Mislim neko iz omladinskog pogona, ako nije dosao Darko Nestorovic jer su ga spominjali.nukleusmember je napisao/la: ↑28 nov 2020, 22:10prati li ko situaciju u ovom radniku?ko je došao umjesto samprasa?kao da su se fino raspali?
VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- robertkosar
- Kontakt:
Ljudi nema potrebe nikog kritikovat niti napadat, prvi smo pet bodova bjezimo sve jeu nasim rukama. Na polusezoni se pare broje i bodovi

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Meni je veca enigma kako dres puce nako po' pola ,nego sto ga je ovaj strgao.Do koga je do jakog Tatara ili loseg materijala 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zaboravio sam napisat, Vinko je vrhunski trener za nase uslove u segmentu pripreme ekipe za pocetak utakmice al veoma je tanak u destvovanju kad protivnik nesto promjeni gdje nasoj ekipi neodgovara taj ajastment protivnika e tu Vinko nezna da odgovori..
Recimo kodro je to najbolje radio, i amar je u tom segmentu bolji po meni
Recimo kodro je to najbolje radio, i amar je u tom segmentu bolji po meni
Pa pad forme je logičan. Nije odmarao skoro nikako od kada je krenula sezona. Trganje dresa nije iz nepoštovanja već iz frustracije. Vjerovatno je skontao da je ispao glup pa zbog toga. Trganje dresa će mu zamjeriti samo fudbalske neznalice.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:22Pad forme, malo se umislio zbog repke, danas glup crveni zbog kojeg je ostavio ekipu na cjedilu, trganje dresa.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zasto niko ne spominje, recimo danas i u Mostru i Banja Luci su bili navijaci. Bar po 150 njih na oba susreta.
PSPHM
To bi delegat trebao da odreaguje, sto ne znaci da nece.U Mostaru tribina iza gola je imala bas dosta navijaca, samo sto nije pocelo navijanje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 22:36Zasto niko ne spominje, recimo danas i u Mostru i Banja Luci su bili navijaci. Bar po 150 njih na oba susreta.
Ne zamjerim im vala toliko jer smo bod osvojili. Nemamo poraza i to treba cijeniti. Samo me Handžić živcira i Tatarova reakcija, ali vjerujem da je to zbog crvenog.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Sudija nas je danas upropastio.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Dobra utakmica, pogotovo dobro prvo poluvrijeme. Teško je bilo kojoj ekipi vratit se poslije onakvih promašaja prvog napadača.
Handžić je baš loš i teško je i gledat ga na terenu. Boliqrac ponašanje i sreća njegova što nema navijača na tribinama, mene nervira kad ga vidim u kadru. Za nadat se da će se dozvat do kraja polusezone a onda tražit njegovu zamjenu.
Također minus za Vinka, baš me čude njegove izmjene.
Kako god, puna podrška momcima, u blagom smo padu forme ali i dalje to izgleda moćno i šampionski.
Handžić je baš loš i teško je i gledat ga na terenu. Boliqrac ponašanje i sreća njegova što nema navijača na tribinama, mene nervira kad ga vidim u kadru. Za nadat se da će se dozvat do kraja polusezone a onda tražit njegovu zamjenu.
Također minus za Vinka, baš me čude njegove izmjene.
Kako god, puna podrška momcima, u blagom smo padu forme ali i dalje to izgleda moćno i šampionski.
BENJAMIN TATAR
haris handzic

haris handzic

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Evo čitam pomalo od utakmice temu. Nevjerovatno mi je da se više priča o Tataru nego o Handžiću i njegovom ponašanju. Nije više stvar ni promašaja koji su više odraz mahalskog mentaliteta nego nekvaliteta. Mene je više pogodilo njegovo cerekanje i pozdravljanje sa sudijom na kraju tekme, nego cijepanje dresa, koje me uopće i nije pogodilo. Tatar makar zna da je imao trenutak slabosti, makar se kroz taj čin vidi koliko mu znači lični doprinos za klub. A debeli ti već drugu utakmicu svojom neozbiljnosti ekipu lomi psihički i na kraju se cereka. Što kaže Gatusso, zbog grešaka i neuspjeha sam lomio sve po svlačionici, ovima danas je to smiješno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:58Ne mogu da vjerujem da ne smeta pitarima Handziceva kurcobolja i drkanje lopte ko na terminu, cerekanje na kraju tekme i izbijanje 4 boda kojima ostavlja konkurente i dalje u igri za titulu a smeta Benjina ljutnja i srčanost , nek se i čaršija i mahala cijela napuši qurca dobro i Tataru i Sabrini, hvala Bogu pa vi vise nemate mogućnost da nekog tjerate i da se ista pitate
Benjo jest pogriješio al ne iz namjere da ponizi Klub, uz to i sam je skonto šta je uradio i izvinio se

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
E ovako, prvo cu ti reci da si za sve u pravu. Da me ne bi pogresno shvatio.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 22:08Handzic je fulio 2 100% prilike. I tacno je da je njagov primarni poso da daje golove i jeste lose da iz 5 sansi 3 protiv zelje i2 protiv veleza su nas kostale 4 boda.. al ovde se najvise pise protiv njega jer je on uzet nazub jer se nije diveo 3 spic napadac (iako smo imali najboljeg spica lige i drugog spica koji je bio najbolji rezervni spic lige))ahmet dozivio tesku povred ko garantuje ovde da taj novi nebi bio povrjeden koronu da nebi dobio. Pogledajte SUSICA ..
Normalno je da je uprava ss uzela svjesni rizik i to dokazuje dovodjenje fanima i placanje ostete..
Al sve to na stranu,
Dali je za go zeljeznicara kriv handzic NIJE
DALI JE KRIV STO SUDIJA NIJE DOSUDIO PENAL DANAS NA NJEMU NIKE
DALI JE KRIV STO FANIMO SA 8 metara sam pogadja precku
Dalije kriv sto Hebibovic fula go sa 12 metara, sto na 5 metara sam fulio loptu samim tim i go
Dalije HANDZIC KRIV sto je benjo dobio crveni karton
Dalije kriv Handzic sto trener od 5 izmjena izvrsi 2 i to jednu u 75 minuti a drugu 87 minuta
Svi smo slozni bili da imamo siroku klupu a ispaloje da imamo samo 14 igraca koji konkurisu iako mozes da koristis 17 igraca na svakoj utakmici..
Ovde se natovarili na Handzica koda je in jedini problem, i ni pola se nebi pisalo da je zeljo igro nerjeseno, vec se neki usrali od amawa i zelje..
Da sudija je sudio katastrifalno i to u korist veleza koji se nije oglasio ovaj put.. i da sudije su jedni od glavni razloga sto nase ekipe u evropi nemogu meda jer su nasi igraci nauciki da na dodir vjetra dibivaju faule i samim tim ostvrivaju odmor (u ovom slucaju to je velezu odgovaralo al u evropi mi izgledamo ko velez i tuzla itd))
Mi kad god igramo protiv bilo koga fudbal gdje imalo sudija pusti cvrsci fudbal mi oregazimo sve ekipe..
Hocu da kazem moramo gledati nase greske i opravdano je da jritikujemo Handzica ak nije on jedino kriv i nemoze niko mi reci da se handzic nezrtvuje da ne trci da se nebori reakizacuja je losa, al nije on jedini krivac, al takode treba covjeka podrzat do 19 kola cin sudija isvura jraj 19 tog kola urucit papire. A sad ga nagazit stvorit pritisak pa nek budala dobije crveni pa onda igraj sa Rahmanovicem u spicu a svi smo vidjeli nasta lici to
Ti meni samo reci sta ja nisam u pravu sad ako kazem da je Handzic u mecevima sa Zeljom i Velezom u prvom poluvremenu zabio 50 % svojih samo mrtvih sansi, do skoro svih dogadjaja (za koje si spomenuo da nije kriv) ne bi doslo ili ako bi i doslo ne bi imalo utjecaj na konacan ishod. Njegovi promasaji su poput domino efekta imali uticaj na kasnije dogadjaje, uvukla se nesigurnost, nervoza, trci na ho ruk da zabijes, ganjas rezultat a trebalo je da tebe ganjaju a tad bi trener umjesto gresaka samo zatvorio tekmu izmjenama. Njegovi (i drugih ali najvise njegovi) promasaji su indirektno i direktno doveli do ovih situacija. On nije stoper ili bek, on je centralni napadac i zna se sta je njegov posao.
Ok nije ni bio prva opcija, Ahmo se povrijedio, ali preuzima odgovornost. Ovo je klub cija je ambicija titula. Mozemo imati sentiment, ali sentiment nam nece donijeti golove.
Imamo pravo na kritiku. Ja sam clan kluba i imam to pravo samo bez vrijedjanja i psovki, to ne. Ako smatram da je najveci krivac za 4 boda manje, reci cu to. Ne zelim ga stavit na stub srama, samo na klupu. Od Januara aBd...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Baš me zanima zašto Handžićevi guzzni haveri i mahalaši ne stavljaju storyje nakon tekme, kao inače.. Zabije jedan gol, to nakon tekme storyji, to objave, to dijeljenje, to stavljanje njegovih dresova i gifova, kao da je zabio u finalu LP. Evo derbi prođe i danas, niko ništa, nijedne objave. Ništa mi odvratnije neko takvi pušiqurci i ulizice.
Ma ja Benji ništa ne zamjerim, niti imam razloga. Pocijepao dres, pocijepao, u afektu nakon glupog crvenog kartona. Nije se popišao na njega, tako da me boli qurac. Jedino mi je bio nejasan njegov drugi faul, znaš da imaš crveni i rušiš protivnika bezveze, na centru, nikakva opasnost po naš gol. Helem nejse, znam da je to sve u žaru igre i moraju se desiti nekad takve stvari. Bendži je dobar momak, nikakve loše namjere nije imao pri tom potezu.
Nije istina da će mu normalna raja i navijači to zamjeriti, već samo bolesni i isfrustrirani debili. On ako nastavi s svojim dobrim izdanjima, neće se niko ni sjetiti crvenog, a kamoli cijepanja dresa.
Ma ja Benji ništa ne zamjerim, niti imam razloga. Pocijepao dres, pocijepao, u afektu nakon glupog crvenog kartona. Nije se popišao na njega, tako da me boli qurac. Jedino mi je bio nejasan njegov drugi faul, znaš da imaš crveni i rušiš protivnika bezveze, na centru, nikakva opasnost po naš gol. Helem nejse, znam da je to sve u žaru igre i moraju se desiti nekad takve stvari. Bendži je dobar momak, nikakve loše namjere nije imao pri tom potezu.
Nije istina da će mu normalna raja i navijači to zamjeriti, već samo bolesni i isfrustrirani debili. On ako nastavi s svojim dobrim izdanjima, neće se niko ni sjetiti crvenog, a kamoli cijepanja dresa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ko je u opasnosti da ne igra protiv Borca?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ocekujem bar +6 i mirno na pauza. Rijesiti napadaca prvo kolo im odma na grbavici pokazati ko je šampion 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.