mozak je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:22
OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:20
A ljubi te majka tako plemenitog.
Ako imaš problem različitih mišljenja različitih ljudi, fino napraviš sebi viber grupičicu klimača glavom i dobro tebi a Boga mi dobro i nama koji ne bolujemo od te vrste problema.
@mozak Da, sad sam kivan na upravu kada pogriješi, do sada sam i ja klimao glavom.
Haj kreni sa argumentima!
Reci sta je dobro, a sta nije.
Preporucujem ti da krenes unazad 5 godina.
Opleti.
Pisao sam ranije, ne bih se ponavljao.
Uprava faktički radi odličan posao ali je dojam da tu fali još ljudi, jer ovi koji trenutno brigu vode o pojačanjima očito ili svoj posao ne znaju ili ne želimo platiti dodatnog čovjeka ili dva.
Druga je stvar što se bolidi kao ovaj Baader zalijepe za svakog' ko iznese dobronamjernu kritiku za klub koji navija, odnosno ljude koji ga vode.
Baader je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:24
Jedini koji ovdje ima problem s različitim mišljenjima si ti, jer vidim da nisi u stanju podnijeti moje (ili ako hoćeš naše) u sklopu kojeg se smijem glupostima koje
dobronamjerni kritičari pišu.
Vi pišete gluposti, mi vam se smijemo i sve ok, razmjena mišljenja. Deal with it.
Ti si burazeru zaostao u vremenu i prostoru, plus imaš problema sa vlastitim karakterom jer ne posjeduješ vlastito mišljenje.
Za sebe govoriš "mi". Svi smo mi individue, nama zajedničko jedino može biti ljubav prema Veležu samo što tebi neke stvari ne idu u glavu.
U pravu si, ne podnosim kada se iznese dobronamjerna kritika i onda dođe neko ko ne zna sastaviti više od dvije rečenice,
čitaj, TI i kaže kako smo mi debili, nemamo pojma, ne volimo Velež. Šta je iduće da nam tražiš člansku ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.