Preskocio Jack jutros kafu i poremetio svima
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jbga brate, vikendom ne radim

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Koji si ti gospodin, ja i sutra idem raditi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nego, jesu li promijenili pravilo oko ruke? Zadnjih par kola se haman pa nista ne svira?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa cini mi se da i vama nisu svirali cist penal po svim zakonima logike, a i sinoc Baily igra otvorenim dlanom loptu, i VAR nije provjeravao ni 10 sekundi. Na pocetku sezone se sve zivo sviralo, a sad mozes uhvatit loptu u ruke i nijek penal izgleda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čudi me da nama nije sviran penal, a da nije sviran ni protiv Uniteda. To je pravilo dugo u igri
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Čist penal za Utd. 

De nam video postavi
Prvo su svirali sve živo. Sad ne sviraju ništa.
Imam osjećaj da ti likovi i dalje ne znaju pravila igre koju navodnu sude.
Ako ono neko veče nije bio penal za Liverpul gdje lik brani rukom loptu koja ide prema golu, namjerno ili ne zar je bitno, onda ja ne znam šta će oni od sad sudit kao penal.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- CROtorious
- Kontakt:
Ne zna vise nitko sta je penal. Gledam jucer utakmicu na bt sportu, Milan-Torino i lik namjerno spusta ruku i ide na loptu i okrzne ju prstima i ovi se cude kako je to penal. Kao nije lopta promjenila smjer ili ne znam ja sta. Drugo je za ove slucajne ruke kad se odbije od tvoju nogu ili prsa pa okrzne ruku. Tu vise ni nema pravila, svira se za velike jedno, a za male drugo.Jackk je napisao/la: ↑10 jan 2021, 13:19Prvo su svirali sve živo. Sad ne sviraju ništa.
Imam osjećaj da ti likovi i dalje ne znaju pravila igre koju navodnu sude.
Ako ono neko veče nije bio penal za Liverpul gdje lik brani rukom loptu koja ide prema golu, namjerno ili ne zar je bitno, onda ja ne znam šta će oni od sad sudit kao penal.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Zao mi ovih sirocadi iz Championshipa. Naletise na Kaznenu ekspediciju...
4-IN-A-ROW
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Zašto City igra u skoro najjačem sastavu? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Chapman1886
- Kontakt:
haj bar iih nije izzveo protiv u-6 ekipe aston vile,bar su seniori na suptonoj strani
Samo Sloboda | COYG
Zato sto su kupovi jedina sansa Pepu za neki trofej zato se nista ne prepusta slucaju cak ni protiv 18te ekipe Championshipa
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.