FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na kraju sezone se sudi. Ako ne osvojimo titulu noga SD. Lagano i bez razmišljanja.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ma svi bi mi rado da osvojimo sa sigurnoscu sa 15/20 bodova razlike, a realnost je da cemo da molimo Allaha Boga Isusa Svete Krave Bude Pape i sta sve ne da prorade Zinedin,Boris,Haris,Dervis... i da nam Tinu neko ne razvali u prva tri kola, a nadao sam se da smo prevazisli ovakve scenarije i da cemo birano dovoditi, striktno pojacanja da nam unaprijede igru sto bi rekli na veci nivo je doveli...dobro ima i ljeto al ne mozes mi reci da jedan igrac dovoljan trenutno!
- ElCartel11
- Kontakt:
Transfer deadline finito
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja pisem sta je bilo, ti pisi sta god zelis...
Krsenje discipline je kaznjivo, i objavljuje se za sve prekrsioce, i mnogo bitnije igrace od Harisa...ne postoji razlog da bi se to krilo....
Nema ga ravno 9 dana na treningu, moguce da te napustio i osjecaj za vrijeme od silne maste , al ja bi se pregledo da sam na tvom mjestu....ni ljudi koji imaju malariju ne haluciniraju toliko....
Dobro su ga nacepili protiv Levskog to je jasno svakome bilo nakon slika, uvijek se preporuci mirovanje kada se pojavi otok i komplikacije sa motorikom....sve stoji sto sam rekao, nadam se da ne prihvati da igra pod inekcijom jer ce opet biti kriv....
Tebi posebno hvala sto si sa jokerom i zokijem vrijedjao momka i izmisljao price o krempitama, kilazi itd.i ovo sad da se neko tukao ali ga ne smiju kaznit ili sta vec.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Koliko kazes da ce Cmiljanic dati golova?Historicar je napisao/la: ↑18 feb 2021, 00:47Krupu je nedavno napustio prvi napadač Stefan Nikolić (bivši napadač jedne Steaue; 48 utakmica - 14 golova), a doveli su kao zamjenu nekog Rakića, koji je negdje u Aziji dao preko 30 golova u zadnje 2,5 sezone.Dakle jedna Krupa je vrtila efikasnije napadačke opcije od nas![]()
PSPHM
-
- Kontakt:
Teško mi je buraz stvarno o tome razmišljati, nakon što sam mu vidio statistiku od 2012 do danas.Vjerovatno ce ubosti koji gol, ali koliko ce to i za šta biti dovoljno, nezahvalno je prognozirati.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:36Koliko kazes da ce Cmiljanic dati golova?Historicar je napisao/la: ↑18 feb 2021, 00:47Krupu je nedavno napustio prvi napadač Stefan Nikolić (bivši napadač jedne Steaue; 48 utakmica - 14 golova), a doveli su kao zamjenu nekog Rakića, koji je negdje u Aziji dao preko 30 golova u zadnje 2,5 sezone.Dakle jedna Krupa je vrtila efikasnije napadačke opcije od nas![]()
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dat ce bar 6-7 golova.Historicar je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:39Teško mi je buraz stvarno o tome razmišljati, nakon što sam mu vidio statistiku od 2012 do danas.Vjerovatno ce ubosti koji gol, ali koliko ce to i za šta biti dovoljno, nezahvalno je prognozirati.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:36Koliko kazes da ce Cmiljanic dati golova?Historicar je napisao/la: ↑18 feb 2021, 00:47
Krupu je nedavno napustio prvi napadač Stefan Nikolić (bivši napadač jedne Steaue; 48 utakmica - 14 golova), a doveli su kao zamjenu nekog Rakića, koji je negdje u Aziji dao preko 30 golova u zadnje 2,5 sezone.Dakle jedna Krupa je vrtila efikasnije napadačke opcije od nas![]()
Gori od Handze nece biti.
PSPHM
-
- Kontakt:
Ako je stvarno istina ovo što Faktor piše za Cmiljanića i Handžića, onda su ovih 11 jedini moguči Vinkov izbor za derbi:
Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo, Jukić i Velkoski.
Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo, Jukić i Velkoski.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 18 feb 2021, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
Usli u pauzu sa jednim napadacem, umjesto da se pojacamo kako god, makar i akademcima na toj poziciji, nastavljamo sezonu sa 0 (nula) zdravih/spremnih/dozvoljenih napadaca.
Zasto ljudi, zasto?
Zasto ljudi, zasto?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato sto je hadzija celeva **** i tali se sa muslijom i uzima postotak od plate igraca. To samo budale ne vide.
:zip:
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Imamo napadace ka Paris
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nadamo se da ce ovo na hajr da izadje, svi smo skepticni, ali jbg, vjerujem cvrsto da je samo bitno sad dobit derbi znaci angazovat i psihologa ako treba.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kako ne vidite da su se svi dusmani i dusebriznici digli da svim silama stvaraju pritisak i nezadovoljstvo medju bordo pukom jer im je to jedina sansa da nas poremete.
Nevjerovatno je vidjeti ovoliko negative i nepovjerenja nakon ovoliko kontinuiranog uspjeha tih istih ljudi i struktura u zadnjih vec par godina.
Fakat se nekad pitam sta treba onako realno kad se sagledaju svi uspjesi u okolnostima kako generalnim drustvenim tako i fudbalskim (liga, uslovi, itd, itd,) pa da se kaze vjerujemo u njihove odluke, rade dobar posao, sudit cemo po rezultatima.
Pa ako mi ovako razmisljamo cemu se onda drugi nadaju? Koga su to konkurenti doveli a da bi nama bio pojacanje na ovaj kadar koji imamo? Ko to ima jaci igracki kadar od nas i bez Amara, Tatara, Besima? Ko ima jaci tim pa se realno moze upustiti u borbu da stigne 9 bodova ili vise i osvoji titulu, a valjda je to primarni cilj pa sve drugo.
Jedva cekam da prvenstvo krene i da momci, Vinko, strucni stab i Hadzic popisaju po ko zna koji put na sve koji i dalje sumnjaju ili se prave pametni - “znaju bolje”
Nevjerovatno je vidjeti ovoliko negative i nepovjerenja nakon ovoliko kontinuiranog uspjeha tih istih ljudi i struktura u zadnjih vec par godina.
Fakat se nekad pitam sta treba onako realno kad se sagledaju svi uspjesi u okolnostima kako generalnim drustvenim tako i fudbalskim (liga, uslovi, itd, itd,) pa da se kaze vjerujemo u njihove odluke, rade dobar posao, sudit cemo po rezultatima.
Pa ako mi ovako razmisljamo cemu se onda drugi nadaju? Koga su to konkurenti doveli a da bi nama bio pojacanje na ovaj kadar koji imamo? Ko to ima jaci igracki kadar od nas i bez Amara, Tatara, Besima? Ko ima jaci tim pa se realno moze upustiti u borbu da stigne 9 bodova ili vise i osvoji titulu, a valjda je to primarni cilj pa sve drugo.
Jedva cekam da prvenstvo krene i da momci, Vinko, strucni stab i Hadzic popisaju po ko zna koji put na sve koji i dalje sumnjaju ili se prave pametni - “znaju bolje”
- PeakyBlinders
- Kontakt:
................... Velkoski
Salčin......Sušić.........Fanimo
.......Pejović.....Đokanović
Pidro...Dupovac....Miličević...Oremuš
................ Kovačević
Štrumpfovi eto nas.
Salčin......Sušić.........Fanimo
.......Pejović.....Đokanović
Pidro...Dupovac....Miličević...Oremuš
................ Kovačević
Štrumpfovi eto nas.
ORIGINAL 1987
- feniksptica
- Kontakt:
Samo 5.2 da dodje, ne mozemo prije igraca dovest
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa cilj je osvajati titule i to je najvaznije. Ako je budemo cesto osvajali i ako budemo najtrofejniji klub u drzavi neka SD i uprave sto godina s nama.
A ova prica ako ne osvojimo titulu samo kriviti SD je bezveze. Po meni bi svi bili krivi a ne samo on.
Ali abd u maju je osvajamo, vjerujem da to mozemo i bez Amara i Benjamina.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ukoliko se titula ne osvoji, najveći i prvi krivac bi bio Vinko i on će da leti prije bilo koga drugog, što je i normalno. Ovaj roster je kvalitetnom treneru sasvim dovoljan da ne prokocka +9 u 14 utakmica.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Prvi čovjek Crvene Zvezde Zvezdan Terzić, nedavno je imao opširno izlaganje na skupštini kluba.Evo nekoliko njegovih izjava:
- "Ostvareni UEFA koeficijent je naš najveći kapital i finansijski potencijal kluba u ovom trenutku, a ovaj rast kluba može samo da se nastavi"
- "Mogli smo i da rasprodamo igrače i da povećamo prihod, mogli smo i da smanjimo plate i bonuse igračima, da smanjimo rashode i da na taj način
kratkoročno poslujemo finansijski mnogo bolje, ali je pitanje da li bi takvom politikom mogli da ostvarujemo ovakve sportske rezultate"
- "Ovo je sport, igra gdje moraš da ulažeš ako zeliš da pobeđuješ i zato smo ulagali, jer želimo da imamo moćan i konkurentan tim"
- "Ponavljam, samo dobri sportski rezultati generišu nove velike prihode"
- "Ostvareni UEFA koeficijent je naš najveći kapital i finansijski potencijal kluba u ovom trenutku, a ovaj rast kluba može samo da se nastavi"
- "Mogli smo i da rasprodamo igrače i da povećamo prihod, mogli smo i da smanjimo plate i bonuse igračima, da smanjimo rashode i da na taj način
kratkoročno poslujemo finansijski mnogo bolje, ali je pitanje da li bi takvom politikom mogli da ostvarujemo ovakve sportske rezultate"
- "Ovo je sport, igra gdje moraš da ulažeš ako zeliš da pobeđuješ i zato smo ulagali, jer želimo da imamo moćan i konkurentan tim"
- "Ponavljam, samo dobri sportski rezultati generišu nove velike prihode"
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, FRANK RIBERY, Hajdeee, HordasFks, mnon46, PAPE3, Seipronto, Varijantas8 i 83 gosta.