FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Glavni krivac za sad je ovaj na klupi Flick vrati se na fabricka podešavanja. Daj tog Rocu u vezni red Sanea na klupu
Sad čekamo Bayern dusel ili DFL dusel neki penal i tako to
Da dodje ne znam ko ako će sam igrati u vezi a Sule beka, džaba je, bice isto ovako. Ovdje je jedno krilo viška, manjak igrača u vezi i par likova na neprirodnim pozicijama.Bundesliga je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:08I ne znam na osnovu cega vi govorite da ce biti bolje na proljece? Ili ste zaboravili da nema mini priprema u januaru? Ja se jedino uzdam u Kimmicha. Taj covjek nam znaci 30% tima.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eh onda ce morati njega i Goretzku zajedno, zato i govorim. Nece Goretzku sigurno na klupu.sljivo je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:12Da dodje ne znam ko ako će sam igrati u vezi a Sule beka, džaba je, bice isto ovako. Ovdje je jedno krilo viška, manjak igrača u vezi i par likova na neprirodnim pozicijama.Bundesliga je napisao/la: ↑16 dec 2020, 21:08I ne znam na osnovu cega vi govorite da ce biti bolje na proljece? Ili ste zaboravili da nema mini priprema u januaru? Ja se jedino uzdam u Kimmicha. Taj covjek nam znaci 30% tima.
Bolje bi Roca igrao od Tolissoa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šta je ušlo u Comana?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kako ćemo sad svi dat Flicku jedinice kad pobijedimo Wolfsburga 5-1?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kingsley
da te nemamo Mr.Lisabon
Kako bi bilio
Zamjeni ovog Sanea za Rocu
Fraudiola nam ga metnuo ovaj užasan
Kako bi bilio
Zamjeni ovog Sanea za Rocu
Fraudiola nam ga metnuo ovaj užasan
-
Bundesliga
- Kontakt:
Izvlaci nas zadnjih mjesec i pol.
I am not yet born; O hear me.
Izbaciti Sanea a ubaciti Rocu. Bicemo sigurniji u igri, mislim bolji.
Da je htio ikakvu sigurnost, Roca bi igrao od prve minute, ovako cemo gledati 1-1 do 65. pa ce Musiala zamijenit Tolissa
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dovest Pjanica iz Barce na posudbu ionako tamo ne igra, da imamo bar jos igraca za vezni red pored Kimmich i Goretzke
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nije ovo jos toliko lose sa bodovima kako sa igrom, al iskreno meni prija gledat ovaj krkljanac treba malo da se razdrma ekipa ovim mjesanjem.
Nasa zlatna sedmica ne postoji niti ima kakvu funkciju u ovoj ekipi vec odavno i tomica je isto malo zakazo al opet nista to nije strasno.
Idemo bjedit ove dvije neporazene ekipe i opet svi mirni.
Nasa zlatna sedmica ne postoji niti ima kakvu funkciju u ovoj ekipi vec odavno i tomica je isto malo zakazo al opet nista to nije strasno.
Idemo bjedit ove dvije neporazene ekipe i opet svi mirni.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kecina za Flicka laganini...koji mu je racku sa ovom 4141? Da ne govorim za nazad, ujebace i ovo malo sto smo sinhronizovani.
Strasno sta lik uradi od masinerije!
Strasno sta lik uradi od masinerije!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Lewaaa 
Znači sljivo ovo je klasicna petica za Flicka jer je loše odluke donio prije utakmice, a onda je tokom utakmice donio više dobrih nego loših odluka i na poluvremenu odlično odradio teamtalk i nadmudrio protivnika.sljivo je napisao/la: ↑30 sep 2020, 22:48Nisam baš mislio tako ozbiljno za te bodove. Mogu li nešto napisati da mi neko ne skoči na glavu.
A što se tiče trenera on meni kreće od ocjene 3, ta ocjena raste ako taktički nadmudri protivnika i ako tokom utakmice donese više dobrih odluka nego lošijih. A pada ako ništa ne radi i ako ga protivnik nadmudri. Ja tako bodujem. Ako samo odradi tekmu kao protiv Šalkea to je 3 za mene.
A što se tiče igre mislio sam na konstantan pad forme i igre unazad mjesec dana. U igri protiv Sevilje sam uživao, ali ni ona nije bila bez mane, tu su se mogli vidjeti prvi problemi koji su sad kulminirali.
Jeste.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nemojte ga vise 
Sva je istina da je ocjena subjektivna. Kako ko gleda, i sta gleda. Od mene veceras ima keca za ovo preseravanje.
Sva je istina da je ocjena subjektivna. Kako ko gleda, i sta gleda. Od mene veceras ima keca za ovo preseravanje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tolisso koja krampa čovjek nezna primit loptu
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 16 dec 2020, 21:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne želi otkriri karte do proljeća, Flick ispred svog vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.