Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
specifican je ovo grad 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Bezbroj je primjera gdje jedan brat navija za Sarajevo a drugi za Zeljeznicar
Imam zive primjere momaka koji su oci u oci u Olovu bili i odmah ujutro na kafi na poslu sjedili i prepricavali dogadjaje

Mi se ne mrzimo na nacin na koji se mrze mostarci, ali Herero bas potcjenjuje.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sta zna papak sta se Sarajevo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:16Bezbroj je primjera gdje jedan brat navija za Sarajevo a drugi za Zeljeznicar
ORIGINAL 1987
Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Dovodite neke ultrakultramegasega tv huligane da vam prave reportaze o derbiju, a niste imali fajta jedni protiv drugih nikada.
Nikada u povijesti vas derbi nije zavrsio na naslovnicama medija ili dnevnika, jer ta mrznja i navijavko rivalstvo i huliganizam ne postoji.
Sve je jedna velika laž!
Ne znam sta se ljutite iznosim cinjenice samo
Dovodite neke ultrakultramegasega tv huligane da vam prave reportaze o derbiju, a niste imali fajta jedni protiv drugih nikada.
Nikada u povijesti vas derbi nije zavrsio na naslovnicama medija ili dnevnika, jer ta mrznja i navijavko rivalstvo i huliganizam ne postoji.
Sve je jedna velika laž!
Ne znam sta se ljutite iznosim cinjenice samo

HŠKZ
Herero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!
Ne znam sta se ljutite iznosim cinjenice samo![]()

ISTINA ZA VEDRANA!
Koja mržnja? Rivalstvo da, mržnja ne. Uostalom boli nas khita za tuđa mišljenja, nemamo se mi kome dokazivati. Pogotovo ne u BiH. Smiješno.Herero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!
Uglavnom, tebi su dobri samo oni derbiji gdje se navijači marišu, gdje osvanu naslovnice sa razbijenim glavama, huliganizam i tako to. To te fura, jel. A ti si inace veliki huligan, svaki dan se marišeš sa nekim garantHerero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!

I zato je Sarajevo grad šupljaka.
Bravo konjino nepotkovana

Ma sve si u pravu, samo ako zavrsimo na Dnevniku FTVa je huliganizam. Ne znam kako se onda ultra mega giga hul grupa iz zapadnog dijela Mostara onako rasula i nije ni pokusala da stane na crtu Manijacima na autoputu, a isto tako i malobrojnijim Hordama na vogoscanakoj petlji. Eto jos malo cinjenicaHerero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sve argument za argumentom, cinjenica za cinjenicom.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Navedi ti meni cinjenicu nekog vaseg medjusobnog sukoba velikih razmjera zadnjih 20 godina, kad si tako dosljedan. Sto odmah spominjes vase odnose s vansarajevskim grupama?
HŠKZ
Pa vi ste i nacionalno i vjerski podijeljeni, koji su vasi major sukobi u posljednjih 20 godina?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ima u postovima unazad sve, ali nije problem.
Tuca u kojoj je pao CCB, tuca u kojoj je pao VNMMVJ, pa onda tuca isti dan kad su oni nama upali u GP, tuca na Vilsonovom setalistu kad su obje grupe ciljale na skripare, Olovo, haos na rukometu na utakmici rk Bosna - rk zeljeznicar i poslije iste utakmice, malonogometni turniri su uvijek donosili svakakve situacije, nasi upadi u njihov kavez i centar za omladinu, te mali milion nasih upada njima i njihovih nama koji i ne spadaju u sire razmjere, ali jbg samo je Olovo bilo na dnevniku u 7, pa valjda zato tako mislis. Ako sam nesto fulio neka neko doda.
A sad ti meni odgovori, koja se to grupa prosetala Sarajevom, gradu navijaca supljaka, bez ogrebotine osim Bojsa 2005. godine?
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Jesi siguran u ovo sto si napisao? Ne mozes ih vise mrzit od mene, ali bas me zanima jesi li siguran da je bas ovako bilo?Miljacka je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:36Ma sve si u pravu, samo ako zavrsimo na Dnevniku FTVa je huliganizam. Ne znam kako se onda ultra mega giga hul grupa iz zapadnog dijela Mostara onako rasula i nije ni pokusala da stane na crtu Manijacima na autoputu, a isto tako i malobrojnijim Hordama na vogoscanakoj petlji. Eto jos malo cinjenicaHerero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!
![]()
Meni je ta parola Ultras i rikverc u rangu parola Robijasa za Ciglane..Milijardu onakvih sukoba nedostojnih parola je bilo, pa cak i ovaj ispred Ere je duplo veci belaj nego li taj o kojem je parola istaknuta.. Al hajd
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Na autoputu su izasli iz kombija i dali se u bijeg odmah, bez trunke kontakta. Bar su mi tako strumfovi koji su ucestvovali rekli. Ovi im pokupili iz kombija stvari i tu se zavrsilo.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 jan 2021, 13:17Jesi siguran u ovo sto si napisao? Ne mozes ih vise mrzit od mene, ali bas me zanima jesi li siguran da je bas ovako bilo?Miljacka je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:36Ma sve si u pravu, samo ako zavrsimo na Dnevniku FTVa je huliganizam. Ne znam kako se onda ultra mega giga hul grupa iz zapadnog dijela Mostara onako rasula i nije ni pokusala da stane na crtu Manijacima na autoputu, a isto tako i malobrojnijim Hordama na vogoscanakoj petlji. Eto jos malo cinjenicaHerero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!
![]()
Meni je ta parola Ultras i rikverc u rangu parola Robijasa za Ciglane..Milijardu onakvih sukoba nedostojnih parola je bilo, pa cak i ovaj ispred Ere je duplo veci belaj nego li taj o kojem je parola istaknuta.. Al hajd
A na vogoscanskoj petlji im je presjecena kolona te je jedan dio produzio i stao na Beslicevoj pumpi tek, a drugi dio se okrenuo prema Mostaru i dao u bijeg (zato je i dignut ovaj transparent/parola), postojala je slika njihova dva kombija na autoputu u pravcu Mostara nakon dogadjaja, ali ne mogu da je nadjem, ako uspijem postavicu naknadno.
Edit: To je ta

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E cuj trebas mrziti drugu stranu 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pravo si upucen bravo. Jesu te to tvoji nafilovali ili si bio tu. Kakvu ste bola vi kolonu presjekli niko ziv nije vas ni vidio dok nisu javili iz ta dva kombija sto su kasnilaMiljacka je napisao/la: ↑29 jan 2021, 14:32Na autoputu su izasli iz kombija i dali se u bijeg odmah, bez trunke kontakta. Bar su mi tako strumfovi koji su ucestvovali rekli. Ovi im pokupili iz kombija stvari i tu se zavrsilo.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 jan 2021, 13:17Jesi siguran u ovo sto si napisao? Ne mozes ih vise mrzit od mene, ali bas me zanima jesi li siguran da je bas ovako bilo?Miljacka je napisao/la: ↑29 jan 2021, 11:36
Ma sve si u pravu, samo ako zavrsimo na Dnevniku FTVa je huliganizam. Ne znam kako se onda ultra mega giga hul grupa iz zapadnog dijela Mostara onako rasula i nije ni pokusala da stane na crtu Manijacima na autoputu, a isto tako i malobrojnijim Hordama na vogoscanakoj petlji. Eto jos malo cinjenica![]()
A na vogoscanskoj petlji im je presjecena kolona te je jedan dio produzio i stao na Beslicevoj pumpi tek, a drugi dio se okrenuo prema Mostaru i dao u bijeg (zato je i dignut ovaj transparent/parola), postojala je slika njihova dva kombija na autoputu u pravcu Mostara nakon dogadjaja, ali ne mogu da je nadjem, ako uspijem postavicu naknadno.
Edit: To je ta
![]()
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.