AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Z L A T A N
Čim je krenuo na loptu znao sam da će pogoditi.
Čim je krenuo na loptu znao sam da će pogoditi.
Boze frajer nije realan,bice da je bas dobro napunio baterije na ovoj pauzi.
Odlicno igramo samo da se sad ne povucemo nego nastavimo ovako dalje
Odlicno igramo samo da se sad ne povucemo nego nastavimo ovako dalje
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kakav igrac,ne vjerujem 
Već 3-4 situacije i zasluženo 0-1 nakon 25min, domaćini gotov ništa. Svaka čast Pioliju i momcima, odlična igra
- nextterrain
- Kontakt:
Uvijek isto, cim zabiju gol povuku se i cekaju da prime gol 
Uh sreće sada u ovim momentima , a i Gigio odličnih odbrana je imao.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Katastrofalno brane prekide. Svaki korner je opasna situacija i totalna panika u odbrani.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Treba nastaviti igrati kao i prije gola, nema potrebe da se povlačiš u 25-oj minuti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgleda da je Lord Bonera dao par savjeta kako da se igra u odbrani

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dominiras 25 minuta. Krunišeš to vodstvom i onda povlačenje. Kad je i više nego jasno da ovaj Napoli i ako jak, nije tog kvaliteta kao prije 2-3 sezone recimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Rebić za sada spava. I Kessie je loš.
-
celikmilan
- Kontakt:
Nisam znao da je dozvoljeno laktom raskrvariti protivnika i proći sa tim.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo nije bio faul nad Ruizom, i u čistoj šansi bi ostali Ante ili Ibra, zavisi na koga bi se Kessie odlučio
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo nikako nije bio faul sto je Kessiu svirao,tu smo osteceni za odlicnu priliku.
Prvih 25min smo bili odlicni dali gol i povukli se,svaki njihov prekid visimo za gol,trebamo opwt poceti ihrati i mi diktirati igru,ovo se mora dobiti jer amo bolja ekipa na terenu
Prvih 25min smo bili odlicni dali gol i povukli se,svaki njihov prekid visimo za gol,trebamo opwt poceti ihrati i mi diktirati igru,ovo se mora dobiti jer amo bolja ekipa na terenu
Cini mi se da je taktika od pocetka meca postaviti se veoma duboko,da bi smanjili prostor izmedju zadnje linije i golmana,jer je Napoli puno brzi od nas.Kessie i Benacer su ocigledno veoma umorni nakon reprezentativnih utakmica i zato imamo puno problema,jer ostavljaju previse slobodnog prostora.A ni krila nam nisu nista bolja.Za sada Kjaer i Gigio nas drze u vodstvu.Nadam se da ce se u nastavku malo trznuti,jer sa ovakvom igrom,samo je pitanje kad ce Napoli dati gol
Forza Milan!
Sto mrzim ovo kod italijanskih trenera. Zabijes gol i povuces se nazad.Sve je super bilo do 20-25 minute s ovim visokim pressingom cim se zabio gol povukli se.
Ma ovo je nesvjesno povlačenje jer su oni još više stisli, ne možeš očekivati da dominiraš protiv jednog Napolija svih 90 minuta.
Kasnije su ih malo i vile pronosale.
I dalje stojim iza toga da je i remi odličan rezultat.
Kasnije su ih malo i vile pronosale.
I dalje stojim iza toga da je i remi odličan rezultat.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa valjda se malo sreće vrati i Milanu, jer 2 remija gdje su ubili protivnika su i više nego dovoljno nesreće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.