Ugovor mu je do juna 2023. godine, svašta se može promijeniti za taj vremenski period.Napapijri je napisao/la: ↑02 mar 2021, 09:38Tesko. Kako ja vidim, njemu je pedala nakon isteka ugovora.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑02 mar 2021, 09:12Da li je realno očekivati Zinedina uskoro u startnih 11?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
U našoj ligi nažalost,kakav god roster imao, koliko god igrača bilo odsutno na primarnim pozicijama,mora se igrati sa formacijom 4231.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Mi isli po bod i bod uzet uopste ova tekma sa njima nije mjerilo,sa svim "jacim"ekipama tipa zrinjski,borac kad bi bod uzimali to je extra samo sa slabijim ne smije biti kikseva i titula je zagarantovana.A i njima je guzva ima ih 5 u bod-dva krpit ce se i oni nece niko imat seriju da sve pobjedi do kraja a mi toliko da kiksamo.tako da samo laganini bice ovo jos bolje kad se malo ekipa uhoda ipak smo ostali bez dva ponajbolja igraca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski je dobra ekipa, njima treba pobjeda i sigurno se neće braniti na Koševu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Fanimo ide na Al. Bekica. Tu treba traziti sansu

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
sinoc je bio malo smusen, valjda bude bolje sljedecu utakmicu
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Jučer je išao na Šehića, koji je na nivou Al. Bekića ili čak slabiji, pa nije skoro ništa uradio.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sehica sam gledao polusezonu, Al Bekica vec jedno 3-4 sezone, i znam koju glupost ovaj potonji zna napravit haha
Ali slazem se da se Fanimo nije bas istakao na derbiju. Generalno otkako je dosao ima bliceve dobrih poteza al slabu konstantnost.
Ali slazem se da se Fanimo nije bas istakao na derbiju. Generalno otkako je dosao ima bliceve dobrih poteza al slabu konstantnost.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nisam gledao Zrinjski protiv Krupe, ali znam da je u prvoj polusezoni Bekic vise proveo na stoperu.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:29Sehica sam gledao polusezonu, Al Bekica vec jedno 3-4 sezone, i znam koju glupost ovaj potonji zna napravit haha
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fanimu se vidi da nije u formi i da je propustio početak priprema. Onaj pas Susica koji je presjekao odbranu Zeljkana i Fanimo si nabi loptu u for kao, da se nalazi na centru a ne 16m od gola je haos.
Ali ne sumnjam, da ce se popraviti.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 02 mar 2021, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Jedino vrijedno pomena sa derbija je doktor Željezničara koji je prišao da vidi šta je sa Oremušem.
Ostale analze su nemoguće jer je u pitanju derbi koji ti ništa ne otkriva i budalaština je nešto zaključivati na osnovu istog.
Ostale analze su nemoguće jer je u pitanju derbi koji ti ništa ne otkriva i budalaština je nešto zaključivati na osnovu istog.
ORIGINAL 1987
protiv krupe je igrao bekaNapapijri je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:38Nisam gledao Zrinjski protiv Krupe, ali znam da je u prvoj polusezoni Bekic vise proveo na stoperu.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:29Sehica sam gledao polusezonu, Al Bekica vec jedno 3-4 sezone, i znam koju glupost ovaj potonji zna napravit haha
This time next year, we'll be millionaires!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma odličan rezltat juče.
Nismo ih vratili u život, bodovna razlika ista a utakmica manje. Ubili smo im većini nadu da nas stignu.
Zagužvalo se u borbi za evropi, svi u bod-dva. Mislim da će konkurenti za evropu više voljeti da mi dobijemo Zrinjskog jer niko osim najoptimističnijih kona ne vjeruje da nas mogu stić, a Zrinjskog itekako mogu.
Nek jedni drugim kuke potkvačaju, mi tu najviše možemo profitirat
Nismo ih vratili u život, bodovna razlika ista a utakmica manje. Ubili smo im većini nadu da nas stignu.
Zagužvalo se u borbi za evropi, svi u bod-dva. Mislim da će konkurenti za evropu više voljeti da mi dobijemo Zrinjskog jer niko osim najoptimističnijih kona ne vjeruje da nas mogu stić, a Zrinjskog itekako mogu.
Nek jedni drugim kuke potkvačaju, mi tu najviše možemo profitirat

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Pejovic odigrao pas.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:38Fanimu se vidi da nije u formi i da je propustio početak priprema. Onaj pas Susica koji je presjekao odbranu Zeljkana i Fanimo si nabi loptu u for kao, da se nalazi na centru a ne 16m od gola je haos.
- ElCartel11
- Kontakt:
U pravu sibordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:41Pejovic odigrao pas.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:38Fanimu se vidi da nije u formi i da je propustio početak priprema. Onaj pas Susica koji je presjekao odbranu Zeljkana i Fanimo si nabi loptu u for kao, da se nalazi na centru a ne 16m od gola je haos.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šteta što ga nisu suspendovali do kraja sezone. Pomogli bi nam.Historicar je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:35Ne znam odakle izmisliše Hebiboviću i trecu utakmicu da ne igra, jasno pisalo nakon crvenog kartona u Banja Luci da nece igrati naredne dvije utakmice, protiv Slobode i Želje.Kakva nepismena gamad sjedi u tim komisijama, to je za ne povjerovati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Igrao je beka, sad tu imaju Ibanez i on. Magdic im je novi stoper nije los.Napapijri je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:38Nisam gledao Zrinjski protiv Krupe, ali znam da je u prvoj polusezoni Bekic vise proveo na stoperu.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:29Sehica sam gledao polusezonu, Al Bekica vec jedno 3-4 sezone, i znam koju glupost ovaj potonji zna napravit haha
Najvise problema cemo imati sa Juranovicem, agilan je momak haos, uz Bilbiju naravno.
Al nas je **** hadzija sa pojacanjima opasno,narocito ce se to osjetiti na ovim zutim kartonima.Za milija i dupovca mi nemamo alternativu(u kakvom je stanju adukor to niko ne zna).Dalje ljevo krilo nam je nepostojece koga god ubacili.Alternative za pejovica i djokanovica isto tako nemamo.
Vidim svi se bune juce radi izmjena ali Vinko i sam zna da ti igraci koji bi usli ne bi mogli nista puno promjeniti jer nemaju taj kvalitet.Jako los prelazni rok uradjen.Bez Rahme i Tatara dosta smo slabiji ali ja mislim da ce i ovo biti dosta za titule.Za Europu nadam se boljim pojcanjima i odlazku nekih igraca koji nisu kvalitet za sarajevo.
Vidim svi se bune juce radi izmjena ali Vinko i sam zna da ti igraci koji bi usli ne bi mogli nista puno promjeniti jer nemaju taj kvalitet.Jako los prelazni rok uradjen.Bez Rahme i Tatara dosta smo slabiji ali ja mislim da ce i ovo biti dosta za titule.Za Europu nadam se boljim pojcanjima i odlazku nekih igraca koji nisu kvalitet za sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, Dave, enzo1, ErosViverosViv, HariTz, jurisicduska, MaroonBjelave, Napapijri, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, Tatamata1946 i 76 gostiju.