Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Koji je to NBA igrač u ovom prozoru napravio dogovor sa klubom i zaigrao za reprezentaciju? Prozivaš neke priglupe Bošnje a ostavljaš utisak daleko najgluplje osobe na temi.PointBlank je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:14Glavna karakteristika priglupog bosnje jest da brani neodbranjivo, znaci izvoli prihvatiti titulu.
Kad znaš da si najbolji, da predvodiš generaciju, onda se ističeš kao lider i ideš prvi.
Ti stvarno misliš da se s klubom ne može napraviti dogovor, uostalom rekai je da mu Portland ne pravi probleme.. Ili jednostavno neće da riskira millione.. nije na mjesecu ako je u NBA, de bgt.
Tema nije Elmedin Konakovic ovdje trolleru. Dakle, nebitan je Konakovic, koliko god ti pokušao izvlačiti neke 'fakte' i dalje je tema Jusuf Nurkic. Daj nam postavi majicu i deklaraciju patriotizma, nismo dobro vidjeli.Chapman1886 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:44ako se patriotizam mjeri po prelijetanju sa budžeta na budžeta ne prezentovanju države nam po svijetu onda zaista većeg od konjakovića nema i ja apsolutno razumijem argumente na njegovoj strani!
ja ga isto to pitao gore on neke nebitne gluposti kao argumentaciju iznosi,nemaju ljudi pojma samo ko agenti spavči slušaju šta im lideri i patriote sa budžeta kažuDrape je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:45Koji je to NBA igrač u ovom prozoru napravio dogovor sa klubom i zaigrao za reprezentaciju? Prozivaš neke priglupe Bošnje a ostavljaš utisak daleko najgluplje osobe na temi.PointBlank je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:14Glavna karakteristika priglupog bosnje jest da brani neodbranjivo, znaci izvoli prihvatiti titulu.
Kad znaš da si najbolji, da predvodiš generaciju, onda se ističeš kao lider i ideš prvi.
Ti stvarno misliš da se s klubom ne može napraviti dogovor, uostalom rekai je da mu Portland ne pravi probleme.. Ili jednostavno neće da riskira millione.. nije na mjesecu ako je u NBA, de bgt.
- Ne postoji legalan način da se problem riješi - izjavili su u novembru 2016. u obraćanju novinarima čelni ljudi Košarkaškog kluba Bosna-Royal Almir Bradić i Damir Krupalija zbog nemogućnosti da na zakonit način isplate skoro 180.000 maraka dugovanja prema bivšem igraču Nikoli Vučuroviću.Prije nego što se okomio na Kanton, Dino "spasilac" je u dugovima ostavio prvaka Evrope
bas
taj šta takne upropaštava!hitno ga udaljiti od reprezentacije,taman smo se oporavili do njegovog divljanja u tom sportu i odma se javio čim je novi uspjeh stigao,nećeš lopove!
Čiji je tekst i kad je napisano ?TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:47U moru svega....
- Ne postoji legalan način da se problem riješi - izjavili su u novembru 2016. u obraćanju novinarima čelni ljudi Košarkaškog kluba Bosna-Royal Almir Bradić i Damir Krupalija zbog nemogućnosti da na zakonit način isplate skoro 180.000 maraka dugovanja prema bivšem igraču Nikoli Vučuroviću.Prije nego što se okomio na Kanton, Dino "spasilac" je u dugovima ostavio prvaka Evrope
Slučaj "Vučurović"
No, Bradić i Krupalija grdno su se prevarili, jer je na scenu stupio “spasilac”. Elmedin Konaković isukao je potrebni novac i, u stilu Supermena, napravio, naizgled, još jedno dobro djelo.
Naravno, “spasilac” Konaković nije dao novac iz svog džepa nego je iz budžeta Kantona Sarajevo omogućio jednom klubu (KK Royal) da vraća dugove drugog pravnog subjekta (KK Bosna) prema igraču koji nikad nije igrao za klub kome je uplaćen novac!?
Da li baš slučajno, dobrotvor Konaković, spašavajući Bosnu, spašavao je i svoje prijatelje i kumove, kojima je rješenje slučaja "Vučurović" otvorilo vrata kluba i dalo novu šansu da se poigravaju sudbinom prvaka Evrope, opet preko grbače građana Sarajeva.
I dobro su se poigrali, pod njihovim znalačkim rukovođenjem KK Bosna-Royal potonuo je u drugu ligu, potukavši, vjerovatno, sve rekorde prema broju poraza i promijenjenih igrača u sezoni...
Negativno mišljenje
Staze propasti slavnih, ali i milionskim dugovima uništenih "Studenata", čije ime i grb danas žive samo zahvaljujući tome što su ustupljeni drugom klubu (KK Royal), prethodno im je tabao i sam Konaković, u funkciji direktora KK Bosna od maja 2003. do decembra 2007. godine.
- Prema našem mišljenju, finansijska pozicija Udruženja KK Bosna nije predstavljena objektivno i realno. Naše mišljenje u vezi sa poslovanjem Udruženja je negativno - navodi se u svih deset godišnjih revizija poslovanja KK Bosna od 2004. do 2013., od toga skoro polovina za period u kojem je klub vodio Konaković.
Lider minorne stranke Narod i pravda usavršavao se i u "Sport Centru", firmi koja je, također, ostavila velike dugove, prije nego što se bacio u akciju u Kantonu, koristeći budžetski novac da namiruje sebi podobne pojedince i institucije.
Veze s Turističkom zajednicom
Na svjetlost dana u septembru 2018. isplivao je bizaran dokument u kojem se vidi da je Turistička zajednica KS 5. marta te godine finansijski podržala KK Bosna-Royal, kako piše u odluci, za kupovinu aviokarti u takmičenju u ABA 2 ligi u iznosu od 5.134 KM.
Bilo je nejasno za koje aviokarte Turistička zajednica izdvaja novac, jer sarajevski klub u sezoni 2017/2018. ni na jedno gostovanje u regionalnoj ABA 2 ligi nije putovao avionom. Odluku je potpisao tadašnji predsjednik TZ Nermin Muzur, kadar Konakovićeve stranke, a Royalom su "drmali" Konakovićevi kumovi i prijatelji.
Neka i ukucaju "KK Bosna Konakovic".bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:50Meni je žao Juke pravo , vidi se da je momčina prava .
Ali mi je nevjerovatna činjenica koliko vjeruje Enesu Trnovčeviću , razumijem kad je bio mlađi međutim ovo što sad radi je katastrofa...
Svi ovdje koji brane Juku neka guglaju ko je Enes Trnovčević , pa onda neka dođu i nastave pisati .
da tema je jusuf nurkić kojeg agresor na bh košarku elmedin konaković proziva,to ti je isto ko što ti mene prozivaš kako sam trol a zapravo ti si jeidni trol koji ide sa teme na temu vučeći ih u of topikPogba je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:46Tema nije Elmedin Konakovic ovdje trolleru. Dakle, nebitan je Konakovic, koliko god ti pokušao izvlačiti neke 'fakte' i dalje je tema Jusuf Nurkic. Daj nam postavi majicu i deklaraciju patriotizma, nismo dobro vidjeli.Chapman1886 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:44ako se patriotizam mjeri po prelijetanju sa budžeta na budžeta ne prezentovanju države nam po svijetu onda zaista većeg od konjakovića nema i ja apsolutno razumijem argumente na njegovoj strani!
Ti mi baš trebaš. Ostavi se Dine , pišem o Juki .TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:52Neka i ukucaju "KK Bosna Konakovic".bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:50Meni je žao Juke pravo , vidi se da je momčina prava .
Ali mi je nevjerovatna činjenica koliko vjeruje Enesu Trnovčeviću , razumijem kad je bio mlađi međutim ovo što sad radi je katastrofa...
Svi ovdje koji brane Juku neka guglaju ko je Enes Trnovčević , pa onda neka dođu i nastave pisati .
Avaz, prije 10 mjeseci.
Kakve veze ima Enes s ovim ?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:54Ti mi baš trebaš. Ostavi se Dine , pišem o Juki .TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:52Neka i ukucaju "KK Bosna Konakovic".bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:50Meni je žao Juke pravo , vidi se da je momčina prava .
Vidim da si baš upućen , pa de nam malo napiši šta znaš o Enesu Trnovčeviću .
wowwww,hayat objavio afere Konakovica,bas SDA portal to objavio auuuuuuuuuuuuuuChapman1886 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:56https://hayat.ba/sve-afere-dine-konakov ... ma/105262/
za sve one koji nisu upoznati sa ovim smećarom koji proziva NURKA
Ja sam te nešto zamolio , ako nije problem napiši .TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:57Kakve veze ima Enes s ovim ?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 10:54Ti mi baš trebaš. Ostavi se Dine , pišem o Juki .
Vidim da si baš upućen , pa de nam malo napiši šta znaš o Enesu Trnovčeviću .
Za vrijeme Dinine vladavine Bosnom igraci su dobivali 50-60% iznosa "prave" plate. Ko je razliku kupio ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.