Brate napisao si jedno 20 puta ,molim te nemoj porediti Adzema ,Odovica sa Amarom (neko kad ti donese 10 trofeja ipak treba da ima neko postovanje) a **** smo I Amaru majku prvi puta kad je bio jer je ispao od tamo nekog Hearts_a pored svih trofeja .Evo Dejan ti je vise puta napisao da u klubu nema 3 covjeka koja se vrte tu I da je sve palo na niih .Meni je veca bruka sto su sposobni Zeljovci se usutilj I nisu nista ucinili da udjemo jaci u ovoj sezoni(Evo I sad osim Vukotica I Gredica ne znam da je iko ista pokusao) ako niko nece sa Amarom neka izadju I kazu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:55Ja samo kazem istinu. Ono je bruka jucer velika plus se desava drugi put tj. izgubio si vec od te iste ekipe kuci. Sto se suti? Zato sto je Krupa jaka? Kako da ne. Odovicu i Adzemu se yebavalo sve i prozivalo, a i oni su nasi. Amara ne vrijedjam nit cu zbog proslosti uspjesne, ali ne treba se praviti budala i da je sve top, bit ce bolje, idemo dalje i slicno.
Bilo je nakon Mladosti i truba. Ne treba mi misljenje, analiza nekog novinara na bilo kojem portalu jer nista nam nece donijet.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- plavousrcu
- Kontakt:
Naravno. Sinoc sam rekao, Ferguson je jedno, Moyes drugo. A, upravo sto smo lincovali i trosili nase ljude, razlog je zasto smo postali klub s kojim se mogu sprdati svakakve nakarade. Nismo mi klub trenutno, ni po cemu, koji zbg drugog mjesta tjera trenera, igrace, cistacice. Da smo u poziciji Zrinjskog ili Borca, onda bismo mogli pricati o tjeranju, skupstini, saopstenju, pravdanju. Drugo mjesto, minus devet, ukoliko se ne dogodi privatizacija kluba ce biti slatki snovi iduce, pa i one tamo, i one iza nje, godine.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:48Pa iskreno, da. Da je Adzem, a ne neki lijevi trener jucer bio umjesto Amara danas bi se lincovao. Kad je Amar u pitanju ok je sto te Krupa dva puta mlatne, da ne kvarimo prijateljstvo. Cim nekad se to mozda nekom drugom desi bit ce "objesite ga na reflektor na Jugu." Zato i jesmo ovdje gdje smo sad.
-
- Kontakt:
Šta ti i ova evropa znači ako nisi prvak?
Za 1.pretkolo KL dobijas 50% manje para nego u EL. Pišljivih 130.000 eura...
Zato je titula toliko važna ove sezone. A mi smo u sezonu ušli kako smo ušli.
Za 1.pretkolo KL dobijas 50% manje para nego u EL. Pišljivih 130.000 eura...
Zato je titula toliko važna ove sezone. A mi smo u sezonu ušli kako smo ušli.
Željezničar za život cijeli!
Meni iznad kluba nije niko i niko za mene nema kredit do beskonacnosti da moze grijesiti, a ja da trazim izgovore i razumijevanje. Znaci ne postoji osoba kada govorimo o osobama u, oko kluba, koje su bile itd. Postovanje Amaru na svemu to sam i sinoc napisao. Nikad sebi ne bih dozvolio neku uvredu, pogrdno ime da za njega napisem. I to je moj vid postovanja prema njemu. Sve ostalo rezultate, neke poteze tj. ono sto se desava sad gledam samo u ovom momentu bez vracanja u proslost. Da sutim na bruku da te Krupa mlatne dva puta i da se pravim da je to ok, desava se samo zato sto je Amar na klupi, a ne neka NN osoba necu. Takvo srozavanje ugleda kluba i dodatno produbljivanje ionako lose atmosfere ne bih babi rodjenom oprostio, a ne Amaru, igracima ili bilo kojoj osobi.plavousrcu je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:17Naravno. Sinoc sam rekao, Ferguson je jedno, Moyes drugo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma kakva titula, kakvi bakrači, daleko smo mi od titule i Evrope, ne bi me ništa čudilo da nas igrači počinju sami napuštati, a mi DaBogda licincu da dobijemo za ligu..
Sabura ljudi
Sabura ljudi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Vjerovatno se Svraka vraca...
Ma sto se tice evrope ako nisi prvak vise nije ni bitna,kad si ti u 1 kolu nenositelj nemas nista od nje,vise zaradis od jedne tekme na kartama nego od evrope...
Ma sto se tice evrope ako nisi prvak vise nije ni bitna,kad si ti u 1 kolu nenositelj nemas nista od nje,vise zaradis od jedne tekme na kartama nego od evrope...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa sta sad da se ne borimo ni za Evropu u nastavku sezone? I od toga da odustanemo?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nisam to rekao nego kazem da neke finansijske koristi od nje haman vise i nemas nakon ove lige konfederacija...samo ako si prvak mozes nesto i hajrovati ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Navodno Amar pregovara sa Zlatiborom iz Cajetine. Kaze da bi mu to bio iskorak u karijeri.
Daj nam Bogija i Adilovića, fali nam iskustva u timu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
imam jedan kreativni prijedlog upravi da ne budu samo kritike da nam pustaju ovu pjesmu pred pocetak umjesto sanje nekako više ide uz visegodisnju sušu
Ma Svraka je i sad bolji igrac od Hajdara,to je nekako i slika nas zadnjih godina,taj podatak sve govori 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Amar i kompanija kada su dolazili dosli su sa namjerom da nam pokazu kako se igra futbol i da ne budemo vise gradjevinski klub.
Mi evo nakon dvije godine sve isto. Gubimo od Krupe, MDK kuci, gubimo bodove kuci svaku drugu utakmicu.
Mi evo nakon dvije godine sve isto. Gubimo od Krupe, MDK kuci, gubimo bodove kuci svaku drugu utakmicu.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko smo srozali koeficijent i da smo prvaci u 1. pretkolu bismo bili nenosioci?
Ma jeste ali to je liga prvaka pa su vece pare u pitanju,plus kad tu izgubis imas jos utakmica odigrati u EL...ovdje kad izgubis gotovo posveti se prvenstvu 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- plavousrcu
- Kontakt:
S popolovljenim budzetom za plate, sa narusenim odnosom medju nama navijacima, s praznom kasom i dugovima. To su nam ostavili ovi prije njih, koji su na sluzbenoj stranici kluba jednog od najveci sinova porodice Zeljo nazivali lopovom. Takvi u klub dok je nas kojima je Zeljo sve u zivotu nikad nece. Dzaba krecis par dana. Kad smo se sprdali sa komsijama nisi bio aktivan. Razguli i sad **** te onaj kojem prasak pakujes.
Amar je i prvi put otišao iz istih razloga zbog kojih ga i sada najviše kritikujemo, jer već je tada glumio managera, i nije nikome dao da se pita ni za šta. Stariji znaju da smo u to vrijeme izgubili višegodišnjeg generalnog sponzira Bosnalijek (zbog njegovog kur-čenja i sujete) koji je za ono vrijeme lijepe pare brojao za sponzirstvo. Hearts i taj rezultat uopšte nije bio bitan, nego je tada kulminiralo njegovo odvratno ponašanje.KANA je napisao/la: ↑13 dec 2020, 23:14Brate napisao si jedno 20 puta ,molim te nemoj porediti Adzema ,Odovica sa Amarom (neko kad ti donese 10 trofeja ipak treba da ima neko postovanje) a **** smo I Amaru majku prvi puta kad je bio jer je ispao od tamo nekog Hearts_a pored svih trofeja .Evo Dejan ti je vise puta napisao da u klubu nema 3 covjeka koja se vrte tu I da je sve palo na niih .Meni je veca bruka sto su sposobni Zeljovci se usutilj I nisu nista ucinili da udjemo jaci u ovoj sezoni(Evo I sad osim Vukotica I Gredica ne znam da je iko ista pokusao) ako niko nece sa Amarom neka izadju I kazu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2020, 22:55Ja samo kazem istinu. Ono je bruka jucer velika plus se desava drugi put tj. izgubio si vec od te iste ekipe kuci. Sto se suti? Zato sto je Krupa jaka? Kako da ne. Odovicu i Adzemu se yebavalo sve i prozivalo, a i oni su nasi. Amara ne vrijedjam nit cu zbog proslosti uspjesne, ali ne treba se praviti budala i da je sve top, bit ce bolje, idemo dalje i slicno.
Bilo je nakon Mladosti i truba. Ne treba mi misljenje, analiza nekog novinara na bilo kojem portalu jer nista nam nece donijet.
Svi su nadoknadivi.
Još nije niko preuzeo odgovornost!
Odlazite sve interesdžije i kopači rovova!
Još nije niko preuzeo odgovornost!
Odlazite sve interesdžije i kopači rovova!
- plavousrcu
- Kontakt:

Razocarani smo svi s pravom. Samo da malo odvadimo, dusmanluka na sve strane. Smiju nam se raja, citaju sta pisu ovdje "praskovci", sprdaju se s nama. Imamo problem, ali jos uvijek ga mozemo rijesiti. Imamo sta ponuditi ozbiljnom investitoru, promijeniti Statut i krenuti u potragu za boljim sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.