svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nista nije -6
Jos nam dolaze na LJEPOTICU
Sarajevo je u padu forme
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nista nije -6
Jos nam dolaze na LJEPOTICU
Sarajevo je u padu forme
![]()
![]()
Izvini na kog mislis s ovim druga najkvalitetnija ekipa? Nadam se da ne pricamo o borcuDrape je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:57Više nije ni bitno u kakvom stanju je Sarajevo, nema veze što su Šerbečić i Tatar ispali iz forme, što ne mogu računati na Oremuša, Pejovića i Rahmanovića i što imaju najgoreg centarfora u ligi, opet ih i takve ni druga najkvalitetnija ekipa u ligi ne može pobijediti.
Najbitnije je zasad pobijediti u Krupi a onda se na pauzi spremati za derbi i nastavak sezone.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:55Opet navijaci Zelje prave veliku gresku. Opet im prica ide na to odrzat minus 6 do derbija pa tu poginut za pobjedu. Opet sve podredjuju jednoj utakmici i nadu polazu u to. I da pobijede nece uzet titulu. Ako do sad nisu naucii da jedna utakmica ne znaci nista ne znam kad ce
Preorite grbavicu, jedino tako imate šansu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:00Najbitnije je zasad pobijediti u Krupi a onda se na pauzi spremati za derbi i nastavak sezone.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:55Opet navijaci Zelje prave veliku gresku. Opet im prica ide na to odrzat minus 6 do derbija pa tu poginut za pobjedu. Opet sve podredjuju jednoj utakmici i nadu polazu u to. I da pobijede nece uzet titulu. Ako do sad nisu naucii da jedna utakmica ne znaci nista ne znam kad ce
O derbiju se puno prica jer je prva utakmica u nastavku, a ne jer odlucuje stvari. Ne znam stvarno da je neko rekao da cemo mi osvojiti titulu ako pobijedimo FKS, to je glupost.
Ma to je on da ispoštuje statistiku. Ne uzimaju mu za zlo. Svima je jasno da je Borac rupa obična.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:00Izvini na kog mislis s ovim druga najkvalitetnija ekipa? Nadam se da ne pricamo o borcuDrape je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:57Više nije ni bitno u kakvom stanju je Sarajevo, nema veze što su Šerbečić i Tatar ispali iz forme, što ne mogu računati na Oremuša, Pejovića i Rahmanovića i što imaju najgoreg centarfora u ligi, opet ih i takve ni druga najkvalitetnija ekipa u ligi ne može pobijediti.
Nemojte ponavljati našu grešku, pa da vas šejtan natjera da pravite terenfks74 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:05Preorite grbavicu, jedino tako imate šansu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:00Najbitnije je zasad pobijediti u Krupi a onda se na pauzi spremati za derbi i nastavak sezone.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:55Opet navijaci Zelje prave veliku gresku. Opet im prica ide na to odrzat minus 6 do derbija pa tu poginut za pobjedu. Opet sve podredjuju jednoj utakmici i nadu polazu u to. I da pobijede nece uzet titulu. Ako do sad nisu naucii da jedna utakmica ne znaci nista ne znam kad ce
O derbiju se puno prica jer je prva utakmica u nastavku, a ne jer odlucuje stvari. Ne znam stvarno da je neko rekao da cemo mi osvojiti titulu ako pobijedimo FKS, to je glupost.![]()
Morate kupovati sudije protiv Stocara da pobjedite
Ne mozes objasniti nekima, oni zive za momenat, makar to bio samo pobjeda na derbiju.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:55Opet navijaci Zelje prave veliku gresku. Opet im prica ide na to odrzat minus 6 do derbija pa tu poginut za pobjedu. Opet sve podredjuju jednoj utakmici i nadu polazu u to. I da pobijede nece uzet titulu. Ako do sad nisu naucii da jedna utakmica ne znaci nista ne znam kad ce
Ima dobra kobasica kod seje koljaca Brbljajevica nek im da da probaju svakako e njihov
Što ga brat posra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.