Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Obećala mu SDA trade kod Lebrona, živio prepošteni hadžija Dino 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Najaci su ovi sto porede Dirka ili Gasola sa Nurkicem.Dirk Nowitzki nikada nije igrao za Njemacku suprotno Nba pravilima/zabranama.Covjek regularno igrao Ep ili Sp u ljetnim terminima Nba pauze kada su igraci potpuno slobodni.Kvalifikacije koje su se podudarale sa sezonom redovno je propustao 98,00,02,04.Po starom sistemu Nurkic je radi povrede propustio samo jedan ciklus kvl. 2014g.(4 utakmice) i Ep 2015 (4 utakmice).
Kvl 2016g. igrao i nakon toga se mijenja sistem kvalifikacija gdje se termini nakaradno mijenjaju i sprijecavaju igranje Nba igraca,i tu je igrao 2 utakmice pod Repesom,jer su terminin dopustali.
Kvl 2016g. igrao i nakon toga se mijenja sistem kvalifikacija gdje se termini nakaradno mijenjaju i sprijecavaju igranje Nba igraca,i tu je igrao 2 utakmice pod Repesom,jer su terminin dopustali.
Stvarno je tužno kako glas neupućenih ljudi uvijek bude najglasniji i sada svi Juku prozivaju zbog neigranja za reprezentaciju. Nevjerovatno. Nemoj nam nikada više ni doći Juka, ne zaslužujemo to.
postoji li zvanican podatak koliko je nurkic odigrao utakmica za reprezentaciju?
Ma nigdje veze samo se bruka i ruši finu atmosferu dan nakon plasmana na EuroBasket. Hajde za Dinu mi nije čudno, Dino je političar, populista, njemu su ove stvari prirodne i ovo je još jedna u moru rasprava gdje on kupi svoje političke poene.
Ali što se tiče Jusufa ne mogu reći koliko sam razočaran njegovim postupcima da se ovako javno prepucava, al' to je naš seljački balkanski mentalitet i ovakve stvari se mogu vidjeti samo u ex-yu državicama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Njemački košarkaški savez je plaćao osiguranje za Dirka .guillermo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:06Najaci su ovi sto porede Dirka ili Gasola sa Nurkicem.Dirk Nowitzki nikada nije igrao za Njemacku suprotno Nba pravilima/zabranama.Covjek regularno igrao Ep ili Sp u ljetnim terminima Nba pauze kada su igraci potpuno slobodni.Kvalifikacije koje su se podudarale sa sezonom redovno je propustao 98,00,02,04.Po starom sistemu Nurkic je radi povrede propustio samo jedan ciklus kvl. 2014g.(4 utakmice) i Ep 2015 (4 utakmice).
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ali najjaci su mi komentari i kako se Nurkicu spočitava naklonost SDA, ako je uopće istina, a Dino bukvalno SDA neuspjeli produkt, koji je krao previše čak i za standarde zelenih.
Obojica se blamiraju i svjesno prave reality show od ove situacije. Jedan dokazani kriminalac, a drugi dokazani napaćeni Bosnjo, koji se dokopao para, pa misli da je pokupio svu pamet i mudrost svijeta.
Obojica se blamiraju i svjesno prave reality show od ove situacije. Jedan dokazani kriminalac, a drugi dokazani napaćeni Bosnjo, koji se dokopao para, pa misli da je pokupio svu pamet i mudrost svijeta.
Počeo se gubiti jer je raskrinkan sa notornom laži u vezi odbijanja i sada okreće priču na stari događaj.
Jusufe, hvataj se lopte.
- Chapman1886
- Kontakt:
Sa prvim dijelom se ne slazem, jer nije dokazani kriminalac, mozda lik koji je preporodio policitcki zivot u bosni, a oko tog drugog si totalno upravu.AshburtonG je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:08Ali najjaci su mi komentari i kako se Nurkicu spočitava naklonost SDA, ako je uopće istina, a Dino bukvalno SDA neuspjeli produkt, koji je krao previše čak i za standarde zelenih.
Max Allegri
Juka je optuzio Konakovica za jednu stvar, a to da je on krivac i njegova procjena da nije dovoljno talentovan. Konakovic mu odgovorio da je to nemoguce, jer kad je poceo trenirati nije uopste bio u klubu.
Sad Juka replicira Konakovicu na sve, osim na ovo zbog cega je krenula cijela rasprava, uz to spominjuci helikoptere, budzet kantona u koji do 2010 vjerovatno nije dosao osim na eskurziju za razredom.
JUKA BOLI NAS K... ZA SVE O CEMU SE RASPRAVLJATE, KAZI SAMO JESI LI SLAGAO DA TE KONAKOVIC OCJENIO NETALENTOVANIM 2008-e? AKO JESI ONDA SE TU SVA PRICA ZAVRSAVA, A DO TAD UZIVAJ UZ CECINE I BAJINE PJESME
Sad Juka replicira Konakovicu na sve, osim na ovo zbog cega je krenula cijela rasprava, uz to spominjuci helikoptere, budzet kantona u koji do 2010 vjerovatno nije dosao osim na eskurziju za razredom.
JUKA BOLI NAS K... ZA SVE O CEMU SE RASPRAVLJATE, KAZI SAMO JESI LI SLAGAO DA TE KONAKOVIC OCJENIO NETALENTOVANIM 2008-e? AKO JESI ONDA SE TU SVA PRICA ZAVRSAVA, A DO TAD UZIVAJ UZ CECINE I BAJINE PJESME
Od svih blamaža koje je imao, ova mu je ubjedljivo najveća
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moram jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa led vas jbo ove trzavice izmedju njih traju jos dok je Dino bio duboko involviran u SDA,al ja sam za da se sa saopstenjima nastavi,nema smisla sad da prestanu,a mogo bi mu Dino nalijepiti i etiketu sda bota da bude jos malo zanimljivije 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dino Konakovic - bot.
Novo zanimanje.
Dosta ih se nakotilo.
Novo zanimanje.
Dosta ih se nakotilo.
e zamisli podržavamo osobu koja je uništila najveći košarkaški kolektiv u državi i bivšeg šampiona europe
još Nurkića nazivaju sda botom
bošnjačka glupost je pregolema
još Nurkića nazivaju sda botom
bošnjačka glupost je pregolema
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Niti hvalim Dinu niti kudim Nurkica ali ko imalo prati politicku situaciju u KS zadnje 2 godine jasno mu je porijeklo i cilj ovog sto Nurkic pise. Posebno je do izrazaja doslo spomenom cuvenog helikoptera.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: ASD, Hrammm1921 i 12 gostiju.