Evo bar prilike za Tomorija da se pokaže. Ipak pametan potez da se dovede stoper, odjednom opet svi počeli otpadati jedan po jedan.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Šta je sad sa njim u pi.čku mile materine 
Evo bar prilike za Tomorija da se pokaže. Ipak pametan potez da se dovede stoper, odjednom opet svi počeli otpadati jedan po jedan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Bolje da se ne ukljucise ubise nas ljudi
Hajdee malo se saberite u pm
Hajdee malo se saberite u pm
Znaci kad Musakio ode ostacemo na dva zdrava stopera trenutno. Doduse Kalulu bi trebao uskoro se vratit i vidjecemo sta je sa Kjaerom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Bog 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Gdje je sad karton Brozoviću kao što je Kjaer dobio? Ma nije ni važno, Zlataneeeee!
Sta kaze treba Zlatana odmarati,pa taj mora igrati derbi pa makar sa jednom nogom
Meite sad ima više asistencija od Tonalija. 
Kako je Ibra zavuče, kontam nema ništa od one lopte
Kako je Ibra zavuče, kontam nema ništa od one lopte
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidi se ipak da nema tog naboja ko u ligi. Ma šta god neko tvrdio.
Inter bez 3 igrača a Milan bez 5.. Sad tek se vidi kako bi recimo Inter prolazio kad bi svaki meč bez par igrača bili.
Inter bez 3 igrača a Milan bez 5.. Sad tek se vidi kako bi recimo Inter prolazio kad bi svaki meč bez par igrača bili.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- senadrosoner
- Kontakt:
Kako je Diaz dobar igrac za povuc loptu. Tesko mu je mogu uzeti bez faula zbog niskog tezista.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
celikmilan
- Kontakt:
Hesgoal.com
Ne znam što toliko ponavljaju ovo. Iz prve se vidjelo da je Theo igrao koljenom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se Ibra i Lukaku ne potuku ništa nisu uradili, hahaha
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav duel, fajt

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sta kazes Rom nema naboja 
Ovo je derbi,ovo volim vidjeti,pa Ibra zivi za ovo, kako bi volio vidjeti fight njihov u ringu,pojeo bi ga Zlatan
Ovo je derbi,ovo volim vidjeti,pa Ibra zivi za ovo, kako bi volio vidjeti fight njihov u ringu,pojeo bi ga Zlatan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je Ibra vs Lukaku, ostali su mirni vala. Ali kapiten noćas igra opet odlično.
- muha milanez
- Kontakt:
Ali zašto je Pioli forsirao Kjeara, bezveze se povrijedi.
Tomori Bogami baš dobar, brzina u prvom planu.
Tomori Bogami baš dobar, brzina u prvom planu.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zlatan bogotac. Daj majmunu bananu hehehehe. Rijetko odvratan igrac.
Treba i onu maskotu irokezu da vrati na fabricke.
Meite se usro..lik se skriva od lopte. Osim asistencije ucinak ravan nuli. Vracaj to u torini do kraja januara...mada se popravio sto se frizure tice.
Treba i onu maskotu irokezu da vrati na fabricke.
Meite se usro..lik se skriva od lopte. Osim asistencije ucinak ravan nuli. Vracaj to u torini do kraja januara...mada se popravio sto se frizure tice.
Dobar je Rom zadnjih par tekmi,vraca se polako i to me raduje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:40Ovo je Ibra vs Lukaku, ostali su mirni vala. Ali kapiten noćas igra opet odlično.
Ima naboja i kod drugih vidi se to.
Nego onako na prvu Tomori mi se svidio,volim sto je brz eksplozivan i napada odmah igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.