Tako je, posebno ne klinca od 13 god.nerkolfc je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:05Dino je bio fokusiran na Jukinog menadzera i nije htio njegovog igrača gurati. Jasno sve kao dan ko hoće da shvati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:04Ne vjerujem.Kazem ti da vjerujem kako je Dino posebno bio fokusiran da klincu od 13 godina kaze da kosarka nije za njega.To je milion % tacno.![]()
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Kad sam vidio broj postova reko krenula NBA sezona ili se ne do Bog sta lose desilo.
Ne znam koji djavo im je obojici ovo trebalo, al greb ga slične su naravi ne mogu svoje ja sputati da im život o tome ovisi.
Juka bespotrebno u intervju spenuo ovu dvojicu (vjerovatno se naslusao priča onog s.... trna - isaret mu opasan prezime) pa iskoristio priliku da i to spomene, a mogao samo reći dolazio sam u slobodu i Bosnu tad i tad i rekli mi da sam antitalenat i to je to kakve veze ima ko je šta bio.
S druge strane Dino ne može bez rasprave (hadžija pročitaj ili nek ti neko preprica hadis po pitanju iste ustvari pošto se obojica deklarisete ko muslimani možete to i zajedno), pa umjesto da jasno kratkim saopstenjem kaže nisam tad bio u KK Bosna tačka zarez, sah-mat on morao bocnuti pa otići i u ofsajd jer igro juka nake B divizije a i za A repku odigrao ono što je realno bilo da odigra.
Onda ovaj u politiku i greb ga ode sve u.....
Nego Juka da ti nama živ i zdrav dodjes na europsko i odigras na nivou (još kad bi nam uspio preveslao nekog svog osrednjeg amera iz tima da dodje za ne prevelike pare
), a ti Dino opet gledaj da sa svojima namaknes lovu za pripreme kvalitetne.
Ova rasprava vam obojici šteti po pitanju ugleda. Ne morate se vi ni pozdraviti u prolazu al nit je ovo lijepo nit korektno prema momcima što nas odvedoše na prvenstvo.
Ne znam koji djavo im je obojici ovo trebalo, al greb ga slične su naravi ne mogu svoje ja sputati da im život o tome ovisi.
Juka bespotrebno u intervju spenuo ovu dvojicu (vjerovatno se naslusao priča onog s.... trna - isaret mu opasan prezime) pa iskoristio priliku da i to spomene, a mogao samo reći dolazio sam u slobodu i Bosnu tad i tad i rekli mi da sam antitalenat i to je to kakve veze ima ko je šta bio.
S druge strane Dino ne može bez rasprave (hadžija pročitaj ili nek ti neko preprica hadis po pitanju iste ustvari pošto se obojica deklarisete ko muslimani možete to i zajedno), pa umjesto da jasno kratkim saopstenjem kaže nisam tad bio u KK Bosna tačka zarez, sah-mat on morao bocnuti pa otići i u ofsajd jer igro juka nake B divizije a i za A repku odigrao ono što je realno bilo da odigra.
Onda ovaj u politiku i greb ga ode sve u.....
Nego Juka da ti nama živ i zdrav dodjes na europsko i odigras na nivou (još kad bi nam uspio preveslao nekog svog osrednjeg amera iz tima da dodje za ne prevelike pare

Ova rasprava vam obojici šteti po pitanju ugleda. Ne morate se vi ni pozdraviti u prolazu al nit je ovo lijepo nit korektno prema momcima što nas odvedoše na prvenstvo.
NEZALAGANJE **** li ti Poetl sve retardirano
Previse su likovi unijeli sebe ovdje, pa ne vide tvoju ironijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:13Tako je, posebno ne klinca od 13 god.nerkolfc je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:05Dino je bio fokusiran na Jukinog menadzera i nije htio njegovog igrača gurati. Jasno sve kao dan ko hoće da shvati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:04Ne vjerujem.Kazem ti da vjerujem kako je Dino posebno bio fokusiran da klincu od 13 godina kaze da kosarka nije za njega.To je milion % tacno.![]()

Max Allegri
-
- Kontakt:
Neno je šamare dijelio , njegov glas u svlačionici je bio sve .
I u reprezentaciji i u KK Bosna .
Naravno da teren ne treba ni spominjati.
Interesantna činjenica , natjerao je Muhu Pašalića da napravi zube koji su bili katastrofalni .
Muha namazan rekao nemam para , Neno mu sredio da ih popravi kod njegove žene džaba

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Al voli momčina svađe po društvenim mrežama to je cudo jedno

Svi ostali košarkaški reprezentativci šute, treniraju, igraju, gledaju svoja posla, samo naš Juka razvlaci politicke price po FB o helikopterima, space shutlleovima, budžetskim parama

-
- Kontakt:
Prijavio sam ti post , šta je sa tobom , čemu psovanje ?
Već ga je neko prijavio , nema potrebe za takvim gadostima .
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 30 nov 2020, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Logicno da treba kritikovati, ali za to postoji i vrijeme i mjesto i osobe..Imas fino izbore, pa 10 ljudi iz svog sela/naselja/grada/cegagod za ruku koji inace ne bi glasali i natjeras ih na to i ubijedis da ti i ti ljudi nisu dovoljno dobri da vode drzavu. Ali to nema nikakve veze s pocetnim provociranjem Nurkica i laganjem jel gdje covjek nije u pravu...Ili nek izadje i kaze, ja doso na trening, doso Konakovic i reko ovima sto su tad vodili Bosnu, nemojte njega nece da plati, ili nek uopste ne pokrece tu temu..Sam prelazak s te teme na politiku je jedna ogromna glupost obje strane i mjerenje ciji je veci...Prozivas covjeka i slazes pri tom, onda 10x najavis igranje kad svi znaju da ne mozes i ne dodjes kao sto svi i ocekuju, ali opet slazes..Po cemu je onda Nurkic manji politicar od bilo kog iz bilo koje stranke? Lazu i jedni i drugi kad im se ukaze prilika, i jedni i drugi glume nevinascad i svi su protiv njih..Kad bi svi radili svoj posao kako treba, i Konakovic i Nurkic i 5i i 10i, mi ne bi bili u **** kakvim jesmo..
Branio sam ga nekidan kad se ispostavilo da nece moci igrati, zbog pomjeranja utakmica, i 10x mi je drazi od Konakovica, minimalno, ali brate prihvati se treninga, u slobodno vrijeme ga mlatni par puta il nadji neku nek to na ruke zavrsi, mani se pjesmica, prepiranja s "navijacima", "politicarima" i sta sve ne, nikakve mu koristi od tog ni u karijeri ni u zivotu, dok Konakovicu to donosi hljeb na sto jel...
I ja sam. Neka stara prepucavanja. Cemu ovo?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:20Prijavio sam ti post , šta je sa tobom , čemu psovanje ?
Max Allegri
-
- Kontakt:
Nurkic je humanitarac i pomaze ljudima ali lik nije nimalo inteligentan. Koristi ga zelena banda u kampanji protiv Konakovica. To je preocigledno, nema ovo veze sa sportom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tjt. Bolje se ne može ni napisati.
znam za te stvari,ali mozes li njega zamisliti da se raspravljao zbog bilo čega sa bilo kojim političarem?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:18Neno je šamare dijelio , njegov glas u svlačionici je bio sve .
I u reprezentaciji i u KK Bosna .
Naravno da teren ne treba ni spominjati.
Interesantna činjenica , natjerao je Muhu Pašalića da napravi zube koji su bili katastrofalni .
Muha namazan rekao nemam para , Neno mu sredio da ih popravi kod njegove žene džaba![]()
![]()
![]()
Da da, obećali mu posao u fabrici kad završi karijeru. Šta sve neće čovjek pročitati.Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:23Nurkic je humanitarac i pomaze ljudima ali lik nije nimalo inteligentan. Koristi ga zelena banda u kampanji protiv Konakovica. To je preocigledno, nema ovo veze sa sportom.
Puno je to. Juka je sendvicar.nerkolfc je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:31Da da, obećali mu posao u fabrici kad završi karijeru. Šta sve neće čovjek pročitati.Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:23Nurkic je humanitarac i pomaze ljudima ali lik nije nimalo inteligentan. Koristi ga zelena banda u kampanji protiv Konakovica. To je preocigledno, nema ovo veze sa sportom.
SDA ga koristi.
Cekamo saopstenje SDA gdje brane patriotu od udara zlocinca i kriminalca Konakovica jer u jedinstvu je snaga.Pa jel ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Pa ne radi to zbog para vec ideologije. Misli da su zeleni nekakvi cuvari drzave, a u stvari su grobari. Kao sto sam rekao nije previse inteligentan i toliko je ocigledno da je ovo maslo SDA da to i dijete vidi. Sad odjednom spominje Kanton Sarajevo, helikoptere itd. Covjek je anonimno donirao dosta puta za pomozi.ba ali ocigledno mu je ego preveliki i koristi ga zelena banda.
I am not yet born; O hear me.
Imali neko da nadje samo jednu izjavu Juke ili jedan post u kojem promoviše SDA na bilo koji način pa da ga neko svrsta u botove ? U ostalom ako je već tako zašto ovu hajku na Dinu nije pokrenuo prije izbora ? Ako je neko kontra Dine odmah je za SDA ? Očigledno je ova prepirka poslijedica nekih njihovih ličnih nesuglasica i zbog toga su ovo trebali riješiti u četiri oka a ne ovako javno da prave još veće podjele i u onako podijeljenom društvu. Konaković I ekipa imaju priliku da pokažu da može i drugačije ali ako se budu bahatili i oholili na vlasti onda to nije ništa drugo nego što smo već imali.
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:20Prijavio sam ti post , šta je sa tobom , čemu psovanje ?
Već ga je neko prijavio , nema potrebe za takvim gadostima .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.