Kažu neće biti problema za licencu, sada je njihov čovjek u komisiji za licence.
PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Oko licence za PL
Evropsku vec nemaju nikakve sanse vise
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Dje ste pickolisci, imal pastrmke zove, dje zenicki brat gulas
imal muhe pickarosa koji mota vutru po forumima
jooj haha
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Vidjeh da si tu, pa da te poselamim mahsuz. Pržun brat nikad izdao !!!prisonbreak je napisao/la: ↑10 jan 2021, 23:14Dje ste pickolisci, imal pastrmke zove, dje zenicki brat gulasimal muhe pickarosa koji mota vutru po forumima
jooj haha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
cajnoSlu. Okliznulo se nekome i upo mu mobitel u djep....
Pored svih silnih foruma i nasih podforuma koje pratite, fb stranice kluba i komentarisanja na istoj..evo poceli i stranicu grupe svako malo gledati 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Evo dejavua, da nam objasni kako navijacki svijet funkcionise. Inace on je osnovao Manjejake 1988 na Kovacima u Patkama
Pa kako da ne gledamo? Uvijek ima za procitati nesto sto nas uveseli i popravi nam dan
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne znam sta te veseli to sto je neko mobitel slucajno pokupio. Znas kako to izgleda u udruzenju kad nesto placas
nasa noc traje danima
Ma sve na stranu, gdje je brkoo?
Da nije otisao u afriku po onog crnca od 2 mil eura pa.da ga podijeli sa novim vlssnikom zelje i da popiju kaficu u novom modernom kampu dok cekaju izvlacenje grupa za ligu prvaka?

Da nije otisao u afriku po onog crnca od 2 mil eura pa.da ga podijeli sa novim vlssnikom zelje i da popiju kaficu u novom modernom kampu dok cekaju izvlacenje grupa za ligu prvaka?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sto rece kolega cajnoslu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
killafrommanilla
- Kontakt:
jedina prednost ovog zeljinog sunovrata je sto nema miseva poput radmila, dokoljenka, kongrate i slicnih profila, vjerovatno napravljenih od strane naseg konobara. jest da je isplivalo milijardu pitara, al nisu ni blizu podli i pokvareni ko ovaj delegat
usput, pozdrav celavi
usput, pozdrav celavi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nisam u Africi, evo malo svratio do tvog rodnog grada, wannabe Sarajlijo..
Jel to neki migrant fudbaler gore
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ona dvojica - trojica željovaca su bili daleko gadniji i odvratniji, što jest jest, ali tu se kod željovaca završilo - s njima trojicom. Pitari su nešto blaži, ali ima ih više glupljih. Ne znam šta je gora kombinacija.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:45jedina prednost ovog zeljinog sunovrata je sto nema miseva poput radmila, dokoljenka, kongrate i slicnih profila, vjerovatno napravljenih od strane naseg konobara. jest da je isplivalo milijardu pitara, al nisu ni blizu podli i pokvareni ko ovaj delegat
usput, pozdrav celavi
Znam ja, vi velezovci. Vi ste miks zelje i sarajeva, ima vas bruka a glupi ko qrac.Baader je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:38Ona dvojica - trojica željovaca su bili daleko gadniji i odvratniji, što jest jest, ali tu se kod željovaca završilo - s njima trojicom. Pitari su nešto blaži, ali ima ih više glupljih. Ne znam šta je gora kombinacija.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:45jedina prednost ovog zeljinog sunovrata je sto nema miseva poput radmila, dokoljenka, kongrate i slicnih profila, vjerovatno napravljenih od strane naseg konobara. jest da je isplivalo milijardu pitara, al nisu ni blizu podli i pokvareni ko ovaj delegat
usput, pozdrav celavi
Ja vam fino dam pohvalu da su vaši debili blaži debili od one dvojice trojice željovaca, ti tako. Nije fer.
Mislim da im to nije pohvala, zbog toga, sad si nayebao! 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, mnon46, Morpheus, ristagrad, StarmoCity, tuitamo, tutankamon1905, VivaLaLiberta, zemuntrg i 72 gosta.