i sto nema ni promil sanse da oni razmjene CJ za nekoga, mislim da upravi Portlanda je to zadnja opcija
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nurkić je prvi igrač Portlanda koji će na twitteru pisati #staymelo, nemam utisak da on prepoznaje da su CJ i on košarkaški jako loši saigrači za njega. Njemu bi da umjesto Mella igra Joe Ingles bilo puno bolje, i on pogađa trojke iz kornera, ali igra i odbranu, nesebičan je timski igrač.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovaj Portland je ekipa u kojoj je jaranstvo ispred rezultata, tako izgledaDrape je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:13Nurkić je prvi igrač Portlanda koji će na twitteru pisati #staymelo, nemam utisak da on prepoznaje da su CJ i on košarkaški jako loši saigrači za njega. Njemu bi da umjesto Mella igra Joe Ingles bilo puno bolje, i on pogađa trojke iz kornera, ali igra i odbranu, nesebičan je timski igrač.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nije, al' u suštini uvijek je takav bio to je Lillardovo maslo sve pravi covjek porodicnu atmosferu uvijek.legenda reala je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:36Ovaj Portland je ekipa u kojoj je jaranstvo ispred rezultata, tako izgledaDrape je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:13Nurkić je prvi igrač Portlanda koji će na twitteru pisati #staymelo, nemam utisak da on prepoznaje da su CJ i on košarkaški jako loši saigrači za njega. Njemu bi da umjesto Mella igra Joe Ingles bilo puno bolje, i on pogađa trojke iz kornera, ali igra i odbranu, nesebičan je timski igrač.
uvijek su sportisti i saigraci, drzali ledja jedni drugima i opce je poznato da sportisti ne vole kritike, al zato vole pohavale i aplauze
to ti je kao neki kodeks, svi za jednog, jedan za sve
to ti je kao neki kodeks, svi za jednog, jedan za sve
Da, al' ovo što Lillard radi s saigracima je nešto posebno diže na veci level mnogo to drugarstvo.
Celticsi da su pametni dati neke pikove za Nurkica.
-
- Kontakt:
Dati će mu Blazersi maksimalni ugovor , kad mu ovaj istekne ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame out. Pazi kad dobiju Lakerse
Šta će biti za 2 godine ne znam, znam da sad na kakvom je ugovoru nema šanse da ga puste.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:08Dati će mu Blazersi maksimalni ugovor , kad mu ovaj istekne ...
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Čitam na onom njihovom forumu na FB, trejdovi se spominju, al' znači samo ne diraj CJ, on i Lillard su jedini sigurni, ovamo trejduju Juku, kao neki drugi centar će bolju odbranu igrat, i tako to, u suštini ne trudi se dovoljno. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Našao frajer 3 komentara među milijardom došao ovdje i sad ce se neko nakacit
- AshburtonG
- Kontakt:
Navijaci Portlanda su po defaultu delusional retardi, koji su i LMA isto tako prozivali, u vrijeme kad je bio najbolji igrac ekipe ubjedljivo. Gori su od navijaca BH repke, koji prate samo ekipe i sportove gdje su nasi igraci, pa mijenjaju misljenje svaku sljedecu cetvrtinu. Mumin i ekipa su najbolji primjer, sto se tice foruma. Dakle, nista cudno sto ga prozivaju nakon par losih tekmi. Prije svega Nurkic je edgy personality, te nije svima omiljen, a isto tako nije ni Amerikanac, pa je sasvim normalno je da ce se na njemu "kola lomit" svaki put.
S druge strane, koliko oni njega cijene, te njegovu pozrtvovanu igru(koju doduse trenutno samo na momente pokazuje, da se ne lazemo) dokazuje taj ugovor koji su mu dali. CJ prvo sto mi se cini kao odvratan lik, a drugo sto je vjerovatno medju top 5 najgorih startnih defanzivaca lige. U kombinaciji sa nista pretjerano boljim Lillardom to je katastrofa u najavi. Meni je samo fascinantno kako to struka ne vidi, evo vec treci ili cetvrti PO. Sto je najjace, zahvaljujuci tom americkom hajpu, CJ je igrac za kojeg bi se moglo mnogo toga dobit, jer ima ekipa kojima treba takav igrac. Sljedece godine je i UFA, pa ocekujem da ga konacno trejdaju, te dobiju makar nesto za njega, ako ga ne planiraju zadrzat, sto je po meni konacan potez za arhiviranje svih nada za nekom borbom za prsten. Sa takva 2 igraca u prvoj petorci, trebas imat 3 elitna defanzivca, a oni imaju samo jednog dobrog u vidu Nurkica.
Dok s druge strane Nurkic, sa ovakvim ugovorom, te sa svojom nenametackom ulogom i prihvatanjem te role treceg igraca, koji ne ganja statistiku, predstavlja cisto blago za light rebuilding. Lillard, Nurkic i Trent su trojka koju bih ja ostavio, a ostalo sve na pijacu. CJ i Zach imaju odlican trade value.
S druge strane, koliko oni njega cijene, te njegovu pozrtvovanu igru(koju doduse trenutno samo na momente pokazuje, da se ne lazemo) dokazuje taj ugovor koji su mu dali. CJ prvo sto mi se cini kao odvratan lik, a drugo sto je vjerovatno medju top 5 najgorih startnih defanzivaca lige. U kombinaciji sa nista pretjerano boljim Lillardom to je katastrofa u najavi. Meni je samo fascinantno kako to struka ne vidi, evo vec treci ili cetvrti PO. Sto je najjace, zahvaljujuci tom americkom hajpu, CJ je igrac za kojeg bi se moglo mnogo toga dobit, jer ima ekipa kojima treba takav igrac. Sljedece godine je i UFA, pa ocekujem da ga konacno trejdaju, te dobiju makar nesto za njega, ako ga ne planiraju zadrzat, sto je po meni konacan potez za arhiviranje svih nada za nekom borbom za prsten. Sa takva 2 igraca u prvoj petorci, trebas imat 3 elitna defanzivca, a oni imaju samo jednog dobrog u vidu Nurkica.
Dok s druge strane Nurkic, sa ovakvim ugovorom, te sa svojom nenametackom ulogom i prihvatanjem te role treceg igraca, koji ne ganja statistiku, predstavlja cisto blago za light rebuilding. Lillard, Nurkic i Trent su trojka koju bih ja ostavio, a ostalo sve na pijacu. CJ i Zach imaju odlican trade value.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nije mi cilj da se neko "nakači". Pošto očito ne pratiš taj forum (čim kažeš 2,3 komentara), zaobiđi me.
Ash, ma nije smo stvar u struci, njihovi "navijači" ne vide očito, da duo Lillard-CJ ne može igrati skupa ukoliko misle nekada postići više. Međutim, baš kao sto kažeš, hajd što to ne vide ti obični navijači, nestručni i pristrani, al' ne znam kako to struka ne vidi. Damian im je u najboljim godinama, a gubi ih na jedva ulaske u PO i ispadanje najčešće u 1 krugu, al' eto.

Ash, ma nije smo stvar u struci, njihovi "navijači" ne vide očito, da duo Lillard-CJ ne može igrati skupa ukoliko misle nekada postići više. Međutim, baš kao sto kažeš, hajd što to ne vide ti obični navijači, nestručni i pristrani, al' ne znam kako to struka ne vidi. Damian im je u najboljim godinama, a gubi ih na jedva ulaske u PO i ispadanje najčešće u 1 krugu, al' eto.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja kad god sam čitao šta pišu navijači Portlanda uvijek su dominirali komentari da sa dva niska beka startera koji ne igraju odbranu ne mogu bolje od ovog što postižu, i većina ih kaže da je Jusuf drugi najbolji igrač ekipe. Više se Jusuf kritikuje na ovom forumu nego bilo gdje gdje pišu navijači Portlanda.
I ne diraj u svetinju Stottsa.
Portland je luzerska ekipa i sve dok imaju jos jednu sansu oni ce se lahko predati ako ih ne ide, izgubiti i bit ce im svejedno...jer eto imaju jos prilika.
Tek ce veceras zapeti i bacati se na pod jer im je to posljednja sansa za ostanak u igri, a nema im Damea?!
Tek ce veceras zapeti i bacati se na pod jer im je to posljednja sansa za ostanak u igri, a nema im Damea?!
PDX je dobra ekipa ali je konkurencija prestrasna. Lilard je upravo to u superstar svijetu gdje mu je ekipa, rubno mjesto. Cj nije predaleko ispod toga, i njih dvojica mogu ciniti duo koji je spreman za velike domete .
Ako je rijesen Trent, i Nurk, njima ostaje da ili razviju ili naprave dobra trejd za 4 koja moze da potpuno preobrazi ekipu. Ili da sagrade dobru i funkcionalu klupu.
Košarka je 5 na prt. Jedan igrac u formaciji moze puno toga da promjeni.
Ako je rijesen Trent, i Nurk, njima ostaje da ili razviju ili naprave dobra trejd za 4 koja moze da potpuno preobrazi ekipu. Ili da sagrade dobru i funkcionalu klupu.
Košarka je 5 na prt. Jedan igrac u formaciji moze puno toga da promjeni.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 18 gostiju.