FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Možda i zaigra protiv Goražda prekosutra 

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Na Hadžića je izvršen pritisak, on je rekao da ima sve pod kontrolom. Veliki broj igrača nam se nudi, ganja se ciljana pojačanja. Ne smijem ništa reči, a neče ni Hadžija da kaže, koliko god bio pritisnut. Zna da smo na respiratorima, ali samo malo strpljenja.
ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeste,bio je na zadnjoj ligaskoj Maribora prije 5 dana na klupi. Zato kazem odma moze igrati ,po fizickoj spremi je ispred nasih igraca .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Tu je denchi, isti likovi koji pljuju Cmilju i Handzeta zadovoljni likom koji ne igra nista zadnje 2 godine...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:15Đe nam je denchi da nam objasni kako je handje medjiko bolji?
U najmanju ruku interesantno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Slovenci također navode da je bh. prvak Mešanoviću ponudio identične financijske uslove kao što je imao u Mariboru. Njegova plata je u ovom klubu navodno 120.000 eura na godišnjem nivou.
Ali para nema, more bit bidne, ali sada nejmaaaaa
- feniksptica
- Kontakt:
Samo opusteno, nemoj da nam neki stori opet sjebe noc 
Bravo ćelava ubleho

Bravo ćelava ubleho
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Cudi me da kritikujes Mesanovica jer je i on hedonistaDenchi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Tu je denchi, isti likovi koji pljuju Cmilju i Handzeta zadovoljni likom koji ne igra nista zadnje 2 godine...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:15Đe nam je denchi da nam objasni kako je handje medjiko bolji?
U najmanju ruku interesantno
PSPHM
Ako me sjećanje dobro sluzi upravo je Vinko Jasmina u Zrinjski doveo i i toj sezoni 11 golova dao
Handzic je bolji igrac od ove ublehe
Nazovi Dupeta I Hareta I pitaj ih jesu li dobili isplatu,ako imas mogucnosti,a dalje slobodno Tinu,Krleta I Hebu pa mi se onda javiajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:32Na qrac nabijemo i tebe i tih pet igraca sto ti je reklo...
igra sampiona pocinje poyy

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- hordasDoboj
- Kontakt:
A koliko je ovo sigurno? Osim ovo slovenski mediji objavili?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
Ponudili, nigdje ne pise da cemo isplatitOsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Slovenci također navode da je bh. prvak Mešanoviću ponudio identične financijske uslove kao što je imao u Mariboru. Njegova plata je u ovom klubu navodno 120.000 eura na godišnjem nivou.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa imaju li oba nova spica zajedno vise od Handzica u zadnje 2 sezone?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
klasicno dizanje cijene istomhordasDoboj je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:41A koliko je ovo sigurno? Osim ovo slovenski mediji objavili?
razgovara se ali daleko od zavrsenog
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mesanovic je kvalitetan fudbaler. Za iskorak u Europi ce trebati puno vise 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ŠTAEOVO
Joj klikova, bit će sutra doručak u Rimu a ručak u Parizu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma isplatit cemo svakako, da li redovno ili preko arbitraznog suda svejedno je hahahahahahahafeniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:42Ponudili, nigdje ne pise da cemo isplatitOsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Slovenci također navode da je bh. prvak Mešanoviću ponudio identične financijske uslove kao što je imao u Mariboru. Njegova plata je u ovom klubu navodno 120.000 eura na godišnjem nivou.