Druze ja njih ne branim, ali mi nemamo za zvaka i vi cuda ocekujete. Svi ste ovdje pisali pod cijenu rezultata zelimo klub na 0, a sada drvlje i kamenje. Trebamo se odlučiti sta zelimo, a prvo i osnovno je da nas se skupi 2000 i vise i da ovim kvazi menadzerima oko kluba **** majku za sva vremena.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:52Ako nas posere da ostanemo ne sumnjam da ce uprava kvalitetno da se nasere po svakom dobronamjernom kriticaru na ljeto.Sunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:27A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
Ali to je opet cisto kockanje, igranje sa fortunom, vodjenje kluba bez kontrolisanja situacije.
S obzirom da je i BIH sramota reci pogrijesili smo tesko da cemo to cuti od buljavog opstali ili ne. Moze nas pocastiti samo sa ostavkom i vise za njega necemo cuti.
Ljudi su se rasirili koliko imaju i to je to, cinjenica je da za Uzelca i Tomasevica nismo dobili adekvatne zamjene i to im je krivica, ali ovdje svi znaju da u zimskom periodu nemas dovoljno dobrog fudbalera za dovest.
Vidjecemo ja sam ubjedzen da ispasti necemo, ne sto smo dobri nego sto ima gori od nas.