Šampanjac !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta bi vi docekivali igrace pa sutra, da ispdne belaj, skrivali se iza jezgra grupe i ne bih vas nigdje bilo? Tisina, sramota da vas bude. Navijaci amara, senada i ostalih ni nemate pravo glasa **** bas oni
Sve si reko. Ja da sam u adminisraciji foruma iskljucio bi te. Badžak se na kraju ponjeo kao kukavica. Cilj nam je Europa i blizu smo da ga i ostvarimo i ne vidim što je grozna situacija što se plasmana tiče a ti koje hvalite sa puno više para su imali gore rezultate. A ti hajd na stranicu svog kluba pa tamo navijaj da Amar ode jer vas još drže kompleksi koje vam je nabio.Robust je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:58pa normalno da cu pljuvati lika koji nas je unistio veoma lagano i licemjerno je pričati o ljubavi o klubu a pljuvati osobu koja je dala hrpu love za klub
jasko je gigant za brkatu ublehu jer nikad nije rekao necu i nije tjerao i pravio cirkus od kluba
i realno bolje je biti pitar nego poltron i ljubitelj drustva jednog lica dok ti klub propada zbog tod djl
samo cu reci tuzno i zalosno nije ni cudo sto smo u raci kad imas ovakve navihace koji ce jednog lika za sve opravdati da vas amar opljacka rekli bi neka je zasluzio jebojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:28Sve si reko. Ja da sam u adminisraciji foruma iskljucio bi te. Badžak se na kraju ponjeo kao kukavica. Cilj nam je Europa i blizu smo da ga i ostvarimo i ne vidim što je grozna situacija što se plasmana tiče a ti koje hvalite sa puno više para su imali gore rezultate. A ti hajd na stranicu svog kluba pa tamo navijaj da Amar ode jer vas još drže kompleksi koje vam je nabio.Robust je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:58pa normalno da cu pljuvati lika koji nas je unistio veoma lagano i licemjerno je pričati o ljubavi o klubu a pljuvati osobu koja je dala hrpu love za klub
jasko je gigant za brkatu ublehu jer nikad nije rekao necu i nije tjerao i pravio cirkus od kluba
i realno bolje je biti pitar nego poltron i ljubitelj drustva jednog lica dok ti klub propada zbog tod djl

bojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:28Sve si reko. Ja da sam u adminisraciji foruma iskljucio bi te. Badžak se na kraju ponjeo kao kukavica. Cilj nam je Europa i blizu smo da ga i ostvarimo i ne vidim što je grozna situacija što se plasmana tiče a ti koje hvalite sa puno više para su imali gore rezultate. A ti hajd na stranicu svog kluba pa tamo navijaj da Amar ode jer vas još drže kompleksi koje vam je nabio.Robust je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:58pa normalno da cu pljuvati lika koji nas je unistio veoma lagano i licemjerno je pričati o ljubavi o klubu a pljuvati osobu koja je dala hrpu love za klub
Eh cuj cilj Evropa hahaha zar nije Amar dosao da igramo futbol... Da nije uspjeh drugo mjesto nego titula.
Svaka ti cast kada tebi je sve ovo ok.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Cilj nam Evropa, a potpredsjednik podnio ostavku jer smo izgubili sansu za titulom sto je bio cilj Uprave. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa sve to što kažeš i ja sam rekao i govorim, samo ti na jedan, a ja na drugi način. Kada kažem 11 najboljih, mislim na našu ekipu, ne da ih dovedemo. To je više na temu naša djeca, ili starohani i slično...i oko trenera baš to mislim, kao i ti. Međutim za kreiranje strategije prvo moraš postaviti finansijske planove na neki realan nivo, i shodno tome kreirati sve ostalo.HongKong je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:25A ko nam garanruje da ce 11 najboljih isporuciti rezultat? Da sad uzmes najboljih 11 u ligi ne znaci da ces imati najbolju ekipu na terenu. Ne treba ni spominjati da to i kosta. Nama treba vizija i strategija. Ne za jednu utakmicu ili sezonu. Nego za sva vremena. Da se zna koji su nam ciljevi, kakva je vizija kluba, kako trebamo igrati ma ko bio trener. Mi nakon Odovica koji gaji lijep napadacki fudbal postavimo sablju koji od plemenitih igraca trazi da ostave kosti na terenu. Kako onda imati rezultat?VeteranSA je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:20Slažem se da nam je i te kako potreban igrački reset, međutim to zahtjeva vrijeme. Evo na ljeto većini ističu ugovori(posudbe) ali nije realno dovesti 11 novih igrača i promjeniti kompletnu prvu postavu. Po meni je najbitnije pokušati naći neko kvalitetno trenersko rješenje, i sa njim dogovoriti strategiju i shodno tome raditi na ekipi. Recimo Edis je nekako više defanzivno orjentisan (uzimam ga za primjer, nisam za to da se on vrati) i on bi sigurno fokus imao na stoperima, bekovima, zadnjem veznom. Neki drugi trener koji više preferiria ofanzivu bi tražio krila, bolje špiceve...a da nam treba reset prvenstveno u igračkom kadru teba, slažem se 100%.
I zaboravimo priču naša djeca...nama treba 11 najboljih, bez obzira na godine, karijeru, i ekipa koja se može konkurentno boriti za vrh tabele.
Upravi je cilj titula, a treneru Europa, ali jbg..zna se ko se pita...
-
- Kontakt:
Samo kod nas kljucni covjek u upravi daje ostavku kada sef struke ne ostvari rezultat koji se od njega ocekuje.. U normalnim klubovima je obrnuto..
Pročepit će negdje.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
u normalnim klubovimaMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:36Samo kod nas kljucni covjek u upravi daje ostavku kada sef struke ne ostvari rezultat koji se od njega ocekuje.. U normalnim klubovima je obrnuto..
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Mogo bi brko i nas smijeniti ako budemo puno srali. Ima jos foruma
Cuva Bog Zelju svog!
Sramota me što prvi put u životu navijam da pitari pobjede a oni jadovi jadni gube.
Kad se brani Amar za prije svega ovu sezonu:
1. Mijesa se Ivica pokusavajuci na neku patetiku, a to su 2 osobe. Nema potrebe Ivicu mijesati u bilo sta.
2. Spominju se titule koje ovdje svi postujemo, ali da malo gledamo sadasnjost. Nije osvojeno prosle, pretprosle pa da imamo strpljenje.
3. Spominju se pare, a covjek kojem smo svi vjerovali javno izadje i prozove igrace i Amara. Sumnjam da bi to uradio da prethodno tim istim nije omogucen novac, bolji uvjeti nego jesenas. I Sinisa je sam u intervju financijske probleme spominjao kao proslost, sto je bilo.
A u medjuvremenu:
4 zadnja kola - 3 poraza - 1 remi
7 primljenih golova - 3 postignuta
To sto je bila pauza pa presjekla polusezonu ne umanjuje ovaj nerezultat.
1. Mijesa se Ivica pokusavajuci na neku patetiku, a to su 2 osobe. Nema potrebe Ivicu mijesati u bilo sta.
2. Spominju se titule koje ovdje svi postujemo, ali da malo gledamo sadasnjost. Nije osvojeno prosle, pretprosle pa da imamo strpljenje.
3. Spominju se pare, a covjek kojem smo svi vjerovali javno izadje i prozove igrace i Amara. Sumnjam da bi to uradio da prethodno tim istim nije omogucen novac, bolji uvjeti nego jesenas. I Sinisa je sam u intervju financijske probleme spominjao kao proslost, sto je bilo.
A u medjuvremenu:
4 zadnja kola - 3 poraza - 1 remi
7 primljenih golova - 3 postignuta
To sto je bila pauza pa presjekla polusezonu ne umanjuje ovaj nerezultat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sreca pa nema Gabele i Obarske, ali nije da me i Olimpika nije strah..
Pročepit će negdje.
Vrijeme je za velike promjene. Halalili titulu, s ovom "igrom" možemo i europu. Daj šansu Durakoviću, Gasalu, Kulašinu...
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
Mogu nam se samo kuurrca napušiti. Oni trebaju glave da zabiju u pijesak i da se zahvaljuju Bogu dragom što će im u CV-u pisati da su nekada igrali u Želji. Piččka im materina ona beskičmena.
Igračima je isplaćeno sve u tolikoj mjeri da 80% lige više duguje igračima nego mi. Toliko na tu temu.
Fatajte se vi Trattorije. O sinoćnjem dernečenju me stid i pisati. E koja ste vi skupina beskičmenjaka mišiće vam yebem one nesposobne.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt: