Masala, nadam se da je to samo uvod.Denchi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:449 ih bivsih igraca tuzi kao Lucic neki dan, pored toga plate kasne, isticu ugovori....

Masala, nadam se da je to samo uvod.Denchi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:449 ih bivsih igraca tuzi kao Lucic neki dan, pored toga plate kasne, isticu ugovori....
I oni su spominjali, samo o zelji nisu
Nije to kod vas bas jednostavno duguje se kako kome "po zasluzi" kako vam sef kaze, on vodi sad to kome i kako ce se placat(zbog toga je i frka bila sa ovim direktorom)svrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:49Zna Denchi sve
Hajd onda o nama
Koliko mi dugujemo plata
I sta je ovo potpisano sa Hajricem
Jel sa njim sporazum o pristanku odgode ili ....
Sada je izvjesno da će Banjalučani tokom zime ostati bez pojedinih igrača, pošto se očekuju ponude za Almedina Ziljkića i Jovu Lukića, dok ugovor Gorana Zakarića ističe u februaru
Zbog toga Uprava Borca već traga za pojačanjima za tim Vlade Jagodića, a srpskainfo.com piše kako je iz kluba potvrđeno da su na listi želja Amer Hiroš i Vladimir Bradonjić.
Ovo nije tacno, ne traze se pojacanja za tim vlade jagodica...
HvalaDenchi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:06Nije to kod vas bas jednostavno duguje se kako kome "po zasluzi" kako vam sef kaze, on vodi sad to kome i kako ce se placat(zbog toga je i frka bila sa ovim direktorom)svrakino1921 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:49Zna Denchi sve
Hajd onda o nama
Koliko mi dugujemo plata
I sta je ovo potpisano sa Hajricem
Jel sa njim sporazum o pristanku odgode ili ....
Ako uzmemo neki prosjek 4-6 plata, ali doprinosi i vise, uposlenicima isto sareno kako mu ko treba...
Hajric je klasicni sporazumni raskid gdje se on odrice dugovanja kluba prema njemu za ciste papire
Sutali bi se nogom u guzicu kad bi to uspjeli sa Lemdarom i Erminom...
Tek kad sve ovo cita covjek vidi koliko je Sarajevo odmaklo godinama kostur ekipe na okupu a ne odigras 1 sezonu i prodajmiky_hz je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:09Sada je izvjesno da će Banjalučani tokom zime ostati bez pojedinih igrača, pošto se očekuju ponude za Almedina Ziljkića i Jovu Lukića, dok ugovor Gorana Zakarića ističe u februaru
Zbog toga Uprava Borca već traga za pojačanjima za tim Vlade Jagodića, a srpskainfo.com piše kako je iz kluba potvrđeno da su na listi želja Amer Hiroš i Vladimir Bradonjić.
Posto ga pratim gdje god radio napravio je pomake i uspjehe,docede igrace jer nema budzet iz druge lige pa ih poslije klub dobro proda plus klub bude u vrhuMortemHz je napisao/la: ↑17 dec 2020, 11:08Može ali nemoj zaboraviti da je Borac tehnički na budžetu RS-a tako da mu mogu dati pare ako bi mu to bio neki uslov naravno. Čitao sam neki dan kako je odbio more nekih para da stalno gura dva menadžerska igrača bez obzira na to kako igraju i rezultate pa sad..
Pa njima je sigurno bolje trpit i te neke karafeke od Lalatovica nego trpit cirkus od Jagodica a ovaj će garantovano donositi i bodove sa strane. Naravno ako mu ekipa se ne raspe...Digao bi im svlačionicu i nabio samopouzdanje. Pa dobro ako mu treba malo bijelog, barem to nije problem nabavljat u BLVanja8 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:33Dali ce Lalatovic doci u Borac,pa jedno 70-30% da hoce...
Radi se o top strucnjaku,ali i o covjeku kojeg ni jedan ozbiljniji klub nece dugo trpiti...
Skandali iza kulisa i zataskavanje istih vecini klubova brzo dojade i nastoje ga se na jedan kamuflirani nacin riješiti...
Koliko sam upoznat njegov odlazak iz Vojvodine odmah ce otvoriti finansijske slavine u tom klubu...
E sad Borcu treba instant rezultat,a on je maher za to pa sam misljenja da bi na tom planu dobro prosli,no da li su spremni i za tamnu stranu Big Laleta to cemo vidjeti...
Pa da se ne lažemo, vi ste imali publiku zadnjih par kola
Bas tako nekako...Steven11 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:40Pa njima je sigurno bolje trpit i te neke karafeke od Lalatovica nego trpit cirkus od Jagodica a ovaj će garantovano donositi i bodove sa strane. Naravno ako mu ekipa se ne raspe...Digao bi im svlačionicu i nabio samopouzdanje. Pa dobro ako mu treba malo bijelog, barem to nije problem nabavljat u BLVanja8 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 18:33Dali ce Lalatovic doci u Borac,pa jedno 70-30% da hoce...
Radi se o top strucnjaku,ali i o covjeku kojeg ni jedan ozbiljniji klub nece dugo trpiti...
Skandali iza kulisa i zataskavanje istih vecini klubova brzo dojade i nastoje ga se na jedan kamuflirani nacin riješiti...
Koliko sam upoznat njegov odlazak iz Vojvodine odmah ce otvoriti finansijske slavine u tom klubu...
E sad Borcu treba instant rezultat,a on je maher za to pa sam misljenja da bi na tom planu dobro prosli,no da li su spremni i za tamnu stranu Big Laleta to cemo vidjeti...ali bio bi im dobar na krace staze.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.