FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Povraca mi se kad udjem na forum
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Opaaaa, ako je istina ovo sto sam cuo, vezano za napadaca, bogami ce i nasim navijacima pucati cirevi

- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se napadaca tiče ne treba se zalijetat.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Uhh, Tomasevic bi nam bio odlican da pojaca konkurenciju na beku. Gledao sam ga cesto ove polusezone, jako zahvalan igrac na obije strane terena, ne boji se lopte, dobro fizicki spreman.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:54https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-to ... oda/389108
Evo, platili smo Slobodi obestecenje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Gdje piše da će kod nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:08Uhh, Tomasevic bi nam bio odlican da pojaca konkurenciju na beku. Gledao sam ga cesto ove polusezone, jako zahvalan igrac na obije strane terena, ne boji se lopte, dobro fizicki spreman.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:54https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-to ... oda/389108
Ne pise nigdje, samo komentarisemo da nam be bi bio losamypitar je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:11Gdje piše da će kod nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:08Uhh, Tomasevic bi nam bio odlican da pojaca konkurenciju na beku. Gledao sam ga cesto ove polusezone, jako zahvalan igrac na obije strane terena, ne boji se lopte, dobro fizicki spreman.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:54https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-to ... oda/389108

FK SARAJEVO
A ti ne ulazi....
Pratite me za vise medicinskih savjeta

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nigdje, to je insajderska. I ja cu masiti kao i 99% ostalihamypitar je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:11Gdje piše da će kod nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:08Uhh, Tomasevic bi nam bio odlican da pojaca konkurenciju na beku. Gledao sam ga cesto ove polusezone, jako zahvalan igrac na obije strane terena, ne boji se lopte, dobro fizicki spreman.Napapijri je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:54https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-to ... oda/389108

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Trenčin upravo igra utakmicu, Čataković klupa. Sumnjam da je istina i da su kontakti uspostavljeni najviše iz razloga što je momak pod ugovorom. Vjerovatno novinari lupetaju, može im se jer nikakve odgovornosti nemaju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-15’ l Utakmica protiv FK Rudar počinje za 15 minuta.
Naša ekipa ovaj meč započinje u sljedećem sastavu: Kovačević, Bešić, Miličević, Hodžić, Hebibović, Pejović, F. Hodžić, Ramić, Varešanović, Milanović, Handžić.
Heba drugu zaredom na LB.
Naša ekipa ovaj meč započinje u sljedećem sastavu: Kovačević, Bešić, Miličević, Hodžić, Hebibović, Pejović, F. Hodžić, Ramić, Varešanović, Milanović, Handžić.
Heba drugu zaredom na LB.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
-15’ l Utakmica protiv FK Rudar počinje za 15 minuta.
#Pripreme2021
Jel mi se čini ili se ovo Hebibović već drugu utakmicu stavlja na lijevog beka. Uvijek napišu imena raspoređena po formaciji 4-2-3-1.
Jel mi se čini ili se ovo Hebibović već drugu utakmicu stavlja na lijevog beka. Uvijek napišu imena raspoređena po formaciji 4-2-3-1.
FK Sarajevo
A Dal krilo jel?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ne mozes vjerovat sta se sve pise....
Pojedini bi grupe evropskih takmicenja ali sa pojacanjima kao sto su Moraitis, Tomasevic, Horic i ko se sve nije prizivao ovdje...
Pojedini bi grupe evropskih takmicenja ali sa pojacanjima kao sto su Moraitis, Tomasevic, Horic i ko se sve nije prizivao ovdje...
A kome ovdje mozes nesto objasniti? x Dpitara je napisao/la: ↑26 jan 2021, 12:51Ma ne mozes ti buraz hajvanu objasnit da si bio za otkaz Husrefu jer je zasluzio, a da ujedno postujes njegov lik i sve sto je uradio za FKS.Haver ! je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:07Iz sasvim opuštene atmosfere i pozitivne euforije o pojačanjima, grupa forumaša ironično započinje priču o otkazu Franka Lamparda i svjesno povlači paralele sa slučajem Husref, forsirajući do te mjere da svjesno izazove reakciju i priču okrene u negativnom smjeru.
Posmatram sa neutralne strane između te dvije struje i mogu reći da u 90% slučajeva ovi koji pljuju bivšeg započinju tu negativu.
Da se razumijemo bio sam za otkaz bivšem treneru i to je bio logičan potez.
Ispade da moras pljuvat po covjeku jer u protivnom si protiv dobrobiti kluba i zelis da izgubimo titulu.
Niđe veze
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Evo da postavimo kontra tezu: Sta bi ti birao kada bi opcija bila Handzic ili Moraitis? Malo je tesko prihvatiti cinjenicu da mi nismo bas u mogucnosti dovoditi igrace koje zelimo ovdje na forumu, sto zbog nedostatka volje kod tih igraca da igraju nasu ligu, sto zbog nedostatka novca jer te takvi zavale u vecini slucajeva. Vidis da se patimo zavrsiti Zakarica koji se svakih par godina vraca u ovu ligu.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:23Ne mozes vjerovat sta se sve pise....
Sve naprijed
Moguce da je i on krilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️