Još prije godinu dana kad sam se registrovao i poceo pisati me u privatnim pitao znam li to ime koje naravno znam " tvoje " namjerno s navodnicima jer nisam siguran da jesi.
Uglavnom ako jesi javi mu se piše da te zna kao i cijelu ekipu.
Još prije godinu dana kad sam se registrovao i poceo pisati me u privatnim pitao znam li to ime koje naravno znam " tvoje " namjerno s navodnicima jer nisam siguran da jesi.
Zadnji put ih rastjerali u sred Zenice prije utakmice, da bi oni nama na istoj toj utakmici digli parolu u kojoj pise "Robija kad krene od vas samo bjezanje".Grey5 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:07Kakav debil ozraceni zenicki ja ne mogu da vjerujem, prvo 37 ljudi vas je slovom i brojem napalo na ciglanama i nikakvo auto nije poprijecilo put jer da je tako ne bi vam IC i saban stali sa kombijem tek kod ulaza u americku ambasadu. Ovo za siroki si bas bas mulac per ekselans cuj mi se podijelili u dvije grupe a policija nas od sarajeva pratila i tri puta pretresla, i zasto bi bio neki podvig proci pjeske kroz siroki nisu oni nikakvo navijacko mjerilo.Ovo opet zenicke bajke rade isto ko sto ste godinama govorili da imamo klip sa ciglana, o dizanju parole da ne govorim gdje nas prozivate za "zadnju" akciju a vi nemate cak ni prvu.
Zar vi niste ugašeni?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:21Kako vi hordas dižete sebe upm lijepe materevi ste fenomeni ove maleni jadne navijače scene.
Necu ti odgovarati na ove šetnje i sve te stvari sto pišeš.
Nebitno je vjeruj sta god sa ti napišem vi ćete biti veci, bolji, jaci i tu moja priča prestaje.
Nebih da ulazim u dijalog s ljudima koji samo svog konja hvale. Ja nigdje u mojim postovima nisam hvalisao Robiju a mogao sam je i robija je imala i uspona i padova kroz postojanje al imate vi pojedini nafure oko Zenice i robije. Očito vas x stvari muči.
P. S. Da mi je znati koga ste vi rastjerali po Zenici. Možeš mozda 5 do 10 momaka al ni u to ne vjerujem. Teško je rastjerati Robiju a pogotovo u Zenici. Al kao sto ti kazes VI STE VELIČINA I HULIGANI PRED KOJIMA SE SVE TRESE.
I nemam 15 godina da se natezem sa tobom ko je bolji i jači jer to je mjerilo da si balonja.
I to 2x
Lecler je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:27Zar vi niste ugašeni?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:21Kako vi hordas dižete sebe upm lijepe materevi ste fenomeni ove maleni jadne navijače scene.
Nebitno je vjeruj sta god sa ti napišem vi ćete biti veci, bolji, jaci i tu moja priča prestaje.
Nebih da ulazim u dijalog s ljudima koji samo svog konja hvale. Ja nigdje u mojim postovima nisam hvalisao Robiju a mogao sam je i robija je imala i uspona i padova kroz postojanje al imate vi pojedini nafure oko Zenice i robije. Očito vas x stvari muči.
P. S. Da mi je znati koga ste vi rastjerali po Zenici. Možeš mozda 5 do 10 momaka al ni u to ne vjerujem. Teško je rastjerati Robiju a pogotovo u Zenici. Al kao sto ti kazes VI STE VELIČINA I HULIGANI PRED KOJIMA SE SVE TRESE.
I nemam 15 godina da se natezem sa tobom ko je bolji i jači jer to je mjerilo da si balonja.
Istina boli.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:30Lecler je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:27Zar vi niste ugašeni?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:21Kako vi hordas dižete sebe upm lijepe materevi ste fenomeni ove maleni jadne navijače scene.
I nemam 15 godina da se natezem sa tobom ko je bolji i jači jer to je mjerilo da si balonja.ovi pojedini hordasi na forumu su poznati po ovim "pametnim" i teško "smisljenim" postovima.
Prijatno i ugodan ostatak večeri i tebi i sličnima tebi.
Baš između grupa?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:50Nije to za javnost. Bilo je toga u zadnjih 10 godina poprilično. Od pucnjava, ubadanja noževima do fizičkih obracuna u gradu i kvartovima.
E 'ebiga sad u šiframa pricas pitam te da li se dešavalo da ljudi koji su u podgrupama " ratuju " između sebe?
Kolega objasnio pismenije sta sam htio u sustini reci.Steelman je napisao/la: ↑24 dec 2020, 19:00Posao murije kad se desavaju neredi nije da te ide ubiti vec da ih idu suzbiti. Nek hapse, pendrekaju, rade svoj posao, jer navijac kad pravi nered treba biti spreman na to i prihvatiti to bez kukanja, ali pucati na masu navijaca i ubiti nekog se ne moze apsolutno nicim opravdati. Problem murije na tekmama je sto se cesto idu ispuhati na navijacima, ne mogu na onom kome treba pa daj navijace... Neprofesionalizam za taj drzavni organ je najvece zlo. I onda jos idu stititi tog koji je pucao pa se postavlja pitanje jel problem biti navijac, a ubica nije?! Nazalost, prodje vise od 10 godina od tog dogadjaja i sve ostade zataskano. Vedranovu zrtvu se ne moze i ne smije nicim pravdati, nek mu je pokoj dusi.
Ciglane su svoja prica i slazem se da ih je 10ak godina od dogadjaja nepotrebno stavljati na parolu. Inace, dosta se tad o tom raspravljalo. Nisam akter dogadjaja, ali od momaka koji su bili na crti znam detalje. Dobra akcija Hz u smislu organizacije, iskoristili su prekid kolone da napadnu 2 kombija, dobro su poceli, ali jbg onda su naletili na otpor i epilog je da su i jedni i drugi dobili, fin fajt, ali sa crte su na kraju Hz pobjegli i to je cinjenica. I to nakon topovskog udara, a ne od prijetnje dolaska murije koja nije dosla jos neko vrijeme. Tek onda su unistavani kafici do dolaska murije... Inace, realnost je da je taj nered bio jedan od vecih na nasoj sceni, kao i onaj kad su Hz napali Ultrase kod Zetre ili kad su Lešinari napali Manijake u Oborcima. Samo sad nakon vise od 10 godina daviti tu temu nema smisla.
Neki Robovi su dobili pred zadnju tekmu u Zenici kod zeljeznicke stanice od Hz i to je cinjenica, nasli se u datom trenutku u manjem broju i to se desilo. To je poraz Robije bez obzira sto su bile manje brojke, posebno sto se desio u Zenici. Nekad se takve stvari nisu desavale, ali tim momcima koji su stali na crtu svaka cast. O tom sam ranije pricao, kad stanes na crtu, dao ili dobio, ide ti respekt. Inace isto tako, vasih je zaglavilo na evropskoj tekmi u Zenici, posebno preko puta zapada kod kafica gdje ih je rastjerana gomila i opustosena terasa tih koji su se nasli u datom trenutku. To je bilo prije kortea gdje su momci odradili finu akciju, a taj dan je bilo jos toga. Nije se bas pisalo o tom, ali generalno to je tako nekad das, nekad dobijes. Zelis biti objektivan onda nema izgovora, treba reci kako jest.
Inace, Grey5 o kakvoj "prvoj akciji" ti pricas, jesi li svjestan sta pises? Ovakvu pricu mogu ocekivati samo od nekog ko se tek poceo loziti na tribinu, ali ne od nekog ko je ozbiljan i ko duze prati desavanja na sceni.
Evo tebi kontrapitanje. Smatras li ti da trebamo biti ugaseni?Lecler je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:27Zar vi niste ugašeni?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:21Kako vi hordas dižete sebe upm lijepe materevi ste fenomeni ove maleni jadne navijače scene.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, nedimmmm1337, ristagrad, Serha i 32 gosta.