Ma ja, kasnili 20-30 metara. Ni na Ivanu nas niste vidjeli za rodjendan.gedora94 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:02Pravo si upucen bravo. Jesu te to tvoji nafilovali ili si bio tu. Kakvu ste bola vi kolonu presjekli niko ziv nije vas ni vidio dok nisu javili iz ta dva kombija sto su kasnilaMiljacka je napisao/la: ↑29 jan 2021, 14:32Na autoputu su izasli iz kombija i dali se u bijeg odmah, bez trunke kontakta. Bar su mi tako strumfovi koji su ucestvovali rekli. Ovi im pokupili iz kombija stvari i tu se zavrsilo.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 jan 2021, 13:17
Jesi siguran u ovo sto si napisao? Ne mozes ih vise mrzit od mene, ali bas me zanima jesi li siguran da je bas ovako bilo?
Meni je ta parola Ultras i rikverc u rangu parola Robijasa za Ciglane..Milijardu onakvih sukoba nedostojnih parola je bilo, pa cak i ovaj ispred Ere je duplo veci belaj nego li taj o kojem je parola istaknuta.. Al hajd
A na vogoscanskoj petlji im je presjecena kolona te je jedan dio produzio i stao na Beslicevoj pumpi tek, a drugi dio se okrenuo prema Mostaru i dao u bijeg (zato je i dignut ovaj transparent/parola), postojala je slika njihova dva kombija na autoputu u pravcu Mostara nakon dogadjaja, ali ne mogu da je nadjem, ako uspijem postavicu naknadno.
Edit: To je ta
![]()

Nebitna prica, odgovorio sam momku jer poredi Ciglane sa ovim, a mislim da je to besmisleno.