FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brat od Mehe Kodre je samo jedan od posrednika za tu Agenciju koja ga zastupa...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadam se da ce biti i duzih videa, iako u odnosu na prosle godine, i ovo je dobro
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako je istina za Tatara definitivno Espanyol jer 99% da se vracaju nazad u Primeru i bice stabilan opet prvoligaš. A moze i kod Pjanketa na kafu 
Mada sumnjam u te natpise iskreno.

Mada sumnjam u te natpise iskreno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Srpski igraci su se dokazali u Italiji i imaju prejake menadzere i agencije koje rade na relaciji Srbija-Italija vec zadnjih 25 godina, za razliku od nasih koji nisu u stanju igraca prodati za 100.000 eur u Belgiju ili Austriju.... Nije to do lige ili kvaltete, nego do agencija i mendzeraSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:13Neki Cukaricki prodao igraca od 20 god za oko 3 miliona €samo se nadam da cemo mi za nase najbolje igrace koje prodajemo dobijati bar pola od tog iznosa..
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 15 jan 2021, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj ko ti ide u kontru te ciro i ti njegaSurreal je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:16Cokituki je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:05Grom te ne ubio ko te proziva glupsone, govoriti se da neke stvari nisu za javnog foruma idi gdje trebas pa obrazlozi svoje stanje. Nisi ti zdrave glave iskreno jos si i tvrdoglav jos i izvrces rijeci ja nez koji ti je k fkt.feniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:31Pa mora bit nekih rasprava diskusija. Forum je. Samo sto ovaj put ide razgovor bez vrijedjanja ( uz jedan ili dva posta izuzetka ). Meni je najgore kad te neko pozivao kao haj dodji ako smijes a za isti klub navijas. Gdje to moze biti dobro i zdravo
A nije do samih igraca i njihovog kvaliteta?Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:26Srpski igraci su se dokazali u Italiji i imaju prejake menadzere i agencije koje rade na relaciji Srbija-Italija vec zadnjih 25 godina, za razliku od nasih koji nisu u stanju igraca prodati za 100.000 eur u Belgiju ili Austriju.... Nije to do lige ili kvaltete, nego do agencija i mendzeraSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:13Neki Cukaricki prodao igraca od 20 god za oko 3 miliona €samo se nadam da cemo mi za nase najbolje igrace koje prodajemo dobijati bar pola od tog iznosa..
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 jan 2021, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To je samo jedan od milionskih transfera Čukarićkog u zadnje vrijeme.Šta cemo kada nam je liga zadnja rupa na sviralu, da je neka od naših reprezentativnih selekcija bila prvak Evrope i Svijeta ili da imamo klub koji igra grupne faze i dočekuje proljece u Evropi, siguran sam da bi i mi bili interesantni uglednim klubovima i menadžerima, te bi uspjeli da prodamo igrače za par miliona eura.Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:13Neki Cukaricki prodao igraca od 20 god za oko 3 miliona €samo se nadam da cemo mi za nase najbolje igrace koje prodajemo dobijati bar pola od tog iznosa..
Ne mozes me ubijediti da je taj mali koji je za 3mil otisao bolji od Pidre npr.Evander je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:28A nije do samih igraca i njihovog kvaliteta?Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:26Srpski igraci su se dokazali u Italiji i imaju prejake menadzere i agencije koje rade na relaciji Srbija-Italija vec zadnjih 25 godina, za razliku od nasih koji nisu u stanju igraca prodati za 100.000 eur u Belgiju ili Austriju.... Nije to do lige ili kvaltete, nego do agencija i mendzeraSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:13Neki Cukaricki prodao igraca od 20 god za oko 3 miliona €samo se nadam da cemo mi za nase najbolje igrace koje prodajemo dobijati bar pola od tog iznosa..
A mi pidru kad bi prodavali ne bi mogli dobit 200k e.
Nerealne razlike.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hvala sportskim i slinanu, sad bar 100% znamo da Tatar sigurno neće u Espanjol, Osasunu ili Maljorku.
Ovaj Amar otvoreno priča o muljažama i kako oni muljaju. Puno on spominje druge. Kako ih ne mrzit kad ovo čuješ?
Ovaj Amar otvoreno priča o muljažama i kako oni muljaju. Puno on spominje druge. Kako ih ne mrzit kad ovo čuješ?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne. Imas tonu primjera da prosjecni igraci koji imaju jake menadzere se uvale u jake klubove ne zbog kvalitete, nego zbog mendzera i agencija. Tona.Evander je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:28A nije do samih igraca i njihovog kvaliteta?Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:26Srpski igraci su se dokazali u Italiji i imaju prejake menadzere i agencije koje rade na relaciji Srbija-Italija vec zadnjih 25 godina, za razliku od nasih koji nisu u stanju igraca prodati za 100.000 eur u Belgiju ili Austriju.... Nije to do lige ili kvaltete, nego do agencija i mendzeraSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:13Neki Cukaricki prodao igraca od 20 god za oko 3 miliona €samo se nadam da cemo mi za nase najbolje igrace koje prodajemo dobijati bar pola od tog iznosa..
Nasi najbolji igraci iz lige, vracaju se nakon sezonu, dvije iz Koreje i druge Turske lige, a neko bi ih eto prodavao za milione u Italiju.
-
- Kontakt:
Ili Andrej npr,ne bi otisao ni za jednu trecinu od ta 3 miliona,ocigledno je ovo sto je Stroj rekao,dobre menadzerske veze itd..forgempp je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:29Ne mozes me ubijediti da je taj mali koji je za 3mil otisao bolji od Pidre npr.Evander je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:28A nije do samih igraca i njihovog kvaliteta?Stroj1946 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:26
Srpski igraci su se dokazali u Italiji i imaju prejake menadzere i agencije koje rade na relaciji Srbija-Italija vec zadnjih 25 godina, za razliku od nasih koji nisu u stanju igraca prodati za 100.000 eur u Belgiju ili Austriju.... Nije to do lige ili kvaltete, nego do agencija i mendzera
A mi pidru kad bi prodavali ne bi mogli dobit 200k e.
Nerealne razlike.
Ne treba suditi unaprijed i to ne na jednom igracu, neki se snadju, neki ne. Mentalitet i ambicija su bitni.
Al realno je da je njemu djaba i sto ima strasnu fizicku spremu, sto je strasan na lopti ili jak mendzer, kad on nema u glavi.
Dovesti nekoga od pominjanih (Vukusic, Bezjak, Hadzic...) i Hasanovica kao drugog napadaca. To bi bio ideal 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sudim na osnovu zadnji 25 godina, gdje realno nismo napravili niti jednog igraca za ligu 5, niti smo imali uspjeh u Europi, mislim da je samo Dzemo malo igrao u Bayeru.
Ali eto, krivi su menadzeri, ne losi treneri i los sistem, koji ne moze napraviti igraca.
Ali eto, krivi su menadzeri, ne losi treneri i los sistem, koji ne moze napraviti igraca.
Pa dje' Numane u to bolnu tacku našu da odes , bolje u Zeljeznicar da si otisao 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ako ima istine u tome ja se dobrovoljno javljam da ga na ledjima odnesem na adresu Espanyola
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Rajvosa4ever, Rule_hz, Vanja8 i 88 gostiju.