Ako nista ovaj Starcevic barem prica fino i ima neki pokusaj plana i vizije.
Ko god filmove koristi za bilo sta u nogometu, ajd ti setaj. Povraca mi se na spomen Gladijatora. I, ko uopste onaj crnjak moze koristiti kao vid motivacije ...
Jedan od najboljih trenera u povijesti, Guardiola, je koristio Gladijatora kao motivaciju dok je vodio Barcelonu...
Igrace treba znati motivisati pa makar to spanska sapunica bila, ako ce rezultate dati.
Starcevic jako lijepo prica i vidi se da je horan...da li je on dovoljan za A-selekciju, nisam bas siguran. Na duze staze - hmm.
Radije bih njega nego Krstajica, Muslina i jos neke zajedno.
U svakom slucaju zasluzio je da mu se da prilika i sledece kvalifikacije u U21, a bio bi pogodak i u stručnom stabu A-selekcije.
Ko god filmove koristi za bilo sta u nogometu, ajd ti setaj. Povraca mi se na spomen Gladijatora. I, ko uopste onaj crnjak moze koristiti kao vid motivacije ...
Jedan od najboljih trenera u povijesti, Guardiola, je koristio Gladijatora kao motivaciju dok je vodio Barcelonu...
Igrace treba znati motivisati pa makar to spanska sapunica bila, ako ce rezultate dati.
Starcevic jako lijepo prica i vidi se da je horan...da li je on dovoljan za A-selekciju, nisam bas siguran. Na duze staze - hmm.
U svakom slucaju zasluzio je da mu se da prilika i sledece kvalifikacije u U21, a bio bi pogodak i u stručnom stabu A-selekcije.
Slažem se, ostavio je dojam kao neko ko zna i razumije kako sa mladim igračima.
Osim kiksa protiv Moldavije, imao je dobre rezultate i povrh svega je u21 igrom ličila na nešto.
Ja bi mu dao još jedan ciklus jer mi se dopada ova presing u21 reprezentacija.
Voditi A selekciju je ipak malo drugačije, drugačije je voditi djecu u osnovnoj i djecu u srednjoj školi. Nek se drži u21 selekcije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Novi trener moze npr motivisati igrace sa filmovima:
Igmanski mars, Sutjeska ili Neretva.
Naime, po prvi put selektor će imati odriješene ruke da sam izabere svoj stručni štab i dobit će ugovor na četiri godine i priliku da gradi ekipu za plasman na EURO 2024., dok plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar neće biti imperativ.
Jeste li nekad slusali Vahida Halihodzica, to mozda Nalic bolji jer je elokventniji...koja besmislica.
Jedan prodaje suplju pricu dok je drugi doktor fudbala svjetskih razmjera.