Devet utakmica jeste malo kad skontas koji period je prosao, a ja sam ti evo u ovom prethodnom postu obrazlozio zasto nije moglo biti vise. Okolnosti su bile takve kakve jesu i on jednostavno nije mogao imati vise nastupa za reprezentaciju.Beduin je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:56Zato sam i rekao da je istina tu negdje na pola puta, jer svi znamo da nekad nije lahko doci iz Ameriku i odigrati utakmice, nekad si sprijecen zbog povrede, a nekad jednostavno nemas zelju ili volju doci i odigrati iz subjektivnih razloga. Ali nemojmo osporavati cinjenicu da je 9 utakmica, ipak, malo.
Ja ga zaista gotivim, ali cemu u po nicega prozivanje Dine i Zarka? Pogresna procjena (ne)struke, ni prva ni posljednja, kao i za Ibrahimovica ili za Misimovica u fudbalu, itd... pored ovako dobrih partija nase podmladjene reprezentacije i odlaska na Euro, mi izmislimo problem i razlog za podjele, bas onaj nas mentalitet.
Ili je nesto drugo podstaklo Nurka da isproziva ovu dvojicu, a da nisam upratio?
Slazem se da se bez ikakve potrebe upustio u ta prozivanja, ne treba mu to definitivno. Ne vjerujem ni da ovdje ima neka politicka pozadina, tj. da je Juka simpatizer zelenih i da ga zbog toga proziva, nego je jednostavno odavno na ratnoj s Dinom, Harunom i cijelom tom garniturom saveza.