Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

TheChief
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 12:23

Pozdrav za Dinu i ekipu.

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2020, 12:24

Beduin je napisao/la:
30 nov 2020, 12:18
On topic:
A sto @Bombay kaze - istina je uvijek negdje na pola puta i normalno da cemo se radovati svakom Jukinom uspjehu, a narocito ako bude igrao za repku na Euro2022.
Ovdje istina nije na pola puta, Dino je napisao činjenice, datume, statistiku, dakle fakte. Argumenti druge strane su SDA, politika i priča koju pričaju Dinini politički protivnici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2020, 12:26

bombaysaphire je napisao/la:
30 nov 2020, 12:08
Virto yebo li te Veseli :rol: :rol: :rol:

Što te nema na chatu tebra ?
Ma nerviram se na Željinoj temi, pa je bolje da me nemana forumu. :mrgreen: Šalim se, obaveze me prisitnu pa uglavnom čitam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 nov 2020, 12:28

Naravno da nije 9 godina u pitanju jer 2014. je bio MVP na U-20 eurobasketu B divizije, pritom kao neko ko je izabran u 1. rundi NBA drafta. Vjerovatno jedini NBA igrač ikada koji je igrao na nekom takmičenju B divizije za svoju domovinu.

Smiješna je to prozivka kada se okolnosti uzmu u obzir. NBA igrači ne igraju kvalifikacije zadnjih nekoliko godina jednostavno jer se termini kvalifikacija poklapaju sa NBA sezonom, a mi Eurobasketa nismo vidjeli od 2015. Tada je prvenstvo propustio zbog operacije koljena. Ljeta 2016 je zaigrao i u kvalifikacijama (ljetni termin),a odtad su kvalifikacije UVIJEK bile uporedo sa NBA pripremama/sezonom. 2019. je na proljeće slomio nogu, a nakon oporavka i prve prilike da zaigra desio se COVID i ova zabrana od strane NBA. Tako da, sendvić botovi, popustite nas malo.

Sve u svemu, gadi mi se priča i Jusufova i Dinina, posebno kad u obzir uzmemo da bacaju sjenu na naše sjajne momke.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 30 nov 2020, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 12:29

što je najgpre Bosnian BEast je to izjavio usputno kroz jednu rečenicu na emisiji,minorno,međutim ovaj objavljuje eseje i romane pune LAŽI I PODVALA danima već kako bi sabrao što je više moguće političkih poena SRAMOTA
Samo Sloboda | COYG

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 12:30

Clutch je napisao/la:
30 nov 2020, 12:28
Naravno da nije 9 godina u pitanju jer 2014. je bio MVP na U-20 eurobasketu B divizije, kao neko ko je izabran u 1. rundi NBA drafta. Vjerovatno jedini NBA igrač ikada koji je igrao na nekom takmičenju B divizije za svoju domovinu.

Smiješna je to prozivka kada se okolnosti uzmu u obzir. NBA igrači ne igraju kvalifikacije zadnjih nekoliko godina jednostavno jer se termini kvalifikacija poklapaju sa NBA sezonom, a mi Eurobasketa nismo vidjeli od 2015. Tada je prvenstvo propustio zbog operacije koljena. Ljeta 2016 je zaigrao i u kvalifikacijama (ljetni termin),a odtad su kvalifikacije UVIJEK bile uporedo sa NBA pripremama/sezonom. 2019. je na proljeće slomio nogu, a nakon oporavka i prve prilike da zaigra desio se COVID i ova zabrana od strane NBA. Tako da, sendvić botovi, popustite nas malo.

Sve u svemu, gadi mi se priča i Jusufova i Dinina, posebno kad u obzir uzmemo da bacaju sjenu na naše sjajne momke.
Tako je Klače :thumbup:

Tornike TOKO Shengelia samo ću ti to reći :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 30 nov 2020, 12:30

Beduin je napisao/la:

Isto tako ako si na forumu ne znaci da trebas svoje ruralne, stocarske manire raspirati i ovdje. Ako metaforicki prokomentarisem nekog kosarkasa ili Dinokia, samo seljacic rumeni poput tebe ce forumasu replicirati da ga je neko popisao. Uhvati se rumenko sisanja ovaca, ako vec te tradicionalne manire ne mozes potisnuti negdje u stalu odakle i tipkas. :wave:

On topic:
A sto @Bombay kaze - istina je uvijek negdje na pola puta i normalno da cemo se radovati svakom Jukinom uspjehu, a narocito ako bude igrao za repku na Euro2022.
Zasto si ti onda pisao da je Dino popisao Juku i velikim slovima naglasavao '9 utakmica za 9 godina', kad je to cista laz?

Nasa reprezentacija je u zadnje 4 i po godine odigrala ravno 16 zvanicnih utakmica (+6 u onim predkvalifikacijama, kad se recimo ni velikani poput Polutka i Karahodzica nisu htjeli odazvati). Nurkic nijednu od tih utakmica nije mogao igrati, a odazvao se Repesi i odigrao one dvije kad nba igraci uglavnom nisu igrali u tom prozoru. Prije toga su bile one kvalifikacije koje je Jusuf uredno odigrao, a pamtimo ih po rasulu, po Mirzinom samaru u Mejdanu i po Buzinom lomu noge u Svedskoj. Jos prije toga je Nurkic imao onu tesku povredu kad nije igrao ni u klubu, a mi smo tad igrali ono prvenstvo s Ivanovicem na celu, koje je i Mirza propustio zbog bolesti. To je taj period od nekih 6 godina u kojem se Nurkic vodi kao seniorski reprezentativac, a nikako 9 kako je Konakovic napisao.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 30 nov 2020, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 12:31

koliko je konjaković odigrao utakmica za reprezentaciju u zadnjih 9 godina?kad ćemo se već lupati lažnim nepostojećim i reetardiranim "argumentima" da idemo do kraja
Samo Sloboda | COYG

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 nov 2020, 12:35

30 nov 2020, 12:23
Unofficialpage je napisao/la:
30 nov 2020, 12:17
Mi kao narod nismo zaslužili ni Juku, ni Musu ni Mirzu ni Džeku ni Pjanića ni Damira niti jednog vrhunskog sportistu. U sekundi sve zaboravimo i popljujemo odmah na najgori mogući način. Da Juka neke stvari ne treba reći to je tačno, kao što nisam bio ni onda na strani Juke tako nisam ni danas jer nije trebao imena spominjati. Ali ne pada mi napamet da pljujem po Juki, vrhunski igrač i čovjek i sad mu spočitavati što je igrao samo 9 utakmica je malo ružno. Nije ni mogao igrati, ne može izmišljati utakmice. Hajmo ne biti ni na jednoj strani već da budemo na sredini. Ja prvi ne simpatišem Konakovića ali ako nešto nije tačno nije tačno ali to ne znači da ću svim silama biti protiv Juke. :bih:
Šta se ti javljaš lažni SDA botu ???
Sad ti ne valja Konaković :rol: :rol: :rol:

Đe si sinoć kada reprezentacija igra , da pohvališ ? Imaš minus od mene , prvi pazi se :kafa:
Razočarao si me kao navijača.
A ko komunista? :kafa: Prvi put da gledamo meč a da ne strahujemo za pobjedu mada malo predkraj ali opet sam bio siguran u pobjedu. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 12:44

30 nov 2020, 12:35
30 nov 2020, 12:17
Mi kao narod nismo zaslužili ni Juku, ni Musu ni Mirzu ni Džeku ni Pjanića ni Damira niti jednog vrhunskog sportistu. U sekundi sve zaboravimo i popljujemo odmah na najgori mogući način. Da Juka neke stvari ne treba reći to je tačno, kao što nisam bio ni onda na strani Juke tako nisam ni danas jer nije trebao imena spominjati. Ali ne pada mi napamet da pljujem po Juki, vrhunski igrač i čovjek i sad mu spočitavati što je igrao samo 9 utakmica je malo ružno. Nije ni mogao igrati, ne može izmišljati utakmice. Hajmo ne biti ni na jednoj strani već da budemo na sredini. Ja prvi ne simpatišem Konakovića ali ako nešto nije tačno nije tačno ali to ne znači da ću svim silama biti protiv Juke. :bih:

Đe si sinoć kada reprezentacija igra , da pohvališ ? Imaš minus od mene , prvi pazi se :kafa:
A ko komunista? :kafa: Prvi put da gledamo meč a da ne strahujemo za pobjedu mada malo predkraj ali opet sam bio siguran u pobjedu. :mrgreen:
29 nov 2020, 21:38
Znači ovo je historijska utakmica, znači nema ništa od pobjede jer kad smo to mi dobili neku historijski meč. :lol:
Ubuduće molim samo za optimizam.
Vidiš kako sve ide nabolje kako je SDA izgubila :rol:
Dobili smo historijski meč :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 12:48

30 nov 2020, 12:44

Znači ovo je historijska utakmica, znači nema ništa od pobjede jer kad smo to mi dobili neku historijski meč. :lol:
Cuj izgubila. :D

slika

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 12:53

TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 12:48

slika

slika

Oprostite mi moju ružnu prošlost - Elmedin Konaković

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 12:55

30 nov 2020, 12:53
TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 12:48

slika
slika

Oprostite mi moju ružnu prošlost - Elmedin Konaković
Mora on jos 12 godina biti van SDA da se to iznivelise. Doduse sad je iskusan igrac. :D

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 nov 2020, 12:59

slika

Kada je mogao Mustafa Vladimir može i Elmedin Dino .
Očekujem nešto slično.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 13:07

Prije 8 godina

slika

Prije 6 godina

slika

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 30 nov 2020, 13:09

dino je hinjski izvukao ovo 9 nastupa u 9 godina. ne znam gdje nadje 9 godina ali eto. nije juka imao jednu ooeraciju, zna to dino dobro...glasao sam za njega ali ovo mu ne treba.
to da je juka pobjego u zagreb je samo proceduralna formalnos jer je cinjenica da nije mogao ugrati ni mjesecima poslije pa bi opet bio na 9 nastupa..sta mu vrijedi da ga pregleda nas doktor, isto bi bilo stanje na terenu.

juka grijesi jer je dozvolio da ga instrumentalizuje sda bagra,znajuci koliko je kivan na tu famoznu probu u bosni. moj juka, izvuci glavu iz pijeska i nedozvoli da te dusmani bosne uvlace u njihov rat s NiPom. zar zaista zelis biti na istoj strani s onima koji su izmedju ostalog krali na respiratorima?? s najvecim talogom bosnjackog naroda kojima sport nije ni medju 100 prioriteta??

a na terenu za dvije godine, na euru, zacepi gubicu i najvecim kriticarima

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 13:09

stvarno je smiješno držati i u istoj ravni govoriti o konjakoviću koji ništa pozitivno nije uradio za košarku već samo demontaže kriminal utaja i gašenje društava i kluba sa jednom veličinom kao što je BOSNIAN BEAST JUSUF NURKIĆ :bih:
Samo Sloboda | COYG

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 nov 2020, 13:15

Previše se ovdje uvlači neka politčka dimenzija, ovi zeleni termiti i ovdje udarili po Dini, izgleda da ih pravo žulja, duboko im ga je zavukao :rol:
Činjenice su sljedeće: Juka prozvao Dinu da ga nije želio u KK Bosni. Juka u Bosnu došao 2008. godine. Dino Bosnu napustio 2007. godine. Juka nije upravu, kraj priče. Drugo je pitanje zašto je ovo Juka uopće rekao 13 godina posle, i zašto se Dino uopće u svom odgovoru bavio koliko je igrao, smatram da nije trebao, dovoljno je bilo reći nisam bio te godine u klubu kada si bio tu, dakle lagao si javnost.

Iako nisam neki simpatizer samog Dine, muka je više čitati koliko ga napadaju za razne malverzacije, kriminal ovo ono a nigdje bar neki papir da izađe u javnost pa da se vidi, barem neka indicija pa da čovjek kaže vidi možda tu ima nešto. Evo za fakultet, pa to da je tačno sda bi davno objavila njegov index ili neki drugi papir koji dazuje kako je završio fakultet.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 nov 2020, 13:24

Virtu4l je napisao/la:
30 nov 2020, 12:24
Beduin je napisao/la:
On topic:
Ovdje istina nije na pola puta, Dino je napisao činjenice, datume, statistiku, dakle fakte. Argumenti druge strane su SDA, politika i priča koju pričaju Dinini politički protivnici.
Napisao si poentu i sustinu. Jedni napadaju cinjenicama Nurkica 9/9 a drugi brane SDA napadajuci Dinu. Jos cu samo dodati, u vrijeme kad je Juka napadao Dinu na drzavnoj telviziji, njegove kolege krvave za sveti dres?? Zasto Jusufe to tako? Jel Dirk tako radio sa Njemackom.
A botovi izlaze nakon 16.11.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 30 nov 2020, 13:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.