Pu pu pu, ni slucajnoSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:43Bogohuljenje na temi! Moglo bi se shvatiti i kao podrska doktoruGifron je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:38Islamovic jedino sto je pokazao u ove dvije tekme je da ima strah od protivnickih igraca i da u odbrani redovno stoji 2m od njih (i opet ga ljudi prediblaju). U napada mu je svaki pokusaj driblinga ili "borbe" za zivu loptu propao. Usudim se reci da je cak i od Salihovica gori.![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Reko si cak i gori.
Znqci nije najgori znaci jos jedna sezona boli
Losi smo brate al i medju losim ima jos gorih a posle njih dodje sale
Znqci nije najgori znaci jos jedna sezona boli
Losi smo brate al i medju losim ima jos gorih a posle njih dodje sale
Ma kakav Islamovic,sve prekide skoro on izvodi dns,aute kornere nista ni s cim.Predragovic rinaka ko k svaki put,ne pamtim kad je odigrao kako treba,onaj Jusic se zdrobi nema skim igrat.Said kakav takav trci bori se krece se,ne mozes ocekivat od njega da bude motor ekipe ako imas ove mladje..Dugo boljeg golmana nismo imali,igra nogom prati igru,nije kriv za golove.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Grado je najmanji problem u svemu ovome. Imao je zimsku polusezonu sa limitiranim igracima i vidjeli smo i igru i borbu i bodove. Sad su limitirani sastav jos dodatno oslabili preko prelaznog roka. Biti ce mi zao ako dobije otkaz ali logican je slijed dogadjaja ako dozivimo poraz i od Veleza jer igrace svakako ne mozemo mijenjati do ljeta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bojim se da u ovom trenutku mi velezu ne mozemo otkinut tri boda. Pitanje je i jedan.
I jedan je velik . Kriza u najavi koji put po redu

I jedan je velik . Kriza u najavi koji put po redu
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Golubović nas je spasio potopa i sramote danas svaka čast momku, biće ga teško zadržati na ljeto. Mali Avdić igra sasvim korektno nema mu se šta zamjeriti biće to dobar stoper, isto Jusic ne znam da je neki igrač sa strane u zadnjih par godina se ovoliko davao na terenu i svaku utakmicu igra konstantno dobro. Sredina terena i sloga i olimpic su nas pojeli katastrofa smo loši ne mogu sastaviti 2 pasa. Krila imamo ko iz priče ali je sve gori od goreg, danas Abid ja ne znam šta je ono nijednu loptu zadržao nije svaka izgubljena. Resic je bolja opcija. Beganović se trudi ali nema lopti realno ne možemo ništa napraviti u napadu. Said danas polumrtav.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako ne primimo više od 3 komada biće dobro. Kakvi bodovi nema od toga ništa.Sariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:56Bojim se da u ovom trenutku mi velezu ne mozemo otkinut tri boda. Pitanje je i jedan.
I jedan je velik . Kriza u najavi koji put po redu![]()
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako mu igra sale u prvih 11 Grado je problem, igrači se ne bore znaci ne zna motivisati ekipu. Nema se tu šta dodati. Bolje je izaći sa igračem manje nego sale u ekipi. Grado treba dati ostavku odmah kakvo čekanje utakmice s Veležom.Madal je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:51Grado je najmanji problem u svemu ovome. Imao je zimsku polusezonu sa limitiranim igracima i vidjeli smo i igru i borbu i bodove. Sad su limitirani sastav jos dodatno oslabili preko prelaznog roka. Biti ce mi zao ako dobije otkaz ali logican je slijed dogadjaja ako dozivimo poraz i od Veleza jer igrace svakako ne mozemo mijenjati do ljeta.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ja kad cujem da neko kaze da je abid dobar igrac sijede mi izlaze instant. Kontam da nemamo love al ono je daleko od dobrog igraca.
Nikad nista konkretno od njeg. Al nikad
Nikad nista konkretno od njeg. Al nikad
Protiv Veleza se igra mora drasticno mijenjati ako se zeli napraviti pomak u igri. Prije svega igrace koji su katastrofalno odigrali ove utakmice ostaviti na klupi i ubaciti svjezu krv zeljnu dokazivanja. Drugo, to moraju biti igraci koji su spremni svih 90' biti agresivni i aktivni na cijelom terenu.

-
Sariel1987
- Kontakt:
Koja igra.sta tacno igramo i sta bi tacno mijenjao i koji specificni igraci ?
- RollingPaper
- Kontakt:
Jos 12 kola valja odigrat...
Jos Sale kapiten,koja sprdnja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Pa trenutno ne igramo nista hahaSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:08Koja igra.sta tacno igramo i sta bi tacno mijenjao i koji specificni igraci ?
Islamovic, Salihovic, Predragovic i Husejinovic klupa. 4 igraca manje na terenu su bila u ove dvije utakmice. Drugi i sto bi dosli do izrazaja, kad pokrivas tudje greske i pozicije ne mozes nesto napraviti bez obzira koliko se trudio.
Drugo, pristup utakmici mora biti konkretniji. OK, igras na kontra napade, pa napravi makar jedan na treningu da se ispostuje.
Ili igras visoki presing, konstantan pritisak na protivnika. Jednostavno u ove dvije utakmice nista od toga sta je cilj ekipe na terenu se nije vidjelo. Izadji pa sta se desi, tako mi je izgleda taktika.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
"Mnogi su ovih dana otišli na bolji svijet sa Slobodom u duši. Ovo je svetinja, vrijeme je da shvatite", poručio je Vojvodić na svom Facebook nalogu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Oni su kaze clanovi Slobode spletom okolnosti.
Reci Grado, morajuuu igratiii, ja sam tu samo da se rem pred kamerama i copam nos u toku utakmice.
Reci Grado, morajuuu igratiii, ja sam tu samo da se rem pred kamerama i copam nos u toku utakmice.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
sviunapad1010
- Kontakt:
...................GolubovićSariel1987 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:08Koja igra.sta tacno igramo i sta bi tacno mijenjao i koji specificni igraci ?
Beganović Jusić Avdić Osmić
............Marković
........................... Pezer
Resic Maksimović Husejinovic
.............Dž. Beganovic
Ako ne može Amar onda Osmić desni bek, Islamović lijevo. Kurtalic mi je bio loš u ove dvije utakmice, treba na centru imati iskusnog igrača da se igra uveze.
Markovic komotno moze na stopera
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ja kad sam pričao da je loš prelazni rok i da nas uprava vuče za nos , pojedinci su me ovdje ismijavali i nazivali me hejterom i negativcem !!! Gdje ste sad botovi šta je mijenja se priča ili se ne smije ništa napisati 
Sad možemo svi kolektovno qurcu svirati do ljeta jer je prelazni rok završen i svako j3be ono što je doveo
Sad možemo svi kolektovno qurcu svirati do ljeta jer je prelazni rok završen i svako j3be ono što je doveo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ASD
- Kontakt:
Ja sam na ove dvije utakmice primijetio da su štoperi poslije golmana najmanji problem.
Najveći problem osim bekova koji su igrali ova dva meča su po meni Beganović na AMF i Husejinović na LW.
Nije ni čudo kako je Olimpik trkački puno jači bio. I jedan i drugi su suviše tromi za tih pozicija. Ovog prvog na špica treba, drugog na klupu.
Najbolji tim po meni.
Golubović-Jusić-Avdić-Beganović-Islamović-Pezer-Marković-Maksimović-Mujagić-Resić-Beganović
Najveći problem osim bekova koji su igrali ova dva meča su po meni Beganović na AMF i Husejinović na LW.
Nije ni čudo kako je Olimpik trkački puno jači bio. I jedan i drugi su suviše tromi za tih pozicija. Ovog prvog na špica treba, drugog na klupu.
Najbolji tim po meni.
Golubović-Jusić-Avdić-Beganović-Islamović-Pezer-Marković-Maksimović-Mujagić-Resić-Beganović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.