Tako je neko napisao da cemo pobijediti na Pecari, a naredno kolo izgubiti od Krupe kuci. Ja reko nemoguce kad ono.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako je neko napisao da cemo pobijediti na Pecari, a naredno kolo izgubiti od Krupe kuci. Ja reko nemoguce kad ono.
To tako liči na nas
Vidjet cemo sad protiv Zrinjskog kombinaciju Miletic-Ikic (pretpostavljam). Protiv Krupe su dobro igrali zajedno, ali sad koliko je to mjerodavno s obzirom da je Krupa imala samo onu jednu sansu iz koje su i dali gol ostalo se igralo na njihovoj polovini. Ono kad su probali da predju ovamo njih dvojica su cistila to fino. Kosoric je los u zadnje vrijeme. Znaci ili ce biti isto ili bolje.SudoHusika je napisao/la: ↑29 nov 2020, 13:40I ovo forsiranje Kosorića mi ide na živce. Imaš Miketića kojeg ubijaš na zadnjem veznom nekada, od Vrhovca isto praviš na treninzima. A baš nešto kontam da bi tandem Ikić - Vrhovac bio beton. Jedan smiren, staložan, niže težište i ok iznosi loptu dok je drugi jak, stamen, šibadžija.
To za Krpica se slazem, a Ramovic jest bolji od ove dvojice ali ni on nije neka sreca tako da ne bi rekao sa bas fali.
Pa nije, ali eto kad vec uporedjujemo sastave iz ove i prosle bolja je opcija od trenutnih.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:08To za Krpica se slazem, a Ramovic jest bolji od ove dvojice ali ni on nije neka sreca tako da ne bi rekao sa bas fali.
Po meni nama najvise fali Dado i nadam se da cemo moci na zimu potpisati nekoga ko lici na njega. Dobro bi bilo jos pr pozicija rijesit al nam je zadnji vezni koji je dobar i naprijed i nazad prebitan.LjoZee je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:10Pa nije, ali eto kad vec uporedjujemo sastave iz ove i prosle bolja je opcija od trenutnih.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:08To za Krpica se slazem, a Ramovic jest bolji od ove dvojice ali ni on nije neka sreca tako da ne bi rekao sa bas fali.
Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.
Kako se sloboda vratila u ligu prvo smo dobijali ih kuci al' zato u tuzli pusiona.braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:32Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.
Mujezinovicu fale jos samo dva gola da izjednaci golgeterski ucinak Ramovica u Zelji. Samo jedan od dokaza kakve smo mi ofanzivce imali u zadnjih par sezona..
Krilo i veznjak bi bili obavezni kad bi odlucili da se pojacamo ove zime. Stoper ne znam da vidimo kako ce Ikic-Miletic i te opcije funkcionisati. Golmana da brani fino u kontinuitetu necemo nikad ni naci dok se Sehic ne odluci vratiti.Brkooo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:44Nama treba siguran i kvalitetan golman, kvalitetan stoper, kvalitetno krilo, minimalno jedno, koje ce biti prevaga i u kontinuitetu isporucivati golove i asistencije i veznjak koji ce biti dominantan i prevaga na sredini terena. Dugorocno pored ovoga moramo zamijeniti i oba beka itd, a moramo se rijesiti i viska igraca koji ne doprinose nista..
Tačno tako, kad se sjetim gostovanja Slobodi do prošle sezone, tačno mi muka bude pred utakmicu. Prvo tamo negdje 2015 i 2016 kad su igrali ofanzivan fudbal pod Husrefovom palicom i znaš unaprijed da će i nas i pitare tamo iskandžijat s kojim golom u mreži. E kad je otišao Azmir i kad im se osuo kadar, onda je bila muka jer Sloboda se zbog nekvalitetnog kadra morala opredjelit na čvrstu igru nazad, nabijanje lopte, udaranje, a mi svileni, bezidejni.avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:35Kako se sloboda vratila u ligu prvo smo dobijali ih kuci al' zato u tuzli pusiona.braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:32Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.
Sad u tuzli dobijamo al' zato kuci pusiona.
Protiv sirokog smo vazda donji bili, ali eto u zadnje vrijeme smo poceli dobijat na pecari a kuci standardno pusiona.
Morel' se kako igrat na pecari i na tusnju sve tri utakmice![]()
Što se tiče veznih volio bih nekog box to box veznjaka, igrač profila Tomislava Tomića ili Olivera Petraka. Uz takvog veznog bi i Meša bio bolji.Brkooo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:44Mujezinovicu fale jos samo dva gola da izjednaci golgeterski ucinak Ramovica u Zelji. Samo jedan od dokaza kakve smo mi ofanzivce imali u zadnjih par sezona..![]()
Nama treba siguran i kvalitetan golman, kvalitetan stoper, kvalitetno krilo, minimalno jedno, koje ce biti prevaga i u kontinuitetu isporucivati golove i asistencije i veznjak koji ce biti dominantan i prevaga na sredini terena. Dugorocno pored ovoga moramo zamijeniti i oba beka itd, a moramo se rijesiti i viska igraca koji ne doprinose nista..
Braco, ko nam lezi na Grbavici od kako smo travnjak promijenili?braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:32Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.
Zrinjskog i Radnika smo pobjedili svaki put otkad smo novi travnjak stavili. Ostali su nam svi bar bod izbilivoltron30 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:25Braco, ko nam lezi na Grbavici od kako smo travnjak promijenili?braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:32Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.![]()
braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:30Zrinjskog i Radnika smo pobjedili svaki put otkad smo novi travnjak stavili. Ostali su nam svi bar bod izbilivoltron30 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:25Braco, ko nam lezi na Grbavici od kako smo travnjak promijenili?braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:32
Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.