AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Katasrofalan vezni red
Tonali Kesi Hakan i oba krila ocajni
Tonali Kesi Hakan i oba krila ocajni
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Joj i ovaj Hakan kad ustane na lijevu nogu, onda je bukvalno u stanju biti najgori igrač na terenu.
Kessie organizuje napade, to je u startu loš znak. Tonalija iskreno ni ne vidim na terenu, ne znam da ga je komentator pet puta spomenuo. Salamander isto ništa, nas ako išta bude koštalo ove sezone, to su defektna desna krila koja ničim ne doprinose na terenu.
Theo, Rebić i Ibra kao jedini igrači koji iole nešto pokušavaju uraditi u napadu, iako zasad neuspješno.
Kessie organizuje napade, to je u startu loš znak. Tonalija iskreno ni ne vidim na terenu, ne znam da ga je komentator pet puta spomenuo. Salamander isto ništa, nas ako išta bude koštalo ove sezone, to su defektna desna krila koja ničim ne doprinose na terenu.
Theo, Rebić i Ibra kao jedini igrači koji iole nešto pokušavaju uraditi u napadu, iako zasad neuspješno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hakan nam fali i to je poenta,nmz nam Kessie organizovati igru. Na kraju su se probudili malo mi to daje nadu za drugo poluvrijeme
Hajd ok sve, ali nasi odbrambeni igraci pored lukakua kao djeca izgledaju...pa yebem mu majku stara dobra prvi kontakt sa loptom u kost ( rizikovat koji zuti npr.rebic, hakan, toneli, kessi, theo ) ubijes nimet u njemu prvih 10 min i zavrsis sa njim, pa bi kasnije bjezao od lopte ili prvom do sebe dodavao...a ovako izgleda phornjava kad on ima loptu...ccccc
Zadnjih 15-20 minuta solidno, ali u globalu jako loša utakmica. Još je i dobro što imaš samo gol nedostatka, nekom ludom srećom se možda i možeš nadati remiju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Benaser i Hakan kada su u formi su duša ove ekipe. Bez Benasera nema ko da iznese loptu, Tonali za sada nije taj igrač.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne kritikujem cesto ali forma nam je opasno opala. Nemamo ni igre koja nas je krasila vec godinu dana. Nije problem izgubiti uz dobru igru ali u zadnje vrijeme ne igramo i to mene sikira.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Mi imamo 3 igraca kojima se ne moze i ne smije dodat lopta kad se jrene naprijed: Kessie, Sale i Rebic. Kad tome jos dodamo Kjaera i Roma koji su tanki s loptom, dodjemo do rezultata da nam po ekipe ne zna s loptom nista. I onda se mi nadamo necemu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Izvadit' kapitena da ga više ne gledam kako izgleda kao malo dijete pored Lukakua. Staviti Tomorija koji neće dozvoljavati toliko prostora i pretrčavanja.
Rekao sam već u ranijim upisima, klubovi su skontali da se visokim presingom naš cijeli koncept igre razbiti.
Na Tonalija nisam odavno žugao, sačuvao sam za danas. Igra li momak uopće ?
Nogomet je postao fizikalija sport. Osjetno im je skoro svaki igrač na terenu brži od našeg. Svaki put kad izgubimo loptu mislim da primamo gol.
Rekao sam već u ranijim upisima, klubovi su skontali da se visokim presingom naš cijeli koncept igre razbiti.
Na Tonalija nisam odavno žugao, sačuvao sam za danas. Igra li momak uopće ?
Nogomet je postao fizikalija sport. Osjetno im je skoro svaki igrač na terenu brži od našeg. Svaki put kad izgubimo loptu mislim da primamo gol.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Inter bolji nema se tu sta puno reci. Usli su u utakmicu sa previse respekta, igraj brate malo brze trci uklizi koji put a ne cekaju da sama odbrana Intera pukne. Nervira i ovaj sudija sto nije svirao par ovi prekrsaja za Milan.
Moraju u drugom izaci puno pametnije i malo agresivnije. Nek usmjere vise po strani gdje su Ante i Theo, jer ovan Hakimi ima vec zuti.
Vjerujem da mozemo makar do remija. Idemo momci.
Forza Milan
Moraju u drugom izaci puno pametnije i malo agresivnije. Nek usmjere vise po strani gdje su Ante i Theo, jer ovan Hakimi ima vec zuti.
Vjerujem da mozemo makar do remija. Idemo momci.
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma vala ne znam kako ljudi zaradjuju milione kao profesionalci a lopte ne znaju primiti. Mozda grijesim ali ja jos nisam vidio da je Rebic primio loptu kako treba. Pa majku mu daj ga mjesec dana nek samo to trenira, bice hajra od toga.
I ovo driblanje samoga sebe je smijesno vise.
I ovo driblanje samoga sebe je smijesno vise.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ne mogu da vjerujem sta masise sve u 2 minuta. 3 gola fakticki
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Je li moguće ovo jbte hahah , hajde barem su stisli , samo neka ovako nastave.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Handanovic se pretvorio u zid
Tako se to igra, povedes, povuces se, i cekas kontru i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.