Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
gdje su dijasporski peraci guzova sa lancima i ljiljanima i cd semse suljakovic u autu da jos malo podrzavaju ovaj lazni patriotski zanos naseg košarkaškog seljacine

Upravo tako. Očigledno je Nurkić salty jer mu je Konaković iz temelja pomeo omiljenu stranku.Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:36Pa ne radi to zbog para vec ideologije. Misli da su zeleni nekakvi cuvari drzave, a u stvari su grobari. Kao sto sam rekao nije previse inteligentan i toliko je ocigledno da je ovo maslo SDA da to i dijete vidi. Sad odjednom spominje Kanton Sarajevo, helikoptere itd. Covjek je anonimno donirao dosta puta za pomozi.ba ali ocigledno mu je ego preveliki i koristi ga zelena banda.
Ako ce u četiri oka - pa zašto onda Jusuf na državnoj televiziji, u emisiji "konacno petak" koja je u prime timeu izjavi kako ga je Konaković odyebao iz Bosne 2007
Dino kao prefrigan političar ne ostaje dužan ni Bakiru, a kamoli nekom Jusufu Nurkiću. Bilo je sasvim za ocekivati da ce mu odgovoriti i još ga potopiti.
Juki ovo nije trebalo nikako.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 nov 2020, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Veci problem ove Bosne su ljudi kao ti koji stite nekoga po inerciji cisto jer misli da je taj za sve u pravu.
Evo ja mislim da je dino ispao glup sto je pisao opet o povredi, zagrebu i slicno iako je jasno da je juka trebao doci na taj pregled taman trajao 5 minuta.
Ovdje je sve krenulo od jedne jednostavne recenice :
"2008. Godine dosao sam u KK Bosnu gdje su me odbili smatrajuci da nisam talentovan, gdje me odbio Dino Konakovic koji je bio predajednik/direktor" (otprilike ovako).
Na to mu je Dino KOnakovic odgovorio argumentovano da je bio direktor KK Bosna do decembra 2017. sto znaci da teoretaki nije mogao doci u kontakt sa Jukom a ne da je otjerao Juku. Dakle jasno je da je Juka SLAGAO ostaje samo jos to da li namjerno, da li slucajno ili po instrukciji nekoga.
Branim Dinu ISKLJUCIVO jer je u pravu a ne jer ga gotivim ili sam bot. Iskljucivo sam na strani pravde a ona je jasna. Juka je covjeka optuzio za nesto sto nije uradio. I ja bih isto ovako odreagovao da sam na Dininom mjestu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa eto ti njegovo saopstenje na ss.ba. spominje politicku karijeru, ako budu drzali kanton, cjelovitu BiH. Nisu izbori samo sada vec imaju i parlamentarni za koju godinu. Ovo je pokusaj diskreditacije zelenih bandita. Slazem se da je ovo seljakluk nevidjeni ovo prepucavanje preko medija.chily-rz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:38Imali neko da nadje samo jednu izjavu Juke ili jedan post u kojem promoviše SDA na bilo koji način pa da ga neko svrsta u botove ? U ostalom ako je već tako zašto ovu hajku na Dinu nije pokrenuo prije izbora ? Ako je neko kontra Dine odmah je za SDA ? Očigledno je ova prepirka poslijedica nekih njihovih ličnih nesuglasica i zbog toga su ovo trebali riješiti u četiri oka a ne ovako javno da prave još veće podjele i u onako podijeljenom društvu. Konaković I ekipa imaju priliku da pokažu da može i drugačije ali ako se budu bahatili i oholili na vlasti onda to nije ništa drugo nego što smo već imali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mene samo interesuje hocemo li dobiti odgovor je li Konakovic odbacio Nurkica u KK Bosna? Oko toga je sve pocelo, ali Juka nam ne postavi e-mail, sms ili neki drugi “dokaz” iz 2008.
Pa fkt momak ima vise prepirki na drustvenim mrezama s navijacima od nastupa u reprezentaciji.
Sve u svemu sigurno je Juka jedan od nasih najboljih kosarkasa svih vremena, veliki humanitarac, onako neka pozitiva je skoro uvijek i na terenu i van njega... ali brate ne kontam cemu sve ovo? Sta je cilj svega ovoga? Sta ce dobiti na kraju u konacnici kada se spusti zavjesa na ovu temu.
Momak mi nekako djeluje ko podvojena licnost ili licnost ko sjedi na vise stolica. Mogu se postirati ajeti i hadisi, a mogu i pjesme, slike s trebom, rodjendani uz pjesme Cece i hektolitre alkohola. Moze majica sa 9 heroja, a moze i slika s cetnikusom Brenom koja se slika u uniformi onih koji su ubili te heroje. Mogu se postirati ilahije, a moze se promovirati i Baja u sred Amerike (jedna od njegovih pjesama je oficir s ruzom, za koji mnogi smatraju da je posvecena Mladicu)
Al eto, momak je odrastao u ruralnoj sredini, tako da mislim da je ovo cijena toga
Pa fkt momak ima vise prepirki na drustvenim mrezama s navijacima od nastupa u reprezentaciji.
Sve u svemu sigurno je Juka jedan od nasih najboljih kosarkasa svih vremena, veliki humanitarac, onako neka pozitiva je skoro uvijek i na terenu i van njega... ali brate ne kontam cemu sve ovo? Sta je cilj svega ovoga? Sta ce dobiti na kraju u konacnici kada se spusti zavjesa na ovu temu.
Momak mi nekako djeluje ko podvojena licnost ili licnost ko sjedi na vise stolica. Mogu se postirati ajeti i hadisi, a mogu i pjesme, slike s trebom, rodjendani uz pjesme Cece i hektolitre alkohola. Moze majica sa 9 heroja, a moze i slika s cetnikusom Brenom koja se slika u uniformi onih koji su ubili te heroje. Mogu se postirati ilahije, a moze se promovirati i Baja u sred Amerike (jedna od njegovih pjesama je oficir s ruzom, za koji mnogi smatraju da je posvecena Mladicu)
Al eto, momak je odrastao u ruralnoj sredini, tako da mislim da je ovo cijena toga
- ASD
- Kontakt:
00090 KAMENJAKOVIĆ SAMIR - SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 379 75,50
02072 MURATOVIĆ HASAN - GRAĐANSKI SAVEZ 64 12,75
00008 HODŽIĆ AMILA - SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 59 11,75
Gledaj dominacije u Svojatu.
02072 MURATOVIĆ HASAN - GRAĐANSKI SAVEZ 64 12,75
00008 HODŽIĆ AMILA - SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 59 11,75
Gledaj dominacije u Svojatu.
joj al gledati kmecanje sda botova i dijasporaca koji se zadaju uz onu bosna je sampinjooon oooo neprocjenjivo
- Chapman1886
- Kontakt:
Kakve veze imaju Nurkic i SDA ?
Pitanje za milion dolara.
Pitanje za milion dolara.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kad završi karijeru, Jusuf Nurkić će biti najbolji i najuspješniji košarkaš u historiji ove države.
Sin bosanski
Sin bosanski
Zadnja izmjena: FoxMulder, dana/u 30 nov 2020, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ako je Jusić Nurkic inicijator ove prepirke onda on snosi veću odgovornost, evo baš sad upratih izjavu Konakovića gdje spominje da će otići sa funkcije u savezu ako to znači povratak Nurkica što opet dovoljno govori i tad o njegovoj spremnosti da relaksira situaciju. Može bit da je Juka idealima vezan za zelene, ako je tako onda se ovo ne može vezati za lične nesuglasice i žalosno od njeg što na ovaj način se politički obračunava koristeći svoju reputaciju.
Kakve veze ima Nurkic i ovaj slucaj sa SDA ?
Jedino ako gledas da je u vrijeme sukoba izmedju Juke i Dine Kifla bio u SDA.
Onda ispada da Nurkic prica protiv SDA.
Ja bih rekao da je on svojom (ne)inteligencijom vezan za zelene, nažalost.chily-rz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:58Ako je Jusić Nurkic inicijator ove prepirke onda on snosi veću odgovornost, evo baš sad upratih izjavu Konakovića gdje spominje da će otići sa funkcije u savezu ako to znači povratak Nurkica što opet dovoljno govori i tad o njegovoj spremnosti da relaksira situaciju. Može bit da je Juka idealima vezan za zelene, ako je tako onda se ovo ne može vezati za lične nesuglasice i žalosno od njeg što na ovaj način se politički obračunava koristeći svoju reputaciju.
it's football day
Ma ovo je vjerovatno na relaciji Konakovic - Enes, gdje je ovaj prvi uzimao igrace beobasketa uz bolje talove, nego sto je dobijao od Enesa i tako doslo do sranja u kom Nurkic ispasta ni kriv ni duzan, osim sto ide preko njega jer je malo glup, ali hajde..chily-rz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:58Ako je Jusić Nurkic inicijator ove prepirke onda on snosi veću odgovornost, evo baš sad upratih izjavu Konakovića gdje spominje da će otići sa funkcije u savezu ako to znači povratak Nurkica što opet dovoljno govori i tad o njegovoj spremnosti da relaksira situaciju. Može bit da je Juka idealima vezan za zelene, ako je tako onda se ovo ne može vezati za lične nesuglasice i žalosno od njeg što na ovaj način se politički obračunava koristeći svoju reputaciju.
Kakve veze ima Jukin (opravdani) nedolazak na okupljanje sa njegovom izjavom o KK Bosna ?
- Chapman1886
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tad nije spominjao kanton, helikoptere i cjelovitu BiH. Saberi dva i dva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.