Nedopustivo je da evo sve 3/4 ne koristimo male faulove i ne sjecemo Bugarske napade na kraju cetvrtine.To im Bosnic i govori, ali dzaba.
Primis sad 2p na 10 sec, a imas 2 penala da napravis.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Po upečatljivom prezimenuHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:46Vrabac , po cemu je on poznat ? Odbrana ? Sut ? Moral u ekipi ?
Da mi je njegovo samopouzdanje u zivotu gdje bi mi kraj bio
Preslikani Atic do prije 2-3 mjeseca. Obojica su korisni na obje strane parketa i prilicno su raznovrsni u napadu. Ok, nisu idealni ni u cemu, ali ih se ne ostavlja same ni na sutu, ni u prodoru, ni na niskom postu. Njemu treba trener koji ce ga uvjeriti da itekako vrijedi.RoninX je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:13ova utakmica pokazuje zasto imam problem sa suljinim mentalitetom. umjesto da se nametne ovdje kao glavni igrac, potvrdi prosli nastup,on pasivniji nego ikad....nije vazno sto je revijalna utakmica. mora se ovdje nametnut kao lider! kako ce se u klubu izborit ako ce ovakav biti...
Pravio je Campara faul, ali sudija "pustio prednost"NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:47Mora se poraditi na znanju "vremena i rezultata".
Nedopustivo je da evo sve 3/4 ne koristimo male faulove i ne sjecemo Bugarske napade na kraju cetvrtine.To im Bosnic i govori, ali dzaba.
Primis sad 2p na 10 sec, a imas 2 penala da napravis.![]()
Gegic za siromasneHare1902 je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:48Po upečatljivom prezimenuHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 feb 2021, 16:46Vrabac , po cemu je on poznat ? Odbrana ? Sut ? Moral u ekipi ?![]()
Tesko ali eto konacno imamo bar u nekom sportu normalnog selektora,kako je puno laakse kad imas selektora
Zapamtićemo ovaj post , ja kažem da ćemo imati značajniju ulogu . Fantastična atmosfera , svako zna svoju ulogu , odličan trener .HeraklitMracni je napisao/la: ↑22 feb 2021, 17:07Vjeruj da ne bi , al eto vidjet cemo , cim se vrate mnogi igraci u ostale reprezentacije mi smo donji ...