NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
100%, kome se igra u raspaloj organizaciji.
Tucker je igrač zadatka koji usput može da natrpa i tricama ako ga se zapostavi.
Prezahvalan igrač za bilo kojeg contendera.
Tucker je igrač zadatka koji usput može da natrpa i tricama ako ga se zapostavi.
Prezahvalan igrač za bilo kojeg contendera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Felixians4
- Kontakt:
šta kakav ba bjelica,sa mnom se tako neće diskutirati,to je nivo trollanja u kockarnici. ko kaže da će igrati protivn netsa. ti kažeš da ne može. niej mogao ni jedan kevin love protiv warriorsa pa je u game7 van odradio navjerojatnu cluth dionicu. **** inteligentan i namazan igrač, ima točno još godinu-dvije vrhunske igre, ofanzivno gotovo pa pun paket naravno za nba na nižem broju opticaja. pa naravno da je tucker u limitiranoj roli jako vrijedan,al ne što su rocketsi od njega uradili.ali je em precijenjen 1 v 1 defanzivno,em je premali,a i taj šut,prije će te pokoapti falivenim otvorenim nego zatrpati suparnika. dakle,on na više od 20 minuta,a da nemaš top napad,ne miriše mi to preveć.
Izvini lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
•
Since the start of last season, Blake Griffin is 93 for 341 (27.3%) on shots more than 3 feet from the basket.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema sportiste kojeg su povrede ovoliko unakazile. Covjek je za 5 godina presao od top 5 atleta do lika koji ne moze preskociti novine
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ima li negdje da se pogleda Inside story episode 1 od sinoc?
- OldFashioned
- Kontakt:
Evo cijeli dan tražim, nije još ni na netflixu bila.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 01:08Ima li negdje da se pogleda Inside story episode 1 od sinoc?
Navio alarm u 05 ali džaba, nisam izdržao.
Ne gleda mi se večeras II ep. bez da prvu nisam pogledao : (
P.S
Ako ti se gledalo imaš ovdje za sat vremena.
http://123tvnow.com/watch/tnt/
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Conley All-Star
I Utah svog Teague ima
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
na All-Star treba uvesti takmicenje u sutu sa poludistance umjesto sutiranja trojki, to je postalo teze za pogoditi i rijedje se vidja 
Don't believe the hype.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Eh hvala ti, pogledat cu, pa valjda se nadje i prva negdjeOldFashioned je napisao/la: ↑06 mar 2021, 01:31Evo cijeli dan tražim, nije još ni na netflixu bila.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 01:08Ima li negdje da se pogleda Inside story episode 1 od sinoc?
Navio alarm u 05 ali džaba, nisam izdržao.
Ne gleda mi se večeras II ep. bez da prvu nisam pogledao : (
P.S
Ako ti se gledalo imaš ovdje za sat vremena.
http://123tvnow.com/watch/tnt/
Hajp, hajp..Balon je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:00Ma ne pricam o stilu igre nego o hypeu generalno, i HOU je bio kao neki dark horse prosle sezone, slican hype sad stvaraju i oko Utah a rezultat ce biti istiLocust je napisao/la: ↑05 mar 2021, 12:30Mislim da ne postoje dva tima sa manje paralela koje se mogu povući od ta dva koje si ti nabrojao.
Budova Atlanta je ispravna usporedba za vas koji ne vjerujete u ovogodišnji Jazz. Tu ima sličnosti.
Prošlogodišnji Hjuston je bio smiješna ekipa i u RS, i onda u skladu sa tim i u PO.
Baš svake godine dođe play off i muda se stisnu.
Al' moram priznati da mi je uzorak gledanja strahovito mali možda i jesu spremni za iskorak potrudicu se da ih gledam vec naredne utakmice.
Da hoće proći ovo smeće od all-stara.
napravio sam discord pa bujrum ko hoce, invite je u spoileru
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasnoo!!! 3 AS igraca UTA ima.Dobri su, ali ovoliko dobri?
- OldFashioned
- Kontakt:
Haj što će biti kopija Atlante od prije nekoliko godina, (regularškosezonska ekipa), nego ih još na sličan način nagradiše i na all-staru.
Samo pokazatelj kako je odavno AS čisti shit.
Samo pokazatelj kako je odavno AS čisti shit.
3 all stara
prejaki su
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgleda da je Blake dogovorio buyout gdje ce se odreci 13 od 75mil koliko mu je ostalo ugovora.Ocigledno je da se u ovu cifru od 75mil racunala i slijedeca godina ugovora.
E ovdje sad dolazimo do pravog zapleta i politike DET.Da li je tih 13mil ustede zaista vrijedno da remetis cap situaciju od sezone 22-23, jer je sad vrlo vjerovatno da ga ne mogu isplatiti kroz samo ovu i slijedecu sezonu!?
Nisu se mogli strpiti i privesti ovu sezonu kraju, niti ga imati na rosteru kao isticuci ugovor za narednu sezonu (sto jos uvijek ima neku vrijednost) vec ce ga bukvalno pustiti za dz, a opteretiti svoj cap za naredne godine.Briljantan potez FOa DET.Zato ovakve fransize i jesu na dnu.
EDIT:Ipak sad citam da ce ga isplatiti kroz ovu i slijedecu godinu.Dakle, nece ugrozavati buducnost, osim sto ce iduce godine na capu imati 30+mil i da ce lik otici, a da nisu izvukli na pika 2.runde za njega.Ne treba zaboraviti da su za njega, izmedju ostalog, Pistonsi dali Tobiasa Harrisa i pik 1.runde.
E ovdje sad dolazimo do pravog zapleta i politike DET.Da li je tih 13mil ustede zaista vrijedno da remetis cap situaciju od sezone 22-23, jer je sad vrlo vjerovatno da ga ne mogu isplatiti kroz samo ovu i slijedecu sezonu!?
Nisu se mogli strpiti i privesti ovu sezonu kraju, niti ga imati na rosteru kao isticuci ugovor za narednu sezonu (sto jos uvijek ima neku vrijednost) vec ce ga bukvalno pustiti za dz, a opteretiti svoj cap za naredne godine.Briljantan potez FOa DET.Zato ovakve fransize i jesu na dnu.
EDIT:Ipak sad citam da ce ga isplatiti kroz ovu i slijedecu godinu.Dakle, nece ugrozavati buducnost, osim sto ce iduce godine na capu imati 30+mil i da ce lik otici, a da nisu izvukli na pika 2.runde za njega.Ne treba zaboraviti da su za njega, izmedju ostalog, Pistonsi dali Tobiasa Harrisa i pik 1.runde.
ovaj potez govori jos pet godina smo u kanalu, ko j3be SC 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zasluzio je Conley AS nastup kao nagradu za zivotno djelo, da je na istoku bio cijelu karijeru imao bi bar 3-4 vec.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Maestro^^ i 9 gostiju.