Jel istina kad mu spomenes tamnoputog igraca, da se lik javi svima u pp i daje privatne podatke o forumasu kojeg ne gotivi?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel istina kad mu spomenes tamnoputog igraca, da se lik javi svima u pp i daje privatne podatke o forumasu kojeg ne gotivi?
Vjeruj da si me jos vise sad zabrino.hababb je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:48Ne mozes tako razmisljati. Tebi kao da je klub iznad naseg najboljeg SD-a. Imamo +9 i sve ostalo je nebitno. Nek ugasi klub ako to hoce, zasluzio je da radi sta mu qurcu cejf.
Takvi kao ti bi nas sad ubjedili da nismo duploo jaci nego prosle godine i da umjesto potpuno nebitnih igraca poput Ahmetovica, Serbecica, Tatara i Rahmanovica, nas hadzija nije doveo cmiljanica i kanurica pa kao slag na tortu, nakon samo 7-8 mjeseci potrage za spicem, doveo husarinog Mesanovica. Pa covjek je uspio vratiti potpuno odmornog adukora koji preko godinu dana nije ni dodirnuo loptu. Frajer znaci puca od snage. Pa znas li koliko ce malom Dizdarevicu znaciti sto ce sezonu presjediti na klupi i tribini fk mladost? Njegov talenat mu nista nebi znacio bez tog odmora u kaknju.
Doveo je nas sd Vinku na svaku poziciju po najmanje 2-3 odlicna igraca. Toliko ga je bacio na slatke muke da Vinko za 90 minuta razbijanja mozga nije mogao odluciti koja rezerva je bolja i nije imao srca da pravi izmjene jer mu nisu dozvolili da uvede sve zvijede koje mu je doveo nas hadzija. Ima toga jos koliko hoces ali necu te vise peglati.
To mi treba jer po tome dijelim ljude.
Kada da ocekujem ddos?
Znaces kad nas Zoro bude napao
Ovo svakom drugom covjeku da se ne zamjerim?
Ma tobetu ni moderator ne smije brisati post.
Dobrodošao!
To neko bas zayebanJohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:35Ma tobetu ni moderator ne smije brisati post.Olli je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:33Ovo svakom drugom covjeku da se ne zamjerim?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:31
Lako ces ti za moderatora, nemoj se ti Tobetu zamjerat.![]()
Njega ne zelim za neprijatelja ni svom neprijatelju.
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:35Ma tobetu ni moderator ne smije brisati post.Olli je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:33Ovo svakom drugom covjeku da se ne zamjerim?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:31
Lako ces ti za moderatora, nemoj se ti Tobetu zamjerat.![]()
Njega ne zelim za neprijatelja ni svom neprijatelju.
Budu li mu dali otkaz, zna se sta nam je ciniti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:13Imamo jos jedan istek ugovora koji je bitan - Vinko Marinović. Znam da mu ugovor istice tek na ljeto 2022, ali brzo ce i to doci![]()
Zanima me bas sta ce biti, da li ce se uprava odluciti da produzi ugovor, ili da se zahvalimo Vinku i dovedemo trenera jos jednog nivoa iznad.
Naravno, ovo je sve pod prepostavkom da Vinko ne dobije otkaz do tad(nedo Bog, za sada je odlican, ne urekao se)
Polako.Trenutno imamo vecih problema od toga,vrijeme ce sve pokazati ne treba nigdje da se zuri.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:13Imamo jos jedan istek ugovora koji je bitan - Vinko Marinović. Znam da mu ugovor istice tek na ljeto 2022, ali brzo ce i to doci![]()
Zanima me bas sta ce biti, da li ce se uprava odluciti da produzi ugovor, ili da se zahvalimo Vinku i dovedemo trenera jos jednog nivoa iznad.
Naravno, ovo je sve pod prepostavkom da Vinko ne dobije otkaz do tad(nedo Bog, za sada je odlican, ne urekao se)
Dobrodosao prije svegaOlli je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:16Polako.Trenutno imamo vecih problema od toga,vrijeme ce sve pokazati ne treba nigdje da se zuri.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:13Imamo jos jedan istek ugovora koji je bitan - Vinko Marinović. Znam da mu ugovor istice tek na ljeto 2022, ali brzo ce i to doci![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, SHZ82, skoJaa i 61 gost.