Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Robust
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Robust » 30 nov 2020, 17:39

gdje su dijasporski peraci guzova sa lancima i ljiljanima i cd semse suljakovic u autu da jos malo podrzavaju ovaj lazni patriotski zanos naseg košarkaškog seljacine :kafa: :kafa:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 nov 2020, 17:41

Bundesliga je napisao/la:
30 nov 2020, 17:36
nerkolfc je napisao/la:
30 nov 2020, 17:31
Da da, obećali mu posao u fabrici kad završi karijeru. Šta sve neće čovjek pročitati.
Pa ne radi to zbog para vec ideologije. Misli da su zeleni nekakvi cuvari drzave, a u stvari su grobari. Kao sto sam rekao nije previse inteligentan i toliko je ocigledno da je ovo maslo SDA da to i dijete vidi. Sad odjednom spominje Kanton Sarajevo, helikoptere itd. Covjek je anonimno donirao dosta puta za pomozi.ba ali ocigledno mu je ego preveliki i koristi ga zelena banda.
Upravo tako. Očigledno je Nurkić salty jer mu je Konaković iz temelja pomeo omiljenu stranku. :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 nov 2020, 17:44

chily-rz je napisao/la:
30 nov 2020, 17:38
Očigledno je ova prepirka poslijedica nekih njihovih ličnih nesuglasica i zbog toga su ovo trebali riješiti u četiri oka a ne ovako javno da prave još veće podjele i u onako podijeljenom društvu.
Ako ce u četiri oka - pa zašto onda Jusuf na državnoj televiziji, u emisiji "konacno petak" koja je u prime timeu izjavi kako ga je Konaković odyebao iz Bosne 2007 :mrgreen: i što se kasnije ispostavi kao laž :crazy: ocito da momcina ima neke komplekse od ranije, koje nikako ne može da prevaziđe.

Dino kao prefrigan političar ne ostaje dužan ni Bakiru, a kamoli nekom Jusufu Nurkiću. Bilo je sasvim za ocekivati da ce mu odgovoriti i još ga potopiti.
Juki ovo nije trebalo nikako.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 nov 2020, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 nov 2020, 17:44

:P
Kamuflazn je napisao/la:
30 nov 2020, 17:11
Kakvo je vrijeme došlo jedna ljudska, sportska, planetarna gromada se mora pravdati ovom Dini, i još ima ovih krkana koji brane Konakovica. Nevjera živa. Ali to je Bosna. Zato nam jeste kako jeste. Idi Nurk i ne vraćaj se više.
Veci problem ove Bosne su ljudi kao ti koji stite nekoga po inerciji cisto jer misli da je taj za sve u pravu.
Evo ja mislim da je dino ispao glup sto je pisao opet o povredi, zagrebu i slicno iako je jasno da je juka trebao doci na taj pregled taman trajao 5 minuta.

Ovdje je sve krenulo od jedne jednostavne recenice :
"2008. Godine dosao sam u KK Bosnu gdje su me odbili smatrajuci da nisam talentovan, gdje me odbio Dino Konakovic koji je bio predajednik/direktor" (otprilike ovako).
Na to mu je Dino KOnakovic odgovorio argumentovano da je bio direktor KK Bosna do decembra 2017. sto znaci da teoretaki nije mogao doci u kontakt sa Jukom a ne da je otjerao Juku. Dakle jasno je da je Juka SLAGAO ostaje samo jos to da li namjerno, da li slucajno ili po instrukciji nekoga.
Branim Dinu ISKLJUCIVO jer je u pravu a ne jer ga gotivim ili sam bot. Iskljucivo sam na strani pravde a ona je jasna. Juka je covjeka optuzio za nesto sto nije uradio. I ja bih isto ovako odreagovao da sam na Dininom mjestu.
Cudno je to da je juka nas sjedio sa delegacijom sda na celu sa biserkom i dobio diplomatski pasos...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 nov 2020, 17:46

chily-rz je napisao/la:
30 nov 2020, 17:38
Imali neko da nadje samo jednu izjavu Juke ili jedan post u kojem promoviše SDA na bilo koji način pa da ga neko svrsta u botove ? U ostalom ako je već tako zašto ovu hajku na Dinu nije pokrenuo prije izbora ? Ako je neko kontra Dine odmah je za SDA ? Očigledno je ova prepirka poslijedica nekih njihovih ličnih nesuglasica i zbog toga su ovo trebali riješiti u četiri oka a ne ovako javno da prave još veće podjele i u onako podijeljenom društvu. Konaković I ekipa imaju priliku da pokažu da može i drugačije ali ako se budu bahatili i oholili na vlasti onda to nije ništa drugo nego što smo već imali.
Pa eto ti njegovo saopstenje na ss.ba. spominje politicku karijeru, ako budu drzali kanton, cjelovitu BiH. Nisu izbori samo sada vec imaju i parlamentarni za koju godinu. Ovo je pokusaj diskreditacije zelenih bandita. Slazem se da je ovo seljakluk nevidjeni ovo prepucavanje preko medija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Golf2
Kontakt:

Post Postao/la Golf2 » 30 nov 2020, 17:48

Mene samo interesuje hocemo li dobiti odgovor je li Konakovic odbacio Nurkica u KK Bosna? Oko toga je sve pocelo, ali Juka nam ne postavi e-mail, sms ili neki drugi “dokaz” iz 2008.

Pa fkt momak ima vise prepirki na drustvenim mrezama s navijacima od nastupa u reprezentaciji.

Sve u svemu sigurno je Juka jedan od nasih najboljih kosarkasa svih vremena, veliki humanitarac, onako neka pozitiva je skoro uvijek i na terenu i van njega... ali brate ne kontam cemu sve ovo? Sta je cilj svega ovoga? Sta ce dobiti na kraju u konacnici kada se spusti zavjesa na ovu temu.

Momak mi nekako djeluje ko podvojena licnost ili licnost ko sjedi na vise stolica. Mogu se postirati ajeti i hadisi, a mogu i pjesme, slike s trebom, rodjendani uz pjesme Cece i hektolitre alkohola. Moze majica sa 9 heroja, a moze i slika s cetnikusom Brenom koja se slika u uniformi onih koji su ubili te heroje. Mogu se postirati ilahije, a moze se promovirati i Baja u sred Amerike (jedna od njegovih pjesama je oficir s ruzom, za koji mnogi smatraju da je posvecena Mladicu)

Al eto, momak je odrastao u ruralnoj sredini, tako da mislim da je ovo cijena toga

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 nov 2020, 17:50

00090 KAMENJAKOVIĆ SAMIR - SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 379 75,50
02072 MURATOVIĆ HASAN - GRAĐANSKI SAVEZ 64 12,75
00008 HODŽIĆ AMILA - SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 59 11,75

Gledaj dominacije u Svojatu. :tokralju:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 nov 2020, 17:54

joj al gledati kmecanje sda botova i dijasporaca koji se zadaju uz onu bosna je sampinjooon oooo neprocjenjivo

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 17:55

ovi samo o Sda..
Samo Sloboda | COYG

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 17:56

Kakve veze imaju Nurkic i SDA ?
Pitanje za milion dolara.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 nov 2020, 17:57

Golf2 je napisao/la:
30 nov 2020, 17:48
Upravo si opisao prosjecnog Bosnju i SDA glasaca.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 30 nov 2020, 17:57

Kad završi karijeru, Jusuf Nurkić će biti najbolji i najuspješniji košarkaš u historiji ove države.

Sin bosanski :bih:
Zadnja izmjena: FoxMulder, dana/u 30 nov 2020, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 nov 2020, 17:58

TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 17:56
Kakve veze imaju helikopteri sa notornoj laži koja je izašla iz njegovih usta?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 nov 2020, 17:58

Ako je Jusić Nurkic inicijator ove prepirke onda on snosi veću odgovornost, evo baš sad upratih izjavu Konakovića gdje spominje da će otići sa funkcije u savezu ako to znači povratak Nurkica što opet dovoljno govori i tad o njegovoj spremnosti da relaksira situaciju. Može bit da je Juka idealima vezan za zelene, ako je tako onda se ovo ne može vezati za lične nesuglasice i žalosno od njeg što na ovaj način se politički obračunava koristeći svoju reputaciju.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 18:00

Bundesliga je napisao/la:
30 nov 2020, 17:57
Golf2 je napisao/la:
30 nov 2020, 17:48
Upravo si opisao prosjecnog Bosnju i SDA glasaca.
Kakve veze ima Nurkic i ovaj slucaj sa SDA ?
Jedino ako gledas da je u vrijeme sukoba izmedju Juke i Dine Kifla bio u SDA.
Onda ispada da Nurkic prica protiv SDA.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 30 nov 2020, 18:01

chily-rz je napisao/la:
30 nov 2020, 17:58
Ako je Jusić Nurkic inicijator ove prepirke onda on snosi veću odgovornost, evo baš sad upratih izjavu Konakovića gdje spominje da će otići sa funkcije u savezu ako to znači povratak Nurkica što opet dovoljno govori i tad o njegovoj spremnosti da relaksira situaciju. Može bit da je Juka idealima vezan za zelene, ako je tako onda se ovo ne može vezati za lične nesuglasice i žalosno od njeg što na ovaj način se politički obračunava koristeći svoju reputaciju.
Ja bih rekao da je on svojom (ne)inteligencijom vezan za zelene, nažalost.
it's football day

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 30 nov 2020, 18:01

chily-rz je napisao/la:
Ma ovo je vjerovatno na relaciji Konakovic - Enes, gdje je ovaj prvi uzimao igrace beobasketa uz bolje talove, nego sto je dobijao od Enesa i tako doslo do sranja u kom Nurkic ispasta ni kriv ni duzan, osim sto ide preko njega jer je malo glup, ali hajde..

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 30 nov 2020, 18:02

ASD je napisao/la:
TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 17:56
Kakve veze imaju helikopteri sa notornoj laži koja je izašla iz njegovih usta?
Kakve veze ima Jukin (opravdani) nedolazak na okupljanje sa njegovom izjavom o KK Bosna ?

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 18:02

FoxMulder je napisao/la:
30 nov 2020, 17:57
Kad završi karijeru, Jusuf Nurkić će biti najbolji i najuspješniji košarkaš u historiji ove države.

Sin bosanski :bih:
teško.ali će biti u samom vrhu sigurno.
Samo Sloboda | COYG

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 nov 2020, 18:03

TheChief je napisao/la:
30 nov 2020, 18:00
Kakve veze ima Nurkic i ovaj slucaj sa SDA ?
Jedino ako gledas da je u vrijeme sukoba izmedju Juke i Dine Kifla bio u SDA.
Onda ispada da Nurkic prica protiv SDA.
Tad nije spominjao kanton, helikoptere i cjelovitu BiH. Saberi dva i dva.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, lopticaskocica, perun i 13 gostiju.