Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

DamirT
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la DamirT » 30 nov 2020, 10:44

Zip je napisao/la:
30 nov 2020, 10:41
Nurkic je sad angazovao jos kojeg dobrog pisca da mu pripremi kakav stih na odgovor...

Bit ce mu potrebno da odgovori na ovo...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 nov 2020, 10:45

PointBlank je napisao/la:
30 nov 2020, 10:14
Drape je napisao/la:
30 nov 2020, 09:47
Od svih ovdje najviše si ti ostavio utisak kao neki priglupi Bošnjo.
Glavna karakteristika priglupog bosnje jest da brani neodbranjivo, znaci izvoli prihvatiti titulu.
Kad znaš da si najbolji, da predvodiš generaciju, onda se ističeš kao lider i ideš prvi.
Ti stvarno misliš da se s klubom ne može napraviti dogovor, uostalom rekai je da mu Portland ne pravi probleme.. Ili jednostavno neće da riskira millione.. nije na mjesecu ako je u NBA, de bgt.
Koji je to NBA igrač u ovom prozoru napravio dogovor sa klubom i zaigrao za reprezentaciju? Prozivaš neke priglupe Bošnje a ostavljaš utisak daleko najgluplje osobe na temi.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 nov 2020, 10:46

Chapman1886 je napisao/la:
30 nov 2020, 10:44
ako se patriotizam mjeri po prelijetanju sa budžeta na budžeta ne prezentovanju države nam po svijetu onda zaista većeg od konjakovića nema i ja apsolutno razumijem argumente na njegovoj strani!
Tema nije Elmedin Konakovic ovdje trolleru. Dakle, nebitan je Konakovic, koliko god ti pokušao izvlačiti neke 'fakte' i dalje je tema Jusuf Nurkic. Daj nam postavi majicu i deklaraciju patriotizma, nismo dobro vidjeli.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 nov 2020, 10:46, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 10:46

klonjaković opet zaposjeo ba budžet kantona sarajevo,patriot :tokralju: :tokralju:
Drape je napisao/la:
30 nov 2020, 10:45
PointBlank je napisao/la:
30 nov 2020, 10:14
Drape je napisao/la:
30 nov 2020, 09:47
Od svih ovdje najviše si ti ostavio utisak kao neki priglupi Bošnjo.
Glavna karakteristika priglupog bosnje jest da brani neodbranjivo, znaci izvoli prihvatiti titulu.
Kad znaš da si najbolji, da predvodiš generaciju, onda se ističeš kao lider i ideš prvi.
Ti stvarno misliš da se s klubom ne može napraviti dogovor, uostalom rekai je da mu Portland ne pravi probleme.. Ili jednostavno neće da riskira millione.. nije na mjesecu ako je u NBA, de bgt.
Koji je to NBA igrač u ovom prozoru napravio dogovor sa klubom i zaigrao za reprezentaciju? Prozivaš neke priglupe Bošnje a ostavljaš utisak daleko najgluplje osobe na temi.
ja ga isto to pitao gore on neke nebitne gluposti kao argumentaciju iznosi,nemaju ljudi pojma samo ko agenti spavči slušaju šta im lideri i patriote sa budžeta kažu
Samo Sloboda | COYG

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 30 nov 2020, 10:46

Dino Konaković će razjebati i ovu ekipu ako mu se ne kaže da prestane i da se posveti poslu kojim se bavi.
Kako ima obraza pričati o košarci? Hejj, grobar bivšeg prvaka Evrope priča o poštenju, pa ovo nema nigdje sem u Bosni. Nigdje!
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 10:47

U moru svega....
Prije nego što se okomio na Kanton, Dino "spasilac" je u dugovima ostavio prvaka Evrope
- Ne postoji legalan način da se problem riješi - izjavili su u novembru 2016. u obraćanju novinarima čelni ljudi Košarkaškog kluba Bosna-Royal Almir Bradić i Damir Krupalija zbog nemogućnosti da na zakonit način isplate skoro 180.000 maraka dugovanja prema bivšem igraču Nikoli Vučuroviću.

Slučaj "Vučurović"
No, Bradić i Krupalija grdno su se prevarili, jer je na scenu stupio “spasilac”. Elmedin Konaković isukao je potrebni novac i, u stilu Supermena, napravio, naizgled, još jedno dobro djelo.

Naravno, “spasilac” Konaković nije dao novac iz svog džepa nego je iz budžeta Kantona Sarajevo omogućio jednom klubu (KK Royal) da vraća dugove drugog pravnog subjekta (KK Bosna) prema igraču koji nikad nije igrao za klub kome je uplaćen novac!?

Da li baš slučajno, dobrotvor Konaković, spašavajući Bosnu, spašavao je i svoje prijatelje i kumove, kojima je rješenje slučaja "Vučurović" otvorilo vrata kluba i dalo novu šansu da se poigravaju sudbinom prvaka Evrope, opet preko grbače građana Sarajeva.

I dobro su se poigrali, pod njihovim znalačkim rukovođenjem KK Bosna-Royal potonuo je u drugu ligu, potukavši, vjerovatno, sve rekorde prema broju poraza i promijenjenih igrača u sezoni...

Negativno mišljenje
Staze propasti slavnih, ali i milionskim dugovima uništenih "Studenata", čije ime i grb danas žive samo zahvaljujući tome što su ustupljeni drugom klubu (KK Royal), prethodno im je tabao i sam Konaković, u funkciji direktora KK Bosna od maja 2003. do decembra 2007. godine.

- Prema našem mišljenju, finansijska pozicija Udruženja KK Bosna nije predstavljena objektivno i realno. Naše mišljenje u vezi sa poslovanjem Udruženja je negativno - navodi se u svih deset godišnjih revizija poslovanja KK Bosna od 2004. do 2013., od toga skoro polovina za period u kojem je klub vodio Konaković.

Lider minorne stranke Narod i pravda usavršavao se i u "Sport Centru", firmi koja je, također, ostavila velike dugove, prije nego što se bacio u akciju u Kantonu, koristeći budžetski novac da namiruje sebi podobne pojedince i institucije.

Veze s Turističkom zajednicom
Na svjetlost dana u septembru 2018. isplivao je bizaran dokument u kojem se vidi da je Turistička zajednica KS 5. marta te godine finansijski podržala KK Bosna-Royal, kako piše u odluci, za kupovinu aviokarti u takmičenju u ABA 2 ligi u iznosu od 5.134 KM.

Bilo je nejasno za koje aviokarte Turistička zajednica izdvaja novac, jer sarajevski klub u sezoni 2017/2018. ni na jedno gostovanje u regionalnoj ABA 2 ligi nije putovao avionom. Odluku je potpisao tadašnji predsjednik TZ Nermin Muzur, kadar Konakovićeve stranke, a Royalom su "drmali" Konakovićevi kumovi i prijatelji.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 nov 2020, 10:48

Zip je napisao/la:
30 nov 2020, 10:31
Bosnji stavi nesta za rat, neku majicu i oni sami na koljena padaju i puse qurac bez bilo kakvih dodatnih pitanja. :rol:
bas :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 10:48

Jackk je napisao/la:
30 nov 2020, 10:46
Dino Konaković će razjebati i ovu ekipu ako mu se ne kaže da prestane i da se posveti poslu kojim se bavi.
Kako ima obraza pričati o košarci? Hejj, grobar bivšeg prvaka Evrope priča o poštenju, pa ovo nema nigdje sem u Bosni. Nigdje!
taj šta takne upropaštava!hitno ga udaljiti od reprezentacije,taman smo se oporavili do njegovog divljanja u tom sportu i odma se javio čim je novi uspjeh stigao,nećeš lopove!
Samo Sloboda | COYG

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 10:50

Meni je žao Juke pravo , vidi se da je momčina prava .
Ali mi je nevjerovatna činjenica koliko vjeruje Enesu Trnovčeviću , razumijem kad je bio mlađi međutim ovo što sad radi je katastrofa...

Svi ovdje koji brane Juku neka guglaju ko je Enes Trnovčević , pa onda neka dođu i nastave pisati .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 10:52

TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 10:47
U moru svega....
Prije nego što se okomio na Kanton, Dino "spasilac" je u dugovima ostavio prvaka Evrope
- Ne postoji legalan način da se problem riješi - izjavili su u novembru 2016. u obraćanju novinarima čelni ljudi Košarkaškog kluba Bosna-Royal Almir Bradić i Damir Krupalija zbog nemogućnosti da na zakonit način isplate skoro 180.000 maraka dugovanja prema bivšem igraču Nikoli Vučuroviću.

Slučaj "Vučurović"
No, Bradić i Krupalija grdno su se prevarili, jer je na scenu stupio “spasilac”. Elmedin Konaković isukao je potrebni novac i, u stilu Supermena, napravio, naizgled, još jedno dobro djelo.

Naravno, “spasilac” Konaković nije dao novac iz svog džepa nego je iz budžeta Kantona Sarajevo omogućio jednom klubu (KK Royal) da vraća dugove drugog pravnog subjekta (KK Bosna) prema igraču koji nikad nije igrao za klub kome je uplaćen novac!?

Da li baš slučajno, dobrotvor Konaković, spašavajući Bosnu, spašavao je i svoje prijatelje i kumove, kojima je rješenje slučaja "Vučurović" otvorilo vrata kluba i dalo novu šansu da se poigravaju sudbinom prvaka Evrope, opet preko grbače građana Sarajeva.

I dobro su se poigrali, pod njihovim znalačkim rukovođenjem KK Bosna-Royal potonuo je u drugu ligu, potukavši, vjerovatno, sve rekorde prema broju poraza i promijenjenih igrača u sezoni...

Negativno mišljenje
Staze propasti slavnih, ali i milionskim dugovima uništenih "Studenata", čije ime i grb danas žive samo zahvaljujući tome što su ustupljeni drugom klubu (KK Royal), prethodno im je tabao i sam Konaković, u funkciji direktora KK Bosna od maja 2003. do decembra 2007. godine.

- Prema našem mišljenju, finansijska pozicija Udruženja KK Bosna nije predstavljena objektivno i realno. Naše mišljenje u vezi sa poslovanjem Udruženja je negativno - navodi se u svih deset godišnjih revizija poslovanja KK Bosna od 2004. do 2013., od toga skoro polovina za period u kojem je klub vodio Konaković.

Lider minorne stranke Narod i pravda usavršavao se i u "Sport Centru", firmi koja je, također, ostavila velike dugove, prije nego što se bacio u akciju u Kantonu, koristeći budžetski novac da namiruje sebi podobne pojedince i institucije.

Veze s Turističkom zajednicom
Na svjetlost dana u septembru 2018. isplivao je bizaran dokument u kojem se vidi da je Turistička zajednica KS 5. marta te godine finansijski podržala KK Bosna-Royal, kako piše u odluci, za kupovinu aviokarti u takmičenju u ABA 2 ligi u iznosu od 5.134 KM.

Bilo je nejasno za koje aviokarte Turistička zajednica izdvaja novac, jer sarajevski klub u sezoni 2017/2018. ni na jedno gostovanje u regionalnoj ABA 2 ligi nije putovao avionom. Odluku je potpisao tadašnji predsjednik TZ Nermin Muzur, kadar Konakovićeve stranke, a Royalom su "drmali" Konakovićevi kumovi i prijatelji.
Čiji je tekst i kad je napisano ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 10:52

bombaysaphire je napisao/la:
30 nov 2020, 10:50
Ali mi je nevjerovatna činjenica koliko vjeruje Enesu Trnovčeviću , razumijem kad je bio mlađi međutim ovo što sad radi je katastrofa...

Svi ovdje koji brane Juku neka guglaju ko je Enes Trnovčević , pa onda neka dođu i nastave pisati .
Neka i ukucaju "KK Bosna Konakovic".

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 10:53

Pogba je napisao/la:
30 nov 2020, 10:46
30 nov 2020, 10:44
ako se patriotizam mjeri po prelijetanju sa budžeta na budžeta ne prezentovanju države nam po svijetu onda zaista većeg od konjakovića nema i ja apsolutno razumijem argumente na njegovoj strani!
Tema nije Elmedin Konakovic ovdje trolleru. Dakle, nebitan je Konakovic, koliko god ti pokušao izvlačiti neke 'fakte' i dalje je tema Jusuf Nurkic. Daj nam postavi majicu i deklaraciju patriotizma, nismo dobro vidjeli.
da tema je jusuf nurkić kojeg agresor na bh košarku elmedin konaković proziva,to ti je isto ko što ti mene prozivaš kako sam trol a zapravo ti si jeidni trol koji ide sa teme na temu vučeći ih u of topik
Samo Sloboda | COYG

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 10:54

TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 10:52

Ti mi baš trebaš. Ostavi se Dine , pišem o Juki .
Vidim da si baš upućen , pa de nam malo napiši šta znaš o Enesu Trnovčeviću .

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 10:55

Čiji je tekst i kad je napisano ?
Avaz, prije 10 mjeseci.

Zar je bitno ko pise kad je ovo istina ?

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 10:56

https://hayat.ba/sve-afere-dine-konakov ... ma/105262/

za sve one koji nisu upoznati sa ovim smećarom koji proziva NURKA
Samo Sloboda | COYG

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 10:57

30 nov 2020, 10:54
TheChief je napisao/la:

Kakve veze ima Enes s ovim ?

Za vrijeme Dinine vladavine Bosnom igraci su dobivali 50-60% iznosa "prave" plate. Ko je razliku kupio ?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 nov 2020, 10:58

30 nov 2020, 10:56
https://hayat.ba/sve-afere-dine-konakov ... ma/105262/

za sve one koji nisu upoznati sa ovim smećarom koji proziva NURKA
wowwww,hayat objavio afere Konakovica,bas SDA portal to objavio auuuuuuuuuuuuuu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 10:58

ko da je bitno kad je sve istina
Samo Sloboda | COYG

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 11:00

TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 10:57
30 nov 2020, 10:54
TheChief je napisao/la:

Kakve veze ima Enes s ovim ?

Za vrijeme Dinine vladavine Bosnom igraci su dobivali 50-60% iznosa "prave" plate. Ko je razliku kupio ?
Ja sam te nešto zamolio , ako nije problem napiši .
Kako nema , lik otkrio Nurkića i svaki njegov sljedeći korak je on odlučivao.
Još jednom bih te zamolio jer znam da si upućen, da napišeš ko je Enes Trnovčević .

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 30 nov 2020, 11:06

Enes Trnovcevic je najvece zlo koje je snaslo BH kosarku, u historiji. Gori je od cunamija i kuge zajedno, gori od kovida. Debeli slatkorjecivi mesetar koji je desetine mladih momaka odveo odavde i nagovorio ih da uzmu druga sportska drzavljanstva, najvise u korist slovenaca.

Harun Mahmutovic je nesto manje zlo, Konakovic takodjer, ali ovo gofno od covjeka je osoba koja bi iz svake normalne i logicne drzave odavno bila protjerana za stetu koju je nanosio ovdasnjem sportu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.