AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 22 nov 2020, 23:17

Prve prognoze su da nije ništa ozbiljno, ali treba tek obaviti preglede.

Što se mene tiče, neka protiv Lila zarotira svih jedanaest igrača. Nije bitno ni što bi izgubili, prolaz se treba ganjati (iako je već skoro i izganjan) protiv Seltika i Sparte gdje bi i 4 boda bila dovoljna. To hoćeš li završiti prvi ili drugi u LE grupi je od malog značaja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 nov 2020, 23:18

UrbyEmanuelson je napisao/la:
22 nov 2020, 23:16
Bravo za ekipu,malo koja se ekipa naigra fudbala protiv Napolija pa tako i mi. A mi smo ovo odigrali jako dobro.
Kad vidim kakve zadnje pasove ima i kako ih s lakocom daje Bennacer pozelim da je karijeru vise posvetio u smjeru igranja kao ofanzivni vezni igrac,strasan je u svakom slucaju. A i Kessie tu odrađuje mnogo mnogo posla.
Prvi sam sumnjao da mogu veceras do pobjede,uvjerili su me da su pravi tim i kolektiv. Samo nastaviti hladne glave i
igrati utakmicu po utakmicu.

Forza Milan!!
Ja sam negdje procitao da je Benaser igrao na krilnim pozicijama u Arsenalu. Valjda neko ima tacne info vezano za to. Navodno je u Empoliju poceo igrati ovu poziciju.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 nov 2020, 23:44

Antonio Vitiello : Ibrahimovic has an issue in his left leg flexor muscle while Saelemaekers sprained his left ankle. They will be evaluated in the coming days.

Eto i Sale ima problema sa zglobom pored Ibrine povrede. :problem:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 nov 2020, 23:44

edoox je napisao/la:
22 nov 2020, 23:15
meepo je napisao/la:
22 nov 2020, 23:09
Hauge je malo pod tremom igrao podsjeca me na Salemakersa od prosle sezone kad je poceo da dobiva prilike cim se oslobodi treme, a nadam se da ce mu pomoci ovi golovi i sto ekipa dobro igra i sto je sve super sad, ocekujem da bude jedan od nosilaca igre.

Nadam se da sa Ibrom nije nista ozbiljno a što se tiče ovog Colomba nemam bas dobro misljenje o njemu jest da je mlad ali ne daj boze da se ostane na njemu kao jedinoj napadackoj opciji.

Mislim da ova ekipa ima velik potencijal za skudeto , ako se dobije Juve, sto da ne.
Meni je dovoljan jedan potez, dal prvi dodir ili promjena kretnje da vidim da ovaj momak ima vise talenta od Cutronea .Kamo srece da ima minuta kao sto je ovaj imao.
Slažem se, mislim daleko od toga da on može zamijeniti Ibrahimovića u bilo kojem smislu, ali mi se čini da ima nekog šlifa i da timu može biti korisniji nego napadači koji su defilovali kroz klub zadnjih godina kao npr. Cutrone, Piatek, Kalinić, svi od reda operisani od bilo kakve tehnike.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2020, 00:27

Jel' vi pričate o Haugeu ili Colombu? :mrgreen:

Hauge bi mogao izrasti u finog krilnog igrača, ali tek od iduće sezone očekujem da pokaže ono najbolje. Colombo je, uz dužno poštovanje prema momku, bezveze igrač bez ikakvog izrazitog talenta.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 nov 2020, 09:29

Meni Hauge vuce na Rebica trkom, fintom, neka dostigne njegov level i mi smo u plusu.

Colombo mi je nedorecen, nedovoljno minutaze u prostora za igru da sudimo objektivno, ali je mlad i vrijeme je pred njim. Mada ni meni ne vuce na nekig vrlog napadaca, ne znam zasto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 23 nov 2020, 10:30

Daj Rope pomislit cu da veze o fudbalu nemas.
Colombo ima ljevicu kakvu Milanov podmladak nikad nije izbacio. Dovoljno je brz za napadaca sa solidnom tehnikom. Dobro se krece bez lopte..a zna i sa loptom da odigra. Po meni je cak za 2 klase talentovaniji od Cutronea.
Drugs je stvar sto talijani slabo forsiraju mlade igrace, pa mnogi propadnu jer ne dobiju sansu. Colombo da je englez ili spanac sad bi gs cijenili 30miliona .

Colombo je trebao ici na posudbu da kontinuirano igra, ali trenutni roster Milana to ne dozvoljava i on ce imati najvise stete (ako ne dobije vise minuta).

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 nov 2020, 11:48

Gledam opet ocjene igraca sa tekme i opet su svi stavili Roma kao najslabijeg na terenu. Bas nam je kapiten grohnuo,valjda mu svi pomognu da prevazidje ovo jer da se sinoc Kajer povrijedio bas bi bili u problemu.

Stoper je pod mus u januaru

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 23 nov 2020, 12:20

Ibrahimovic ce propustiti bar 3-4 nedelje zbog sinocnje povrede.
Sarajevo ljubavi moja.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 nov 2020, 12:30

Nije jos sig,dns ce biti jos dodatne pretrage pa ce se sig znati,kako god hendikep veliki

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 nov 2020, 12:44

Znaci otprilike propusta FIorentinu, Sampdoriu, Parmu i mozda Genou.
13. kolo igramo protiv Sasuola, pa vidjecemo da li ce se do tada oporaviti.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 nov 2020, 13:01

Steta je velika da propusti toliko tekmi kad je u ovakvom naletu,brat je dao vec 10 golova,magao je neke lude cifre dostici ove sezone :)

Nadati se da ce se prije vratiti

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2020, 13:06

Da se makar Leao oporavi kroz ovih 7-10 dana.

Baš sam primjetio da je sinoć trčao više od svog prosjeka i hop, povreda. Mada bilo je i za očekivati da ne može igrač u njegovim godinama izgurati čitavu sezonu, u ovakvom ritmu.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 nov 2020, 13:09

Ma vidjelo se na njemu da je svjez i da mu je ova pauza dosla extra i eto,kud je centeirao onu loptu sto nije driblao :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 nov 2020, 13:22

Dobro je to ljudi, nek odigra 25 utakmica u ligi i da 20tak golova, za njegove godine odlican ucinak.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 nov 2020, 13:25

Vec je dao 10 na 6 tekmi,nemoj mu kvariti prosjek da na 25 da 20, nije ti to fino :)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 nov 2020, 13:46

📰 @AntoVitiello: Zlatan Ibrahimović is injured in the hamstring of the left thigh. A follow-up check will be done in 10 days.
As for Alexis Saelemaekers, it's a first degree sprain in the left ankle.

To je to,obadvjice nece biti najmanje 10 dana kada ce opet biti obavljene pretrage,ja se nadam da ce Zlatan iduci vikend biti u kadru,da propusti dva kola El i Fiorentinu jer on se uvijek oporavi brze od ocekivanog

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 nov 2020, 15:01

Ibra, Leao, Saele, puno je i za jace klubove. Dakle, Hauge, Rebic i Samu (fuj) u napadu. Nazalost vise se vjeruje Samuu, nego Diazu, vjerovatno zbog obrambenih zadataka i trke. Ali sad ce i on imati vecu minutazu i ocito je njegova Liga Evrope.
Sad momci moraju pokazati karakter i ovaj hendikep nadomjestiti zajednistvom i zalaganjem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sinpos
Kontakt:

Post Postao/la Sinpos » 23 nov 2020, 15:25

Steta za Zlatana,bojim se samo da sad ne krene sa povredama.Evo sad prilike za Haugea da pokaze sta moze,a mozda i za Colomba.Slazem sa da je Colombo puno bolji od Cutronea,ali definitivno bi bilo bolje da je otisao na posudbu,gdje bi bilo manje pritiska i gdje bi vise igrao
Forza Milan!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 23 nov 2020, 15:31

Sinpos je napisao/la:
23 nov 2020, 15:25
Steta za Zlatana,bojim se samo da sad ne krene sa povredama.Evo sad prilike za Haugea da pokaze sta moze,a mozda i za Colomba.Slazem sa da je Colombo puno bolji od Cutronea,ali definitivno bi bilo bolje da je otisao na posudbu,gdje bi bilo manje pritiska i gdje bi vise igrao
Zar Hauge nije krilo?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []