Mislim da to cak nije sramota. Dodje ti jednako da trazis od Löwa da nabroji 5 igraca iz Verbandslige.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovo već postaje zabavno
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.
Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Baš me zanima šta je slijedeće posrtanje?
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 02 mar 2021, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Löw bi mozda i znao, ali ovaj nas hajirlija je odmah u startu obecavao i lagao kako to on sve prati itd. Pusti ti svabe, oni analiziraju sve u detalje pa cak i Verbandsligu
Inace smo mi navikli na uspjehe pa ce nam Petev to pokvariti.
Sigurno ce biti bolji od kloca i senilka Bajevica koji je imao punu podrsku.
Sigurno ce biti bolji od kloca i senilka Bajevica koji je imao punu podrsku.
Umjesto da tezimo ka boljitku, neki podrzavaju nazadak
Ovom logikom cemo za jedno 25 god opet dobacit do nekog prvenstva.
Ovom logikom cemo za jedno 25 god opet dobacit do nekog prvenstva.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ništa nije sigurno druže, ali volimo mi onu "Ne može gore" a itekako može.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma Petev je strucnjak... nadam se samo da je vidio na derbiju dovoljno,pa da se na spisku nece naci niko od aktera ...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa sljedece je nizanje porazaDrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:04Ovo već postaje zabavno![]()
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
a gdje nam je Borce Sredojevic? Zasto on ne bi bio pomocnik? Covjek je znao praviti taktiku i odveo nas je u baraz dok je Ciro motivisao igrace.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Jasta i to dokazan, a sad ce u martu da to jos jednom potvrdi
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Halifa Genjca za Tutinog pomocnika.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:04Ovo već postaje zabavno![]()
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mujdža i Lula, samo pogledati ovo i onda meni dođu ovdje bolesnici da su Cipetići, Todorevići bolji... Hebote šta smo jednoj Francuskoj radili i to na njihovom terenu, najbolja utakmica naše reprezentcije ali **** ga imamo Aru i ostale, hehhe! Kriv je trener
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad mislis da je izbor oko selektora vec bio cirkus koji se ne moze niscim vise nadmasiti, oni to sa ovim izborom pomocnika jos jednom nadmase. Manje od 3 sedmice pred mec jos bez strucnog staba 
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Sad znamo zasto i dalje nemamo strucnog staba. Kad odlazi s funkcije ovaj debil?"Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Elvedina Begića održana 64. sjednica Izvršnog odbora."
Zadnja izmjena: CevapiPrijeUtakmice, dana/u 03 mar 2021, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Znaci zakljuceno da novi IO bira strucni stab dvije sedmice prije utakmice, a spisak izlazi tri sedmice prije.
Znaci jedini zasluzan za spisak ce biti nas Petev koji ga je odabrao sam bez nekog asistenta da se konsultuje s njim zasto taj igrac. Ili pak ima asistente u vrhu saveza koji ce pomoci oko spiska.
Sta nam ljudi rade jbt, koji show
Znaci jedini zasluzan za spisak ce biti nas Petev koji ga je odabrao sam bez nekog asistenta da se konsultuje s njim zasto taj igrac. Ili pak ima asistente u vrhu saveza koji ce pomoci oko spiska.
Sta nam ljudi rade jbt, koji show
BašČelik!
-
Swanfilter
- Kontakt:
Ma, odmah ovim iz ekipe podjeliti funkcije ...
Ovo je valjda ta "struka" koju smo konačno dobili. Kriminal i javašluk na svom vrhuncu.
Niko se i ne treba odazvat ovim lopovima i lažovima.
Jasno je da je Petevi marioneta, koju i ne zanima posao . Doveden je da statira i uzima platu.
Niko se i ne treba odazvat ovim lopovima i lažovima.
Jasno je da je Petevi marioneta, koju i ne zanima posao . Doveden je da statira i uzima platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.