pare na kraju završili? Tereni nisu mogli za 10% od zaradjeni pare izgraditi pa kamo u Infrastrukturi i organizacije!Milorad Dodik je cetnik isto njegova cijela porodica koji ima iza sebe Srpsku mafiju! Naša reprezentacija je u propast pogotovo sto Srbe svugdje imaju svoje prste u igri. Imaš ti jedan kompletan Savez od Republike Srpske gdje vladaju 100% samo Srbi još imaju trenutno više od 50% vlada u naš Savez. Srbe nas malo po malo kolonijaliraju dok glupi Bošnjo price pljuvati svoj vlastiti narod kao naprime izbeglice iz dijaspore, Sandzaklije i još ostali Bošnjaci oko Balkana. Neki su ponosni pljuvati svoj narod jer su ostali u BiH. Da budem iskren ja imam od svakog koji zivi u BiH jedan velki respekt. Nije lako negdje zivit gdje imaš sa sve strane probleme.
Vico je vjerovatno uz jacinu familije ili preko Dode dosao u savez tako da momak ima slicno politicko razmisljanje. Ispocetka dok dobije vlast med i mlijeko, ali poslje ce se vidjeti neko drugo politicko lice. Same old shit.
Ako bude momak imao neko drugacije razmisljanje, neka zadrzi svoje, ali da odrzi posao kako treba i eto uz Spahu, Misketa koji eto ima to neko fino razmisljanje i njihovo savjetovanje moze naoraviti fin posao bas u inat sto ga blate radi ujke.![]()
Kazem ako Vico bude od politike ogradio i ne bude morao pozivat na mrznju za vlast..moglo bi nesto biti dobro, ali prosao je on Dodinu skolu tako da zna uoravljat narodom.
BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.