Brate ovo je veceras bila tragedija ko je igrao na kojim pozicijama...hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:24Igrao je u Rudaru vise utakmica kao krilo nego kao napadac. Mislio sam da ide na desno krilo a da Oremus ostane na beku.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:19Zato jer Dervišagić nije desni bek nego napadač, sa ostalim se djelomično slažem.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:17Mene samo zanima zasto ne Besic prije Adukora? Sto Hodzic prije Dervisagica, Dal na 10 ili Zinedin ako vidis da ne ide.
Mislim, ne treba pretjerivati i na ljeto smo trazili formu par kola nadam se da ce se trgnuti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Stoperi su nam veceras najbolji bili sto pokazuje kakvu smo utakmicu odigrali.Adukor dobar dosta,Dupovac vec standardno na nivou.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Oremuš očigledno nije mogao više i zamijenio ga je Handžić, zadnjih 10 minuta svakako se nije ni igralo pozicionirano pa je onaj uhljup bio sam na desnoj strani. A Dervišagić je u Rudaru igrao lijevo.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:24Igrao je u Rudaru vise utakmica kao krilo nego kao napadac. Mislio sam da ide na desno krilo a da Oremus ostane na beku.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:19Zato jer Dervišagić nije desni bek nego napadač, sa ostalim se djelomično slažem.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:17Mene samo zanima zasto ne Besic prije Adukora? Sto Hodzic prije Dervisagica, Dal na 10 ili Zinedin ako vidis da ne ide.
Mislim, ne treba pretjerivati i na ljeto smo trazili formu par kola nadam se da ce se trgnuti
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mogao bi Dzeno Uscuplic dodat jos po jedan trofej kupa i lige u svoje vitrine
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 06 mar 2021, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Prije dvije godine smo imali duplo jaču ekipu od ove i +11 u jednom trenutku, pa je bilo dosta problema da se dođe do titule.Sad me neki strah uhvatio nakon ovog poraza, baš se grozno osjecam.
-
- Kontakt:
Sa Velkoskim na krilu mozemo dobiti 300k€, ali i izgubiti 3 mil€.
Neka igra iza napadaca ako mora, molim te Marinovicu.
Pidro je u veliko zrtva iganja u paru sa Velkoskim.
Da je Hebib bio na mjestu Oremusa, otisli bi mu na vrata.
Kova skinuo 2 zicera, da li je sukrivac za gol, znaju golmani. Ako je i sukrivac, nije krivac.
Neka igra iza napadaca ako mora, molim te Marinovicu.
Pidro je u veliko zrtva iganja u paru sa Velkoskim.
Da je Hebib bio na mjestu Oremusa, otisli bi mu na vrata.
Kova skinuo 2 zicera, da li je sukrivac za gol, znaju golmani. Ako je i sukrivac, nije krivac.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ni meni nije jasno šta je Oremuš radio na krilu. Što je najgore imao je i najbolju šansu na utakmici za nas i naravno promašio.
Potpuno pogrešne pozicije, uloge, ništa ni s čim. Poremetili su sve Rahmanović i Tatar, sad treba promijeniti filozofiju, a vremena dabogda da ima.
Potpuno pogrešne pozicije, uloge, ništa ni s čim. Poremetili su sve Rahmanović i Tatar, sad treba promijeniti filozofiju, a vremena dabogda da ima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna li neko sta ovo pise ** da bi kup mogao biti u utorak ?
Izdrzi brateHistoricar je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:28Prije dvije godine smo imali duplo jaču ekipu od ove i +11 u jednom trenutku, pa je bilo dosta problema da se dođe do titule.Sad me neki strah uhvatio nakon ovog poraza, baš se grozno osjecam.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Vinko piccko
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Poraz ko poraz, morao je doći kad-tad. Niko nikad nije dobio sve utakmice. Ako ništa nećemo više imati taj teret nepobjedivosti. Svakako da nije dobro izgubiti u bilo kojem momentu, ali eto bolje i sad kad nemam problem sa bodovima i prednosti. Ako iz ovoga Vinko ne izvuče pouke i ne popravi igru, imat ćemo problem i sa bodovima. Uzroci toga su počeli ljetos nedovođenjem napadača tada, a nastavili se na zimu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Protiv sirokog b. sa ovakvim nastupom ne gine novi poraz, sto ima za posljedicu ozbiljnu krizu, nervozu, grcevito spasavanje bodovne prednosti... bla bla...
Pristup i vodstvo se mora popraviti. kuknjava
Pristup i vodstvo se mora popraviti. kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Oremuš je otprilike 50 % utakmica u Hajduku odigrao na desnom krilu.bodi123 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:28Ni meni nije jasno šta je Oremuš radio na krilu. Što je najgore imao je i najbolju šansu na utakmici za nas i naravno promašio.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jesi zadovoljan press konferencijom?Historicar je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:28Prije dvije godine smo imali duplo jaču ekipu od ove i +11 u jednom trenutku, pa je bilo dosta problema da se dođe do titule.Sad me neki strah uhvatio nakon ovog poraza, baš se grozno osjecam.
Ocekivao sam da ti to znas brate, kao sto si dao info za Fanimajohntravolta123 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:30Zna li neko sta ovo pise ** da bi kup mogao biti u utorak ?

FK SARAJEVO
Dosao poraz Idemo se dohavizati i izaci jos jaci!
Jedna stvar koja me jako iritira i koja me na ljuti je ta,
Da mi vise ne mozemo trpiti amatere!
Pa jebote vise kada ce biti tog profesionalizma kod nas da vidim. Muka mi je kad vidim onog Hodzica, onda brate
I Velkovski je za zadnjih 15min kao i Handzic!
Susica smo cekali da se pripremi i za sve imali razumijevanja a lik cifru prima a nije u stanju igracu 3metra do njega da doda u noge.
I STVAR KOJU NE MOGU DA VJERUJEM DA NEKO KO SE BAVI SPORTSKIM SEGMENTOM DOVEDE "POJACANJE" CMILJANICA, A DA NE ZAVRSI NA VRIJEME SVU DOKUMENTACIJU?!
Kad je najbitnije mi nemamo to pojacanje!
Napravimo jedan korak naprijed tri nazad.
Jedna stvar koja me jako iritira i koja me na ljuti je ta,
Da mi vise ne mozemo trpiti amatere!
Pa jebote vise kada ce biti tog profesionalizma kod nas da vidim. Muka mi je kad vidim onog Hodzica, onda brate
I Velkovski je za zadnjih 15min kao i Handzic!
Susica smo cekali da se pripremi i za sve imali razumijevanja a lik cifru prima a nije u stanju igracu 3metra do njega da doda u noge.
I STVAR KOJU NE MOGU DA VJERUJEM DA NEKO KO SE BAVI SPORTSKIM SEGMENTOM DOVEDE "POJACANJE" CMILJANICA, A DA NE ZAVRSI NA VRIJEME SVU DOKUMENTACIJU?!
Kad je najbitnije mi nemamo to pojacanje!
Napravimo jedan korak naprijed tri nazad.
Ko što je i Tino u Hajduku igrao desetku. Ali to su prošla vremena, ko je šta igrao prije pet deset godina nema veze s trenutnom situacijom.Historicar je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:32Oremuš je otprilike 50 % utakmica u Hajduku odigrao na desnom krilu.bodi123 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:28Ni meni nije jasno šta je Oremuš radio na krilu. Što je najgore imao je i najbolju šansu na utakmici za nas i naravno promašio.
Više je diletant Hodžić krilo nego što je Oremuš, mada se po mom mišljenju morao uvesti Dal/Zinedin, promijeniti formacija i pucati kroz sredinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi nemamo vođu na terenu odlaskom Amara i Benje, sad to Velkoski glumi ali je toliko očajan da ja, koji ga baš poštujem, moram reć da ne zaslužuje nakon ove dvije partije ni klupu. On je toga i svjestan sigurno.
Sušić me nervira, yebem mu mater daj preuzmi odgovornost, uzmi loptu, opali je, pusti dodavanja, asistencija, predavanje svih slobodnjaka drugima. Koliko je imo situacija da puca iz dobre situacije ali on ide na to da doda, asistira...
Đokanović je igračina, svaka ti čast momak, slabo hvalim akademce al njega moram! Dobar je i Kova bio.
Minus i greška je što smo nakon 3-4 mjeseca tek za utakmicu došli na Koševo, trebali smo bar sedmicu prije Zrinjskog odraditi par treninga, da igrači osjete "uslove terena", da se malo naviknu jer sigurno nije isti teren u Butmiru i na Koševu a znači to igračima.
Sušić me nervira, yebem mu mater daj preuzmi odgovornost, uzmi loptu, opali je, pusti dodavanja, asistencija, predavanje svih slobodnjaka drugima. Koliko je imo situacija da puca iz dobre situacije ali on ide na to da doda, asistira...
Đokanović je igračina, svaka ti čast momak, slabo hvalim akademce al njega moram! Dobar je i Kova bio.
Minus i greška je što smo nakon 3-4 mjeseca tek za utakmicu došli na Koševo, trebali smo bar sedmicu prije Zrinjskog odraditi par treninga, da igrači osjete "uslove terena", da se malo naviknu jer sigurno nije isti teren u Butmiru i na Koševu a znači to igračima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nismo igrali onako kako smo mislili da igramo.
Rijeci Vinka Marinovica na press konferenciji. Karikiram.
Rijeci Vinka Marinovica na press konferenciji. Karikiram.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi