NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bravo misevi pljujete trenera a stitite picku koj je nakon prvog problema podvila rep i otisla PODRSKA TRENERU IGRACIMA UPRAVI
-
nemam rijeci . jeste sudac lose sudio , ali nasi igraci cu bili kao picke . pobjede nas pjandure koje piju svaku noc ... ljudi su bili motivirani i našpanovani a nasi se kao picke plasili . milakovic rastoka uzas . hasukic i facic jedini dobri . doveli smo vidovica rastodera i sarvana na velika vrata a opet guramo one iz prve polu sezone . rastoder i sarvan u svojim klubovima najbolji bili a kod nas na klupi. taktika i izbor igraca po meni jako lose odradeno . ugledat se na tosk , muda do poda imaju . kako god nadat se je pobjedi protiv jedinstva i opet smo u borbi za titulu .
kakva je financiska situacija , cuo sam da su kasnile place ali ne znam jeli istina .
kakva je financiska situacija , cuo sam da su kasnile place ali ne znam jeli istina .
Koji problem de nam reci i na koga mislis.Za Damjanovica znam da je bivsi reprezentativac BiH ,internacionalac,kapiten Zvijezde bio,igracka i ljudska gromada
Svojom izjavom danas je pokazao kakva je gromada! Popisao je se na ljude koji su ga uveli u prvu ligu, znaš kad hi bio trener orasja da njje bio trener Zvijezde nikada. Ja razumijem zmajevac fa ne voliš Zvijezdu radi price sa tvojim sinom al tvoj sin sam ne želi da bude Fudbaler nemoj liječiti ovdje svoje frustracije nego navijaj za Bosnu i uživaj!
Jel ko i dora? Nemoj ba toga puna usta gromada, legendi al dok im klub valja,.. Sta kaze Dora jedna tribina fadil, druga nurdo, a nurdo 1.5m duga, sto poreska, sto druge obaveze mani suplje! Napisa ti cojk Zvijezda te plasira a ti seres po klubu i ljudima, pusti ti te legende! Hajduka legende unistile, a zamisli sta ovi sve nama rade! Razumijem ja i pojedine ljubomore, al samo i mozete ljubomorisat, klub, ljudi u klubu imaju podrsku grada, navijaca i svi nas!
Ma piska druze pusti ove sto jedva cekaju orvi los rezultat pa da izadju iz svojih rupa i da pljuvaju. i da da ti odgovorim mislim na Darija jel pravi profesionalac prica po kafama pljuje. Ova uprava sto radi od mene ce imati podrsku i ako ixgubimo sve utakmice do kraja. Ljudi jestel vi svjesni u kakvim je problemima Zvijezda bila sta pljujete nakon prvog poraza to sto vi radite nema veze s mozgom. Pljujete trenera za kojeg smatram da je daleko najbolji trener u ligi.
Ma ironicno niko ove i ne shvata ozbiljno, sabni druze. Vidi danas bau bau i pustosa u hercegovini, a mi kiksali protiv saveza i opet seru **** ih legende, Savic je jedini izgleda Gospodin u zadnje vrijeme sto pamtimzvijezda1 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 18:50Ma piska druze pusti ove sto jedva cekaju orvi los rezultat pa da izadju iz svojih rupa i da pljuvaju. i da da ti odgovorim mislim na Darija jel pravi profesionalac prica po kafama pljuje. Ova uprava sto radi od mene ce imati podrsku i ako ixgubimo sve utakmice do kraja. Ljudi jestel vi svjesni u kakvim je problemima Zvijezda bila sta pljujete nakon prvog poraza to sto vi radite nema veze s mozgom. Pljujete trenera za kojeg smatram da je daleko najbolji trener u ligi.
Jaranike nista nije izgubljeno....
prvenstvo je dugo i mozemo jos zamrsit racune drugim ekipama. Mnoge ekipe mozda i nece u premijer ligu pa ce namjerno gubit nezna se jos nista... u Orasju i Banovicima mi sa Ronaldom nemozemo pobjedit nikad to je tako uvjek bilo....
Jaranike tesko je vodit klub ima tu milion stvari sto moras pratit i to za dzaba jos se moras svadjat sa sudijama i podmetanjem i raznim marverzacijama. Kukaju ti treneri, kukaju navijaci kukaju igraci i ti moras tu sve poslagat i taj Titanik zvani Zvijezda kroz to sve manifrirat. Upravi svaka cast pa kolko god urade. Samo one staze od ulaza do plasticnog terena vrijede zlata.Plasticni teren vrh. Imamo kompleks stadiona za deset. Polako vidit sta se moze napravit da nam dugorocno bude bolje... to jest napravit jaku akademiju, napravit uslove za najbolje moguce djecije treninge...probat napravit reprogram.... Vratili smo trenere u omladinski pogon i djecu na teren i nek lagano rade.... sve ostalo je bonus...
U kakvim smo govanima bili idu bolji dani

Jaranike tesko je vodit klub ima tu milion stvari sto moras pratit i to za dzaba jos se moras svadjat sa sudijama i podmetanjem i raznim marverzacijama. Kukaju ti treneri, kukaju navijaci kukaju igraci i ti moras tu sve poslagat i taj Titanik zvani Zvijezda kroz to sve manifrirat. Upravi svaka cast pa kolko god urade. Samo one staze od ulaza do plasticnog terena vrijede zlata.Plasticni teren vrh. Imamo kompleks stadiona za deset. Polako vidit sta se moze napravit da nam dugorocno bude bolje... to jest napravit jaku akademiju, napravit uslove za najbolje moguce djecije treninge...probat napravit reprogram.... Vratili smo trenere u omladinski pogon i djecu na teren i nek lagano rade.... sve ostalo je bonus...
U kakvim smo govanima bili idu bolji dani

- ASD
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/fk-buducn ... ht/2691906combe80 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:43Jaranike nista nije izgubljeno....prvenstvo je dugo i mozemo jos zamrsit racune drugim ekipama. Mnoge ekipe mozda i nece u premijer ligu pa ce namjerno gubit nezna se jos nista... u Orasju i Banovicima mi sa Ronaldom nemozemo pobjedit nikad to je tako uvjek bilo....
![]()
U kakvim smo govanima bili idu bolji dani![]()
![]()

https://www.transfermarkt.us/spielberic ... ht/1101093
Ooo jaro ASD to su bila vremena kad smo vas drali

Jos da nije nastimana dvica.. Za plastiku ako se ne varamASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:04https://www.transfermarkt.com/fk-buducn ... ht/2691906combe80 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:43Jaranike nista nije izgubljeno....prvenstvo je dugo i mozemo jos zamrsit racune drugim ekipama. Mnoge ekipe mozda i nece u premijer ligu pa ce namjerno gubit nezna se jos nista... u Orasju i Banovicima mi sa Ronaldom nemozemo pobjedit nikad to je tako uvjek bilo....
![]()
![]()

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Sisoje?SMR187 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:40Jos da nije nastimana dvica.. Za plastiku ako se ne varamASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:04https://www.transfermarkt.com/fk-buducn ... ht/2691906combe80 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:43Jaranike nista nije izgubljeno....prvenstvo je dugo i mozemo jos zamrsit racune drugim ekipama. Mnoge ekipe mozda i nece u premijer ligu pa ce namjerno gubit nezna se jos nista... u Orasju i Banovicima mi sa Ronaldom nemozemo pobjedit nikad to je tako uvjek bilo....
![]()
![]()
https://www.transfermarkt.us/spielberic ... ht/1101093![]()
S njima smo igrali samo jednom x kući.
Ali jeste Slobodi bila naštimana 2 kad ih je Azmir vodio.
Ma mislim na ovu tekmu kad smo vas 0:1 dobili, kada je Vojvodic bio trener. Tada smo se borili sa Metallegheom za ulazak, kad su nas u Capljini na kraju syebali. Mislim da ste vi dobili plastiku, koju smo mi valjda trebali dobiti. Uglavnom, mi smo dobili 3 boda u Banovicima. Cak sam i bio na toj tekmi, bas ofirno nastimanoASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:55Sisoje?SMR187 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:40Jos da nije nastimana dvica.. Za plastiku ako se ne varamASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:04
https://www.transfermarkt.com/fk-buducn ... ht/2691906
https://www.transfermarkt.us/spielberic ... ht/1101093![]()
S njima smo igrali samo jednom x kući.
Ali jeste Slobodi bila naštimana 2 kad ih je Azmir vodio.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Ne mogu se sjetiti. Manje interesantna sezona bila nama pa se zaboravilo. Vi bolje znate.SMR187 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:41Ma mislim na ovu tekmu kad smo vas 0:1 dobili, kada je Vojvodic bio trener. Tada smo se borili sa Metallegheom za ulazak, kad su nas u Capljini na kraju syebali. Mislim da ste vi dobili plastiku, koju smo mi valjda trebali dobiti. Uglavnom, mi smo dobili 3 boda u Banovicima. Cak sam i bio na toj tekmi, bas ofirno nastimano
Znam da ste nam možda sezonu poslije vi pustili u Banovićima. Mi loši bili. Jedva vas dobili iako je naštimano.
Da li je istina da se Mustafa Pestalic i Ivica Cvitkusic zele prikljuciti ponovo Zvijezdi
Jasta je evo ruke smo rasirili i cekamo ih...
Dacemo im plate po 3000 KM
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svi ih cekamo rasirenih ruku. 
Ivici tri Fadila Novalica nisu mogla naplacat goriva i telefona koliko je mogo potrosit.
A Musto je legenda. Svi se sjecamo kakvu je renesansu napravio dok je bio na funkciji
Kad nas nije svojerucno ugasio

Ivici tri Fadila Novalica nisu mogla naplacat goriva i telefona koliko je mogo potrosit.
A Musto je legenda. Svi se sjecamo kakvu je renesansu napravio dok je bio na funkciji

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Cudi me od Damjanovica da popljuva i svoje bivse saradnike trenere u strucnom stabu Zvijezde kao i Esu Jasara legendu i Denisa Taletovica koje je molio da na svakoj utakmici prate, analiziraju i na poluvremenu mu daju informacije. On rece da osim Neretljaka niko u Zvijezdi nema veze sa fudbalom. Mislim da je najvise o sebi rekao ovaj put.
- bavariapivo
- Kontakt:
Tad je jos Tosunovic kod vas tresao protivnicke mreze....ASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:04https://www.transfermarkt.com/fk-buducn ... ht/2691906combe80 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:43Jaranike nista nije izgubljeno....prvenstvo je dugo i mozemo jos zamrsit racune drugim ekipama. Mnoge ekipe mozda i nece u premijer ligu pa ce namjerno gubit nezna se jos nista... u Orasju i Banovicima mi sa Ronaldom nemozemo pobjedit nikad to je tako uvjek bilo....
![]()
![]()
Odusevljen sam igrom Vidovica u prijateljskim utakmicama, puno je falio u Orasju. On je najbolji igrac federalne lige, ako ne i Premijer Lige, stilom igre podsjeca na Benzemu, da je imao malo vise srece u karijeri, vrlo lako bi igrao u top klubovima liga petica. On ce po meni sam pobijediti nekoliko utakmica ovog proljeca, ne bi me cudilo da ga Petev primjeti i postavi rame uz rame Dzeki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.